:: Naslov posta iznad ovog mog, fail samo takav xd :) :: :: @Miskonius da vidis ti kako je kada se vrti kuler na grafi na 10k rpm + temp 110 stepeni pa posle par minuta padne restart, sto bi rekao Snoopy kao brusilica, u mom slucaju ni 2 nisu ravne xd :) :: :: Pozdrav!
Tada sam ga ocistio :). Ali je ipak posle 2 bucne godine riknuo :(.
Pozdrav!
:: Pa sta si mu radio covece :: :: X :: :: :: :: Naslov posta iznad ovog mog, fail samo takav xd :) :: :: :: :: @Miskonius da vidis ti kako je kada se vrti kuler na grafi na 10k rpm + temp 110 stepeni pa posle par minuta padne restart, sto bi rekao Snoopy kao brusilica, u mom slucaju ni 2 nisu ravne xd :) :: :: :: :: Pozdrav!
Ne bacaj pare sad na ventove neke neces napraviti toliku promaju da osetis temperaturnu razliku... Dodaj tx3 i osetices promenu i u temp i u tisini pre svega, posto neces da oc dovoljan je , mada je dovoljan i za neki mali oc, licno mislim da je steta imati 955be i bar se sa mnoziocem ne poigrati, ti kako os.. :) Fatality Public : 217.26.67.179:27089 Fatality DeathMatch: 217.26.75.218:27034 Fatality Zplague: 193.104.68.6:27038 Fatality ClanWars: 193.104.68.2:27081 http://fatality-cs.info/
Dirt 3 trosi procesor samo tako. The Witcher 2 isto možda malo manje. Uglavnom sa stock kulerom ti je takvo stanje.Kod mene sam mislio da je u pitanju kuler pa sam menjao pastu al sve ostalo isto temperaztura 62 stepena cak je jednom pokazao 66 ?!?!?. Inace maksimalna je 62. Najzad sam i ja narucio kuler stiže danas (rekoše da ce juce al nije stigo) pa cu da vidim kako ce s njim. Narucio sam loki za 1590 dinara.U drugim igrama teperatura ne prelazi 60. Uglavnom je 55-59. Jedino me buni to sto je broj obrtaja bio 6490 a sad jedva prelazi 5000.To sa tim obrtajima mi nikad nije bilo jasno koda ima neku svoju volju. Nekad maksimalno ide a nekad se vuce na istim teperaturama. I mene je bilo isto žao da dam lovu za neki kuler i neko dobro kuciste al definitivno treba.
Kako god hocete, ali na mom 4-jezgarnom Core2 (stock cooler)...
16.06.2011. 11:11
status: user broj poruka: 11019
rpm je izmedju 1200 i 2800 (u BIOS-u je temp management namesten na `turbo`). Overklokovan je za 20% a temperature (full 3D gaming) idu do 30*C ispod granice na kojoj se ukljucuje zastita od pregrevanja...
Moj kuler (stock) na nekih 2500 obrtaja (37-38%obrtaja) hladi procesor na nekih 39-41 C. Mada opet ja imam dodtane ventilatore, ali opet probaj... Pozdrav.
lepo ,sad u idle ide nekih 2000,a igri oko 3500 ,onako prihvatljivo,licno mislim (zbog pozicije samog procesora u kucistu)da ce dodatni kuleri znaciti,temp mi je oko 48-50 max u igri.
:: Što bre, valjda sam i ja ovde neki kurac :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Naslov posta iznad ovog mog, fail samo takav xd :) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.