:: ja imam veliki IQ cim sam provalio da zivis u selu.Ili zivis u gradu,i to je moguce,posto se sa arogantnima retko ko druzi(jer arogantni medjusobno misle da su pametniji od onog drugog arogantnog) pa ije ni cudo sto znas samo 4 coveka.a to sto ja imam babu od 75 godina koja zivi u selu ne znaci da sam ja seljak
Sto se odmah vredjas...mislim znam da istina pogadja...nema veze niko ti nezamera za taj IQ ljudi se jednostavno radjaju takvi.. A to sto psujes to samo dakazuje da sam pogresio tvoj IQ je -10 do -15% od gore navedenog... Ajde smiri se niko ovde nece da te zeza zbog toga... Dobar si ti decko ustvari...vidi se...samo....gde je taj link koji dokazuje da sam glup?
:: a to sto ja imam babu od 75 godina koja zivi u selu ne znaci da sam ja seljak
POZDRAVI BABU!!! A ja ti nisam reko da si seljak nego da si daleko ispod osrednjeg proseka inteligencije..Pa ti pokusaj da protumacis sta to znaci...ALI MORACES DA OVERKLOKUJES OBE MOZDANE CELIJE!
:) a covek je pitao vrlo jednostavno i kratko : GDE IMA DA SE KUPI taj FX :) A vi stigli do traktora i freza hahahaha :) Srbija je zemlja obecana :)
Tesko mozes tu tehniku da nadjes kod nas :) ovde se slabije prodaju procesori skuplji od 200 eur ali sigurno ima na sajtovima koji se bave online prodajom komponenti :) E sad, ne znam da li isporucuju komponente kod nas ali napisao si da mozes i u svici da kupis procesore pa jednostavno naruci sta ti treba i nek ti stigne u Svajcarsku i zavrsices posao :) zagooglaj po netu i nacices bar 10 boljih sajtova za online kupovinu :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jedno gloopo pitanje ...
19.03.2007. 23:09
status: user broj poruka: 800
:: :: :: da znam da idu u paru ali rade i samo jedan i neke prodavnice su podelile pakovanje.www.newegg.co :: :: Ja to nisam nigde video...Ali ostavi link i verovacu ti kad vidim :: :: :: DaSickSyste
Pa eno ti link prodavnice bre.Stvarno si za izlozbu.Jeli koliko u proseku po danu imas ispala od kojih kolege placu od smeha?10?15?50?150?
A po tome sto si mi rekao da pozdravim babu se vidi da si bolesten.sto ti i ime kaze. A ti nikako ne mozes da ukapiras ovo sto sam ti rekao, jer nemas nijednu mozdanu celiju koji bi overklokovao.
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-quad-fx_13.html po ovom linku FX74 ni ne moze da se overklokuje jer ima zastitu.sacu da ti nadjem,samo za tebe link sa overklokovanim FX74. A i sam si rekao da se mnogo greje.Pa gde ti je tu logika?ako se mnogo greje naravno da se slabo overklokuje.
Samo da znas nisi najpametniji.I ubuduce prvo budi siguran u nesto pa onda to tvrdi. Ja sam se dosta puta opekao na to pa sam to naucio za 15 godina zivota,a tebi nije bilo dovoljno ni ko zna koliko da bi to naucio.i opet nisi naucio.
DERISTE BRE...PA TI JOS NISI NAUCIO DA SE BRIJAS A JA SE RASPRAVLJAM STOBOM.. AJDE PROSLO JE 9...POZURI SUTRA TRBA DA IDES U SKOLSKI HOR... IDI U SKOLU BUDI DOBAR,I NEMOJ DA KASNIS...A KAD NAPUNIS JOS JEDNO 15 GODINA ONDA MOZEMO DA PRICAMO... IDI SAD RAMISLJAJ O TOME KAKO IZGLEDA PRVI PUT SA DEVOJKOM PA NA SPAVANJJE,AJDE,AJDE....
dobro ljudi sta vam je cemu tolika rasprava,ja sam pogresio u pitanju je socket am2 i moze doci u obzir samo FX 62.i u ovom slucaju menjacemo plocu za c2d 6600,jer se ona druga varijanta ne isplati.
:: DERISTE BRE...PA TI JOS NISI NAUCIO DA SE BRIJAS A JA SE RASPRAVLJAM STOBOM. :: AJDE PROSLO JE 9...POZURI SUTRA TRBA DA IDES U SKOLSKI HOR.. :: IDI U SKOLU BUDI DOBAR,I NEMOJ DA KASNIS...A KAD NAPUNIS JOS JEDNO 15 GODINA ONDA MOZEMO DA PRICAMO.. :: IDI SAD RAMISLJAJ O TOME KAKO IZGLEDA PRVI PUT SA DEVOJKOM PA NA SPAVANJJE,AJDE,AJDE... :: :: ::
Mogu ja da imam i 3 godine ali sam ja ispao pametniji od tebe!!!gluperdo arogantna...
Vas dvojica ( DaSickSyst i vukdusan ): hoćete li sami da se smirite ili da padnu dva lepa ban-ovanja? Ne zanima me ko je u pravu, obojica vređate kao kočijaši.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.