Malo vam dosadno a? :)) mada dobri su to saveti, iskusno :D .)
Inace aj ovako, ako mislis da se pregreva cpu, optereti ga 100% pa kad dodirnes rukom pri dnu aluminijumskog kulera i bude vreo onda se stvarno pregreva, odmah gasi sve, skidaj, ocisti, lizi ili sta vec :)) da vidis da nije do prasine ili da se nesto pomerio cpu ili kuler sa lezista, stavis drugu pastu namontiras sve pa proveris opet, ako opet bude vreo kad je opterecen, onda nesto tu smrdi treba se opere pre lizanja :P :D
p.s. Inace bez zajebancije, ako procitas sve lepo izmedju redova videces moguc problem i resenje :)
On topic: Da li si pipnuo prstom dok radi LinX? Ako je vrelo da moras da odmah pomeris prst to je onda 70+ stepeni i ocitavanje nije tacno, ako nije, onda ti se nesto cudno desava u Biosu Kao sto neko rece, uradi clear cmos, ili vidi i da apdejtujes bios.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Eto vidis jos 1+ za proveru i to najprecizniju lizanjem!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Malo vam dosadno a? :)) mada dobri su to saveti, iskusno :D . :: :: Inace aj ovako, ako mislis da se pregreva cpu, optereti ga 100% pa kad dodirnes rukom pri dnu aluminijumskog kulera i bude vreo onda se stvarno pregreva, odmah gasi sve, skidaj, ocisti, lizi ili sta vec :)) da vidis da nije do prasine ili da se nesto pomerio cpu ili kuler sa lezista, stavis drugu pastu namontiras sve pa proveris opet, ako opet bude vreo kad je opterecen, onda nesto tu smrdi treba se opere pre lizanja :P :D :: :: p.s. Inace bez zajebancije, ako procitas sve lepo izmedju redova videces moguc problem i resenje : :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ahahaha koja patetika..Kaze mu lik koji je najveca seljacina na forumu,koji manire i nema.
@Krune Ne mozes da budes kulturan dok god se ne budes obracao sa Debil,Retard,Idiot ,moras da imas primitivan vokabular da bi pristao ovde na forumu. Dok se ne budes spustio na nivo neandertalac ne dolazi na forum :) Inace lizanje ovde nije neobicno kad je uvlacenje u bulju mnogo popularnije :)
Opet ti sa tim PRSTOM...molim te ne siri dezinformacije...
@SkyFire vidi ga ova, bodybilder frizer sto se razume u arihtektutu procesora xD, pa ko je tebi drmao kavez?Ti da ne zivis u tom Lazarevcu u toj vukojebini odavno bi ti nekoliko ljudi skakalo po lobanji, ovako niko nece da se cima pa da mu das 100e. Aj napisi jos neku novu genijalnu rec pa da dodamo u potpis?
Skyfire: ...frekfencija...
:: ...koji ste carevi.. :: :: On topic :: Da li si pipnuo prstom dok radi LinX? Ako je vrelo da moras da odmah pomeris prst to je onda 70+ stepeni i ocitavanje nije tacno, ako nije, onda ti se nesto cudno desava u Biosu :: Kao sto neko rece, uradi clear cmos, ili vidi i da apdejtujes bios :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Obicno se ne raspravljam sa pavijanima mada mi sad bas zanimljivo.. Imam onaj mail kad sam te zvao da se vidimo cisto da utvrdimo tvoj jezik proporcionalno sa velicinom muda pa si mi picketao kao neka curica kako je to sve zajebancija i da to ne uzimam za ozbiljno.. Frajeru,dodji kad god hoces ..
P.S.Ono cisto radi edukacije mogao si malo da procitas bonton a boga mi i neku knjigu,cisto da prosiris vokabular i da se malo prosvetlis na duhovnom nivou .)
Jel neko cita sta sam napisao il vam je samo lizanje u glavi. max temp u linx je 44c kad je 100% opterecen i jedva je mlak u biosu je vreo tako da je pre opterecen il mu je nasvirana temperatura.trenutno sam na poslu pa cu probati clear cmos
:: ...koji ste carevi.. :: :: On topic :: Da li si pipnuo prstom dok radi LinX? Ako je vrelo da moras da odmah pomeris prst to je onda 70+ stepeni i ocitavanje nije tacno, ako nije, onda ti se nesto cudno desava u Biosu :: Kao sto neko rece, uradi clear cmos, ili vidi i da apdejtujes bios :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Nisi rekao da si pipao prstom u Windowsu vec samo u Biosu Salim se malo.
Apdejtuj bios, iscupaj bateriju, pritisni power button i reset par puta, uradi clr cmos...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Jel neko cita sta sam napisao il vam je samo lizanje u glavi :: max temp u linx je 44c kad je 100% opterecen i jedva je mlak u biosu je vreo tako da je pre opterecen il mu je nasvirana temperatura.trenutno sam na poslu pa cu probati clear cmo :: :: :: ...koji ste carevi.. :: :: :: :: On topic :: :: Da li si pipnuo prstom dok radi LinX? Ako je vrelo da moras da odmah pomeris prst to je onda 70+ stepeni i ocitavanje nije tacno, ako nije, onda ti se nesto cudno desava u Biosu :: :: Kao sto neko rece, uradi clear cmos, ili vidi i da apdejtujes bios :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Au al je tebi dobro, pa ti si smarao Igora Markovica kog obojica poznajemo da ti da moj broj, pretio mi ovde na forumu itd ? Ili ne? Ja nisam imao potrebu nikog da davim, ljudi (predpostavljam korisnici PCB) su mi slali mailove sa tvojim podacima, neke i znas vrlo dobro...al sta meni vredi kad si u vukojebini...
Pa ne bi isao u to selo da mi plati neko, veruj mi da sam se razocarao kad sam saznao gde zivis...
Loznica* (Lazarevac je jos i grad)
P.S. ne lozim se na te `pusi` fore, relano da se obesim kad bi me me frizer,bodybilder iznervirao... e da koji poznaje arihtekturu procesora.
Skyfire: ...frekfencija...
:: Obicno se ne raspravljam sa pavijanima mada mi sad bas zanimljivo. :: Imam onaj mail kad sam te zvao da se vidimo cisto da utvrdimo tvoj jezik proporcionalno sa velicinom muda pa si mi picketao kao neka curica kako je to sve zajebancija i da to ne uzimam za ozbiljno. :: Frajeru,dodji kad god hoces . :: :: P.S.Ono cisto radi edukacije mogao si malo da procitas bonton a boga mi i neku knjigu,cisto da prosiris vokabular i da se malo prosvetlis na duhovnom nivou . :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: ::
Kakav lik.Jebo te koji je tebi IQ?Pa ja tebi ni ovce nebi dao da cuvas,covece ti i ne kapiras koliko si glup. Kako progovoris tako izvaljujes gluposti..Ako..Ako..I treba da se pokazes u pravom svetlu.. Jebga,nekad mi te je bilo zao ali ti si izgubljen slucaj.. Odoh..Tragedija..
Izvadi plocu iz kucista i stavi na sto, idi u bios jedno 10 minuta pa pipni levim guzom vidi ako skosis 2m od ploce onda je za zabrinjavanje, samo razvci metar da vidis koliko ces da ripis.
Evo intel upravo razvija bio-algoritne gde ce bukvalno`imitirati` receptore jezika sa potpuno novim fetish tranzistorima, kazy da ce biti jako precizno merenje temperature pa nece biti potrebno za jezikom kolege, ja sam odavno upropastio jezik i tu u seriji AMD Semorona, sada teram sekretaricu da lize tj. opipava....
AMD mozes da lako testiras, skini kuler stavi lonce kafe pokreni linx ako ti skuva kafu nosi na reklamaciju los primerak, dobri su oni kojima voda ne prokljuca.....
Toooo legendo, pa gde su bre ljudi kao ti malo ranije?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Izvadi plocu iz kucista i stavi na sto, idi u bios jedno 10 minuta pa pipni levim guzom vidi ako skosis 2m od ploce onda je za zabrinjavanje, samo razvci metar da vidis koliko ces da ripis :: :: Evo intel upravo razvija bio-algoritne gde ce bukvalno`imitirati` receptore jezika sa potpuno novim fetish tranzistorima, kazy da ce biti jako preizno merenje temperature pa nece biti potrebno za jezikom kolege, ja sam odavno upropastio jezik i tu u seriji AMD Semorona, sada teram sekretaricu da lize tj. opipava... :: :: AMD mozes da lako testiras, skini kuler stavi lonce kafe pokreni linx ako ti skuva kafu nosi na reklamaciju los primerak, dobri su oni kojima voda ne prokljuca.... :: :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
obadvojica ste debili ..idite na MSN/Skype pa se svadjajte ako je ikako moguce ukljucite WEB cam ..xaxaxaxa http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfkao AMD Athlon II 445 Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz Gigabyte 770-DS3 Gigabyte 5870 SOC GX-550W 2xWD500 CM V8 HP Kuciste
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.