Samo se ti baci na kolena, sad cu ja samo da ga pustim kroz vodu.
Ili ti mozda vise pase od Bore Corbe:
`Ja ga `jebem` a on jede govna, fali mozak i skola osnovna`
Sad mi reci da li je ovo kulturoloski nivo koji tebi odgovara i koji se kotira visoko na HWG-u, posto si na ceo moj post ponovo odgovorio klinackim fetishom(nejebice)???
Pa bese tako jedna anketica gde ja dadoh neke odgovorcice sve uz garanciju tajnosti. A oni skotovi mene ubacili u bazu podataka pa sve malo malo pa sam srecno izvucen iz imenika slucajnim izvlacenjem. Pa sve interesuje li me ova promocija, interesuje li me ona promocija uz sve besplatno pice ili rucak. To je tako trajalo dok se ja ne dosetih da im trazim da mi salju zvanicnu pozivnicu sve sa garancijom da cu doci, i tako jedno 10-20 puta salju oni to a kad zovnu dan ranije da provere da li je pozivnica stigla, ja se izvinim i kazem da zbog obaveza ipak necu moci da budem u mogucnosti da prisustvujem dogadjaju. E tek nakon toga ostavise me na miru.
@solaja Samo ti kazi za minus i ostavi telefon pa ce krenuti da pljuste ponude banaka za nazovi povoljne kredite, neces moci da se otkacis od istih XD
Ma slazem se s tobom, al mi mrsko da me gotovo uvek zovu u vreme kad ja radim nesto meni daleko zanimljivije/bitnije.
Trebalo bi zakonom zabraniti telefonski marketing.
najidealnije idealno
:: banke zvale vec x puta, meni nije problem da ih odmah prekinem i kazem : nisam zainteresovan - hvala - the end . :: :: Zvali i oni shto nude ruckove na relaciji muz-zena .) , kazem stop - hvala -. :: :: a odakle im fixni telefon ili ti slicno ne znam, jedino da ga nisu vadili iz imenika ili nekog biroa mozda kreditnog .)
Bele strane online. Odatle vuku telefone. Jedino da se ode u Telekom, tj. vlasnik telefona i da im se kaze da mu se sakrije broj zbog privatnosti. Rade to bez ikakvih problema. U slucaju da pitaju razlog, samo im se kaze uznemiravajuci telemarketing. Kada se to sredi, telefon vise ne postoji na belim stranama, u papirnoj i u online verziji.
:: banke zvale vec x puta, meni nije problem da ih odmah prekinem i kazem : nisam zainteresovan - hvala - the end . :: :: Zvali i oni shto nude ruckove na relaciji muz-zena .) , kazem stop - hvala -. :: :: a odakle im fixni telefon ili ti slicno ne znam, jedino da ga nisu vadili iz imenika ili nekog biroa mozda kreditnog .)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.