:: Ne znam ni sam jos... :))) :: CPU znam gde da nabavim za 130e, a na MB sam planirao da dam do 10k.... S obzirom da stvarno nema neke ploce ispod 10k, nek bude nekih 12k... :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Aj sad ono najbitnije, koliko para planiraš da utrošiš, ploča + cpu = ?
Odgovorio. Odgovara mi, kako da ne. Jel moze OC na njoj? BTW, sorry, daj na mail da se dogovorimo... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Evo ti mai :: :: servispc bre :: :: :: Ne znam ni sam jos... :))) :: :: CPU znam gde da nabavim za 130e, a na MB sam planirao da dam do 10k.... S obzirom da stvarno nema neke ploce ispod 10k, nek bude nekih 12k... :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: Aj sad ono najbitnije, koliko para planiraš da utrošiš, ploča + cpu = ?
imam p8p67 pro + 2500k i radi kao doxa... san letnje i zimske noci.. dakle definitivno uzmi p8p67 obicnu varijantu i ne razmisljaj ako ti ne treba crossF/sli..
p.s. zna neko da li firme jos uvek zamenjuju obicne fail ploce za b3 reviziju? jos nisam to odradio i necu biti u mogucnosti u narednih pola godine... sve mi se cini kao da cu ostati sa fail verzijom koja mi zavrsava posao super za sada..
Drugar je predao ploču u €nnnn1 pre nekoliko dana, čeka da ga pozovu. Na kraju, ako imaš garanciju i u tom periodu joj se nešto desi... eto i zamene.
Pozdrav!
Vlada
:: imam p8p67 pro + 2500k i radi kao doxa... san letnje i zimske noci.. dakle definitivno uzmi p8p67 obicnu varijantu i ne razmisljaj ako ti ne treba crossF/sli. :: :: p.s. zna neko da li firme jos uvek zamenjuju obicne fail ploce za b3 reviziju? jos nisam to odradio i necu biti u mogucnosti u narednih pola godine... sve mi se cini kao da cu ostati sa fail verzijom koja mi zavrsava posao super za sada. :: :: ::
Re: Idi bre tebra,ne hvalis se da si postao Lord of PCB
07.09.2011. 20:43
status: user broj poruka: 9121
Ne zuri ti se, sacekaj Ivy Bridge i Buldozer, inace ako ces to koristiti za igrice bolje kes ulozi u neku graficku.
@Ishmerish POCEPO !!!
Pozdrav!
:: Bezis EX Bax-u skoro 100 komada : :: :: :: Izvinjavam se za OFF :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Re: Re: Idi bre tebra,ne hvalis se da si postao Lord of PCB
07.09.2011. 20:47
status: user broj poruka: 4187
Bravo GILE!!! Isto razmisljamo. Sad sam odlucio da necu uzeti jos nista od CPU-a i maticne. Fazon je sto je lik prodao 2500K danas, i tek za mesec dana mu stizu novi procesori. Hteo sam i7 da narucim ali za moje potrebe=previse, a i ne ostaje mi za grafu onda. Za sada samo graficku menjam. Hvala ipak na savetima, i sto sam vas na prazno drmao. :) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Ne zuri ti se, sacekaj Ivy Bridge i Buldozer, inace ako ces to koristiti za igrice bolje kes ulozi u neku graficku :: :: @Ishmerish POCEPO !! :: :: Pozdrav :: :: :: :: Bezis EX Bax-u skoro 100 komada : :: :: :: :: :: :: Izvinjavam se za OFF :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Generalno i5 2500K ti je sasvim ok, za 130EU nema ih više na žalost. Ja bih razmislio o 2600K i da budeš miran baš dugo, jer procesor i posle tri godine neće ti biti usko grlo tvoje je samo da menjaš grafike ako i za to bude bilo potrebe.
Re: Re: Re: Idi bre tebra,ne hvalis se da si postao Lord of PCB
07.09.2011. 21:36
status: user broj poruka: 9121
Hvala xd :). Inace cekaj malo, uskoro ce 28nm graficke, dobices mnogo bolje grafe za iste pare :).
Pozdrav!
:: Bravo GILE!! :: Isto razmisljamo. Sad sam odlucio da necu uzeti jos nista od CPU-a i maticne. Fazon je sto je lik prodao 2500K danas, i tek za mesec dana mu stizu novi procesori. Hteo sam i7 da narucim ali za moje potrebe=previse, a i ne ostaje mi za grafu onda. Za sada samo graficku menjam. :: Hvala ipak na savetima, i sto sam vas na prazno drmao. : :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Ne zuri ti se, sacekaj Ivy Bridge i Buldozer, inace ako ces to koristiti za igrice bolje kes ulozi u neku graficku :: :: :: :: @Ishmerish POCEPO !! :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Bezis EX Bax-u skoro 100 komada : :: :: :: :: :: :: :: :: :: Izvinjavam se za OFF :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
zasto bi neko davao 4 5 hiljada vise za ebeni Intel, ako se koristi za igranje, kad ima savrseno phenom 2 x4!?!? Ja isto za neki mesec cu prodati komplet sve ovo(osim mozda grafike i napajanja) i uzeti AMD neku platformu sa quad CPU, jer su ovi Inteli preskupi, deru sa cenama, uopste se ne isplati ako se uzima za igranje...... Znaci kad bih sada menjao, amd ploca recimo 880 chipset, phenom 2 x4 i fozi misko :)
Ako se predomislish i uzmesh buldozer(ako stigne) razocaracesh nas.
:: zasto bi neko davao 4 5 hiljada vise za ebeni Intel, ako se koristi za igranje, kad ima savrseno phenom 2 x4!?!? Ja isto za neki mesec cu prodati komplet sve ovo(osim mozda grafike i napajanja) i uzeti AMD neku platformu sa quad CPU, jer su ovi Inteli preskupi, deru sa cenama, uopste se ne isplati ako se uzima za igranje...... :: Znaci kad bih sada menjao, amd ploca recimo 880 chipset, phenom 2 x4 i fozi misko : :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
ja sam od onih koji najvise gledaju cenu-sta dobijaju i koliko za to, i onda ako mi to sve zadovolji ono sto ocekujem, uzmem jeftinije a dobro, znaci ako bude jeftiniji buldozer, sto ne verujem naravno da ce biti, onde phenom, a ako padnu cene Intelu, a s obzirom kako kazu da je jaci od AMD(od cpu-a koji su u klasi sa njim) onda uzmem Intel, znaci sve zavisi od cene i koliko dobijem sa tim .)) Ne volim da preterujem sa davanjem para na glupost ako nesto jeftiniji zavrsava posao(sto je subjektivno kod svakog:)
:: Ako se predomislish i uzmesh buldozer(ako stigne) razocaracesh nas :: :: :: :: zasto bi neko davao 4 5 hiljada vise za ebeni Intel, ako se koristi za igranje, kad ima savrseno phenom 2 x4!?!? Ja isto za neki mesec cu prodati komplet sve ovo(osim mozda grafike i napajanja) i uzeti AMD neku platformu sa quad CPU, jer su ovi Inteli preskupi, deru sa cenama, uopste se ne isplati ako se uzima za igranje...... :: :: Znaci kad bih sada menjao, amd ploca recimo 880 chipset, phenom 2 x4 i fozi misko : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: ::
Navukao pola foruma da ga savetuje, a onda se kao predomislio. Nisam ni ocekivao da ces da kupis intel platformu. Ipak si ti AMD/ATI funboy.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
:: Asus P8P67 i i5 2500K sam juče testirao. Da mi ne treba lova završio bi kod mene u mašini umesto i3 550 i P7P55D. Skuplji je komplet nego neki AMD ali veruj mi da kada budeš video kako je ovo brza kombinacija zaboravićeš na buldožera.. koji se jos nije pojavio i niko ziv ne moze sa sigurnoscu da trvrdi kakav ce mu biti odnos cena/performase :: servispc bre :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.