Misljenje ili iskustva o AMD Phenom II X6 1100T 3.3GHz 9MB
STRANA 2 OD 2
toothless
Re: Ok.
09.06.2011. 13:05
status: user broj poruka: 3241
Jedan nalog je za njega, a drugi za ostale podstanare u glavi.Moraće, Bogami, još 10-ak da napravi , da zadovolji sve Uncle Spam-ove koji obitavaju u karijesu njegove lobanje(skull cavity).
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Otvorio je dva nova naloga.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
beautiful mind ili mozda bolje Dr Jackill & Mr Hyde
:: Jedan nalog je za njega, a drugi za ostale podstanare u glavi.Moraće, Bogami, još 10-ak da napravi , da zadovolji sve Uncle Spam-ove koji obitavaju u karijesu njegove lobanje(skull cavity) :: :: http://sve.rs :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! : :: :: :: Otvorio je dva nova naloga.. :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: :: 470 gtx gigabyte :: :: MSI 760 GM-E5 :: :: Chieftec Drago :: :: LC power 600 :: :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: ::
:: Pogresio si samo kod procesora. Ja bi za te pare uzeo vsto sto jeftiniji Phenom i 6950 grafiku. Ili jos bolje nekio mocni 5870. :: Crosshair 4 Formula neka ostane. Ta ploca je san mnogih ovde. Nervira me sto je pala na 160e a sada kada je Bulldozer odlozen podigli su na 175e ponovo. Nenormalni skroz :: Uzmi Phenom II X4 neki polovan koji je bolji od X6 za igre da bi ustekao sto vise para za Bulldozer. Onda ces sa procesorom da prestignes mnoge koji imaju i5 i i7 SB sada :: Njihova nada ce postati Ivy onda. :: Raptor ne da se ne isplati nego je ono cepanje para bukvalno. Njegova cena treba 50% dole svih da ide. :: Planira da uzme tu plocu jer je ona olicenje sigurnosti da na njoj drzi klokovan procesor i memoriju godinama a ne da pocne da mu se gubi ploca posle 4-5 meseci. Drugo uopste nije skupa za to sto nudi pogotovu jer u nju staje najnoviji AMD procesor +ROG ploca :: Mada to je sve tako kada bi kupovao iz fabrike ovde se svasta desava. Od 3 Maximus Dve su felericne osecam. Tako da to sto je ROG ovde bas i ne znaci mnogo :: :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
Znam zemo sve to sto si naveo medjutim kao sto sam u prethodnim postovima rekao skupio sam nekog kesa tako da pare nisu problem barem ne trenutno, a ne bavim se puno overcklokingom tako da sam hteo da zabodem trenutno najjace u ponudi i da zatvorim odnosno da zavarim kuciste na duzi vremenski period. Kako vidim nije neka razlika u ceni izmedju tog X6 1055T i 1100T. Ovaj drugi je 160 Eura, sto bi bilo 35 Evrica. Ako razlika u performansama odgovara toj u novcu naravno na default vrednostima necu se dvoumiti. Jedino mi jos niko nije konkretno odgovorio na pitanje: `Da li neko ima iskustva ili saznanja kako se pokazao procesor o kome pricamo?`
Svi Thubani su isti čipovi, samo drugi firmware je u pitanju i po pravilu su ovi sa otključanim množiocem probrani čipovi i imaju veći OC potencijal. Ako ti tih 35e ne predstavlja problem, onda ga uzmi, šljakaće on veoma dobro i na defaultu, odnosno tih 500Mhz u odnosu na 1055T svakako donosi ubrzanje, plus u turbo modu ide na 3,7GHz. Mada, greota da se ne klokne na takvoj ploči :) Aj` pa javi šta si odlučio.
:: Znam zemo sve to sto si naveo medjutim kao sto sam u prethodnim postovima rekao skupio sam nekog kesa tako da pare nisu problem barem ne trenutno, a ne bavim se puno overcklokingom tako da sam hteo da zabodem trenutno najjace u ponudi i da zatvorim odnosno da zavarim kuciste na duzi vremenski period. Kako vidim nije neka razlika u ceni izmedju tog X6 1055T i 1100T. Ovaj drugi je 160 Eura, sto bi bilo 35 Evrica. Ako razlika u performansama odgovara toj u novcu naravno na default vrednostima necu se dvoumiti. Jedino mi jos niko nije konkretno odgovorio na pitanje: `Da li neko ima iskustva ili saznanja kako se pokazao procesor o kome pricamo? :: :: ::
Ok, svakako cu se malo poigrati sa overklokom ali mi to nije prioritet. Odlucio sam se za X6 1100T kao ulaganje za buducnost blizu ili dalju videcemo. Nadam se da 6 jezgara nece biti tako brzo prevazidjeno od strane industrije igara a i trenutno je najjaci u ponudi AMD-a. Cim ga ubodem cucemo se. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.