Ja stvarno ne znam ko je ovde nervozan, moji zivci i kontrola su prema vasima znaci nemam reci. Vi bi zaboravili da pricate da ste preziveli sto i ja komunicirali bi kao zivotinje kricima u ludari. Ali bas me briga, rekao sam sta sam imao i ja ne dobijaqm karte zadnje serije za dzabe niti prodajem ono sto je AMD poslao kao test primerke. Ja to placam, a sada sto se neko ljuti, pridruzi se Tomi Nikolicu u strajku protriv nepravde. Vasi predlozi da uzmem Sapphire MSI i GTX570, ATI6950 samo su rezultovali tome ne da ja promenim misljenje jer imam Google nego da ljudi procitaju to sto ja kazem i ne kupe karte mozda. Vi toga niste svesni, samo ste izazivali vredjanje moje proizvodjaca i prodavaca. Zasto ste to radili ja ne znam ali nista dobro i za vas i dobavljaca korisno iz toga nije niti ce ispasti. I prestani da vredjas nego se leci ako imas psihickioh problema.
Pa dobro bre kolaga Pisko jos odavno smo konvencijom usvojili da se umesto OVCA kaze VUNENI KLIJENT !!!
Tako da te umoljevam pridzavaj se usvojene konvencije po ovom pitanju.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ... ili sebi, isto ono. Kakav overklok za neupućenog lika koji ne zna performanse i snagu 1090????????? Na stock frekvenciji i stock kuleru, razvaljuje sve što mu ponudiš pogotovo sa tom midsegment karticom koju ima. Samo pallamudimo. S druge strane, ovce su za klanje i šišanje, pa..... :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
To im je i bio cilj ne da ne uzmem nego da uzmem i cdrugu za 2-3 meseca i uspeli su. Svaka cast kako uspete da izmamite da kupi neko kartu. Za to je potrebno pravo umece. Taktika. Tio ste uspeli da kupim za 2-3 meseca i drugu i da obe stavim na X4. Cestitam vam, mozda ce vas prodavnica nagraditi, ostavicu kao konobaru pare za forumase. Jos njih 10 da prevarite i eto cim neko trazi GTX570 vi prodate vasu a uzmete jeftino GTX580 napravite krivicno delo i imate kartu kao ja koji sam posteno platio.
A naredne karte rekao sam samo one koje se ne pojave u rewiev i ciji benchmark ne bude na forumima. Taj model. Nista vise sto bude okacen benchmark necve u moj komp uci od grafika. To pricam za naredne karte. Za ovu GTX580 jos cu progutati ali za naredne kazem samo te kupujem i nacicu jos 5 ljudi koji ce kupiti najskuplje karte samo ako ne bude postojao izvestaj o njima na srpskom jeziku. A karte ce biti urangu ATI6970, gtx580, ati6990, tako zavisi. Sa vama samop tako moze ili covek trpi pritisak dok ne uzme sta vi zelite. Pa za te pare mogu da iznajmim placenog ubicu maltene a ne da trpim budalastine, za te pare su ljudi gadno prolazili u zivotu ja da vas slusam.
Godine, godine... zaboravlja se. U žaru nastojanja da što pre i što više iskakim na blesave teme, dešavaju se greške. Etičke. Ko prizna pola biju ga za sve. A možda je stvarno bottleneck taj proc? Ipak da ga klokuje azotom na 6giga i onda sprcne komandanta physix marka 06... pa da se popljujemo ovde, do beskonačnosti. Kako se vreme napolju kvari, tako i hronični bolesnici imaju lošije stanje i svi se krve i vređaju. A meni se samo spava....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Pa dobro bre kolaga Pisko jos odavno smo konvencijom usvojili da se umesto OVCA kaze VUNENI KLIJENT !! :: :: Tako da te umoljevam pridzavaj se usvojene konvencije po ovom pitanju :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ... ili sebi, isto ono. Kakav overklok za neupućenog lika koji ne zna performanse i snagu 1090????????? Na stock frekvenciji i stock kuleru, razvaljuje sve što mu ponudiš pogotovo sa tom midsegment karticom koju ima. Samo pallamudimo. S druge strane, ovce su za klanje i šišanje, pa..... :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.