Re: sadad=Curious thing, indeed. To bi i izvrsni direktor AMD-a hteo da
29.06.2011. 20:10
status: user broj poruka: 11019
zna, ama, firma, osim njega, spala na 2 coveka - inzenjera Ludog i komercijalistu Zbunjenog. Pa se sad svadjaju (ko ce koga da y...). FM1? Mada, FM, vidi, frekventna modulacija je stvar proslosti, tu apgrejda nema. Digital broadcasting, baćo... Kepler, Sandy, Ivy... To je informacija...
Mada mislim da je svakako red da pomenemo i to da je ovo trziste ipak u Srbiji, i da je samostalno, hteli mi to ili ne, dalo odgovor na pitanje sta je za prosecnog Srbina mainstream. Naravno da pogledi i misljenja mogu biti i drugaciji od ovoga, ali za Srpski mainstream ( citaj - Low Budget negde u Eu ili USA ) postoji mnogo vise zahteva od parceta Hardware-a .
Ko zeli AMD-a, nema razloga da ne pazari ploce sa novim cipsetom od 100-ak evra odmah. To je oduvek bila startna cena za iole bolje ploce, a ove koje su se pojavile sa cipsetovima 9xx su svakako za koji elemenat bolje opremljene nego one sa cipsetovima serije 8xx koje kostaju prakticno isto...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
@Vodos Shvatam ja tebe ali opet nismo tu da ucimo menadzment i da se bavimo ekonomijom vec da polemisemo o tehnologiji. Poredjenje je iskljucivo na osnovu performansi i tehnoloskog napretka. Intel jednostavno ide daleko a i njegov mainstream je opet dostupan koliko ti i AMD-ov `Hi-End` najbrzi X6 CPU.Nista sto srpski korisnik ne moze sebi da priusti. Iz tog razloga mnogi su presli na Sandy,cak mnogi koji su bili na X6 a veliki broj onih koji su sklopili masine u skroije vreme.Da nije tako i da je Intel NEdostupan ili ti drasticno skuplji svakako se nebih prodavao.Ovako je brzi za isti novac .
Ma uzmi MSI 870A-G54 - super pločica, dobro se klokuje, SATA3+USB3, može i sakati 16/4x Crossfire, plus će podržavati i Buldozera sa novim BIOS-om. GigaByte-a obiđi, usrali su ga sa ovom serijom, MSI je dosta bolji. Ako iz nekog razloga baš nećeš MSI, pogledaj Asus M5A87, isto čudeso kao MSI, samo u Asus-ovoj izvedbi. Međutim, ne znam nikoga ko je ima, a imajući u vidu Asusove igrarije sa BIOS-ima i klokovanjem kod M4A87 (prethodnika), ja bi ti savetovao da ideš na MSI :) A i da ne menjaš firmu, navikao ti komp :)
P.S. Asus M4A87TD Evo nema podršku za Buldozer, a i pored dobre naponske ne klokuje se ništa bolje od jeftinijih ploča...
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.