inace u ovoj siromasnoj drzavi ubistva su jeftinija nego ikad provereno
:: Jel si sigruan da si lepo napisao oznaku karte? : :: Da ne bude kao ja 4789 x :: Ako jesi, zanima me koliko kosta da se naruci ubistvo x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: No GPU, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: 6990 se greje kao luda kad je uposlis do jaja, takodje salje topao vazduh pola u kuciste pola napolje tako da i ostale komponente se greju, a i bucna j :: :: ALI zar ti zaista mislis da ce on zaposliti je tako graficku, i to sa igricama ? -ocigledno je da hoce da se igra i ima viska para koje ga zuljaj :: :: ja imam 2 x 6990 u CF pa govorim iz iskustva (ne potcenjujem nikoga i ti se bolje razumes od mene u celu problematiku :: :: :: :: a sto se kucista tice za takve graficke ti treba JAKO VELIKO kuciste, da bi komponente mogle da disu u njemu zbog toplot :: :: :: :: ja sam big chief isekao ceo, povadio sve samo ostala kocka i nakalemio ventove u krug svuda da bi se resio jebenog toplog vazduha koji ubacuju grafe unutr :: :: :: :: @AlexVip :: :: ne diraj po meni jos uvek nista, ili zalepi neku dobru graficku na taj procesor koji vec ima :: :: i miran si jos dugo jos sto se igranja tic :: ::
Koji ce mi i7 za igre? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: @mixer9 :: E koji si steda.. :: Da si uzeo neki 2600K pa i da se K(urcis)... ovako samo taj ubogi 2500k.. :: :: Ne, ne, decko tako se NE postaje entuzijasta... :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: @Gile nece ove godine nove generacije... Ni ATI ni NVIDIA. . :: :: @Scyter, uzeo sam 2500K, i narucena P8P67 :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: Sta si uzeo na kraju :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Isti taj paket ploca i cpu samo sa dve graficke GTX 580 tj u SLI + Corsair CL 8 2200 Mhz 8GB ,sve to na vodi..Zverska masina.Intel&nVidia rules : :: :: Ako imas kesh to je neprikosnovena kombinacija i bices miran na duze :: Ko voli i ima entuzijazma zasto da ne :: 6990 izbegavaj jer je djubre skoro ko i svako drugo govno u dual gpu karte od AMD-a.Em se greje,em je bucna plus pati od microsttuteringa!Ostale bolesti necu ni da pominjem.A da,treba i kvalitetno i jako napajanje,prvo to o cemu moras da razmisljas :: :: A savete cekaj ovo,sad ce ono to zaobidji..To ti je ovde ko dobar dan :: Ili kupuj ili ne kupuj nista.Nema sredine :: Inace zvanican release za Bulldozer je za sledeci mesec 12-13 oktobar ako ga ne odloze,to ti nije neko cekanje (i ako nece biti nista posebno + sa greskom) :: Imas masinu koja zavrsava potrebe,cisto da zadovoljis znatizelju ,sacekaj :: :: P.S.Koja ti je tacno karta?Ili je Toxic ili Vapor X :: Koliko cenis :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: FrekFencija :: :: :: :: :: ::
Zato se i greju toliko, jer je Quadfire u pitanju.... Za buku stoji svakako, ja sam vise puta bio u kontaktu sa HD 6990 AMD primerak, mada sve su referentne sam ose nalepnice razlikuju.
Ne obracaj paznju na komentare SkyFire-a on je o toj karti samo citao na netu.
:: 6990 se greje kao luda kad je uposlis do jaja, takodje salje topao vazduh pola u kuciste pola napolje tako da i ostale komponente se greju, a i bucna j :: ALI zar ti zaista mislis da ce on zaposliti je tako graficku, i to sa igricama ? -ocigledno je da hoce da se igra i ima viska para koje ga zuljaj :: ja imam 2 x 6990 u CF pa govorim iz iskustva (ne potcenjujem nikoga i ti se bolje razumes od mene u celu problematiku :: :: a sto se kucista tice za takve graficke ti treba JAKO VELIKO kuciste, da bi komponente mogle da disu u njemu zbog toplot :: :: ja sam big chief isekao ceo, povadio sve samo ostala kocka i nakalemio ventove u krug svuda da bi se resio jebenog toplog vazduha koji ubacuju grafe unutr :: :: @AlexVip :: ne diraj po meni jos uvek nista, ili zalepi neku dobru graficku na taj procesor koji vec ima :: i miran si jos dugo jos sto se igranja tic :: :: :: :: Isti taj paket ploca i cpu samo sa dve graficke GTX 580 tj u SLI + Corsair CL 8 2200 Mhz 8GB ,sve to na vodi..Zverska masina.Intel&nVidia rules : :: :: :: :: Ako imas kesh to je neprikosnovena kombinacija i bices miran na duze :: :: Ko voli i ima entuzijazma zasto da ne :: :: 6990 izbegavaj jer je djubre skoro ko i svako drugo govno u dual gpu karte od AMD-a.Em se greje,em je bucna plus pati od microsttuteringa!Ostale bolesti necu ni da pominjem.A da,treba i kvalitetno i jako napajanje,prvo to o cemu moras da razmisljas :: :: :: :: A savete cekaj ovo,sad ce ono to zaobidji..To ti je ovde ko dobar dan :: :: Ili kupuj ili ne kupuj nista.Nema sredine :: :: Inace zvanican release za Bulldozer je za sledeci mesec 12-13 oktobar ako ga ne odloze,to ti nije neko cekanje (i ako nece biti nista posebno + sa greskom) :: :: Imas masinu koja zavrsava potrebe,cisto da zadovoljis znatizelju ,sacekaj :: :: :: :: P.S.Koja ti je tacno karta?Ili je Toxic ili Vapor X :: :: Koliko cenis :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Znaci morao si nekog da ubijes za taj set up? x :: Aj slikaj otvoreno kuciste da vidim kako to izgleda, i mi sirotinja da naparimo oci x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: No GPU, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: ako je upuceno meni da 2 x 6990 u CF (dakle quad :: :: :: :: inace u ovoj siromasnoj drzavi ubistva su jeftinija nego ika :: :: proveren :: :: ::
jos sam malo u guzvi , ali evo za vikend a mozda i pre telefonom cu slikati i pustiti na email ovaj sa berze , ili pusti ti meni mail pa cu na taj sto posaljes baciti slike
:: Znaci morao si nekog da ubijes za taj set up? x :: Aj slikaj otvoreno kuciste da vidim kako to izgleda, i mi sirotinja da naparimo oci x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: No GPU, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: ako je upuceno meni da 2 x 6990 u CF (dakle quad :: :: :: :: inace u ovoj siromasnoj drzavi ubistva su jeftinija nego ika :: :: proveren :: :: ::
ja cenim svacije misljenje i trud tvoje strpljene i trud za reviews koje radis i testiranja kao i skyfire za njegove testove i sve sto radi
inace apsolutno su sve iste 6990 samo nalepnica od gore se razlikuje ne postoji kuler za njih osim vodenog bloka a za to jos nemam para da ulazem ali da su usrali sa hladjenjem stvar jesu, (a o buci da ne pricam, cekam kad ce da poleti komp napolje iz sobe) ubacuje topao vazduh u komp a pola napolje tako da sam na front kucista gde svi stavljamo intake obrnuo vent i stavio da duva odma napolje taj vazduh sto prihvati topao a na bocnu stranicu dva intake venta da udara po njima i daje im vazduha a ujedno i hladi ih tako da sam ok sa temperaturama
:: Zato se i greju toliko, jer je Quadfire u pitanju.... Za buku stoji svakako, ja sam vise puta bio u kontaktu sa HD 6990 AMD primerak, mada sve su referentne sam ose nalepnice razlikuju :: :: Ovako se ponasala kada sam ja testirao sto se buke i temperature tice :: http://www.pcaxe.com/hardver/graficke-karte/amd-radeon-hd-6990/strana- :: :: Ne obracaj paznju na komentare SkyFire-a on je o toj karti samo citao na netu ::
Mislim da je nepotreban Maximus Extreme, sem ako nećeš neki jako ozbiljnim overclockom sa vodenim hladjenjem da se baviš, a još manje ti je potrebna karta od 500 evra, kad evo u FullHD rezoluciji nema igre da pomuči jedan GTX560Ti.
4890 VaporX je odlična karta i dalje, i kompletno može da se izbori sa svim današnjim igrama, još kad na to dodaš činjenicu da nam na PC stižu samo portovi sa konzola, zapita se čovek čemu grafika od 500 evra...
Po meni za gaming imaš odličnu mašinu, ali neću da ti pričam da li ti je nešto bacanje para ili ne, jer svako ima svoje potrebe... __________________ Scourge of PCBerza
Samo nemoj da kupuješ Intel 2500k govorim ti to iz ličnog iskustva. Kod mene se pokazao kao krš procesor otkada ga imam komp mi više ne radi nego šta radi. Ta konfa koju sada imaš je za klasu bolja.
ja sam mu odma to i rekao super masinu ima bas ako misli da menja nesto neka kupi neku grafu drugu (tipa 6950/6970) (ali njegova je zaista dobra karta) ako igra igrice to je sve ok
za posao i sl. se ne mesam svako ima svoje potrebe
:: Mislim da je nepotreban Maximus Extreme, sem ako nećeš neki jako ozbiljnim overclockom sa vodenim hladjenjem da se baviš, a još manje ti je potrebna karta od 500 evra, kad evo u FullHD rezoluciji nema igre da pomuči jedan GTX560Ti :: :: 4890 VaporX je odlična karta i dalje, i kompletno može da se izbori sa svim današnjim igrama, još kad na to dodaš činjenicu da nam na PC stižu samo portovi sa konzola, zapita se čovek čemu grafika od 500 evra.. :: :: Po meni za gaming imaš odličnu mašinu, ali neću da ti pričam da li ti je nešto bacanje para ili ne, jer svako ima svoje potrebe.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ciji si bre ti sad dupli nalog, ovo je bas tesko trolovanje...
ph II 955 jaci od i5 sandy 4980 jaci od gtx 580 ili 6990
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: Samo nemoj da kupuješ Intel 2500k govorim ti to iz ličnog iskustva. Kod mene se pokazao kao krš procesor otkada ga imam komp mi više ne radi nego šta radi. Ta konfa koju sada imaš je za klasu bolja.::
Cuj ovog trola! :D Nije mu dobar 2500K... Pa druze trebao si onaj high end celeron da uzmes... :D AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Pa druže ja sam samo iznio svoje vlastito iskustvo prije sam imao Core 2 Extreme QX9650 i sa njim sam bio više nego zadovoljan a kako sam več rekao i to ču opet ponoviti kod mene i5 2500 radi puno lošije nego QX9650 a sve su komponente ostale iste kao i na prethodnoj konfi osim naravno druge matične i procesora i da ti ne objašnjavam dalje ionako nebi shvatio. Inače trol ti je da ti ne kažem ko...
Sandy i5 je u svakom pogledu daleko iznad QX9650, to zna svako malo bolje upucen, a to sto tebi navodno radi losije je problem verovatno do tvoje konfiguracije, setupa, windowsa, drajvera i ko zna cega jos. Bolje nam objasni kako kod tebe radi sporije, u kojim aplikacijama, koji komp imas, itd.
:: :: :: :: Pa druže ja sam samo iznio svoje vlastito iskustvo prije sam imao :: Core 2 Extreme QX9650 i sa njim sam bio više nego zadovoljan a kako sam več rekao i to ču opet ponoviti kod mene i5 2500 radi puno lošije nego QX9650 a sve su komponente ostale iste kao i na prethodnoj konfi osim naravno druge matične i procesora i da ti ne objašnjavam dalje ionako nebi shvatio. Inače trol ti je da ti ne kažem ko...
Стварно зајебите више да тролујете овај форум. То важи и за тебе Декстере ти са твојим дуплим налозима. Па претера га човече. А овог фегетлију Даума нећу више ни коментарисати. Изгубљен случај.
:: :: Samo nemoj da kupuješ Intel 2500k govorim ti to iz ličnog iskustva. Kod mene se pokazao kao krš procesor otkada ga imam komp mi više ne radi nego šta radi. Ta konfa koju sada imaš je za klasu bolja
+1 i ja bi da vidim slike. Sto sto me jako zanima, a sto sto me iritiraju fake popale.
Poz! najidealnije idealno
:: Koji ce mi i7 za igre? :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: @mixer9 :: :: E koji si steda.. :: :: Da si uzeo neki 2600K pa i da se K(urcis)... ovako samo taj ubogi 2500k.. :: :: :: :: Ne, ne, decko tako se NE postaje entuzijasta... :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: @Gile nece ove godine nove generacije... Ni ATI ni NVIDIA. . :: :: :: @Scyter, uzeo sam 2500K, i narucena P8P67 :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sta si uzeo na kraju :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.