Pa ti si barem bio kod mene. Znas da je hladnjikavo. :)
:: Da nece mozda otici u minus? Daj bre prihvati da tu nesto nestima, ili ti zivis u frizideru? x :: :: Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Samsung 740 :: ::
Jel vas to Skyfire ucio kako da stelujete rezultate pri testiranju? XD Lepo, bogami : `AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao` Bre ja ne znam kako vas nije blam da upadate u diskusiju ovakvog tipa, kad elementarna logika govori sta je i kako je... @Forever jesi li ti ovu temu naceo da isprozivas mladjanog Mixera? Posto samo to obajsnjava tvoje nebuloze...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Jel vas to Skyfire ucio kako da stelujete rezultate pri testiranju? X :: Lepo, bogami : `AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao :: Bre ja ne znam kako vas nije blam da upadate u diskusiju ovakvog tipa, kad elementarna logik :: govori sta je i kako je.. :: @Foreve :: jesi li ti ovu temu naceo da isprozivas mladjanog Mixera :: Posto samo to obajsnjava tvoje nebuloze... :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Ja ne kontam ovaj tvoj post? Kazes sta...? Da je ne moguce imati 15c na boxu ili? Pojasni malo... I sto mene da proziva?
:: Jel vas to Skyfire ucio kako da stelujete rezultate pri testiranju? X :: Lepo, bogami : `AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao :: Bre ja ne znam kako vas nije blam da upadate u diskusiju ovakvog tipa, kad elementarna logik :: govori sta je i kako je.. :: @Foreve :: jesi li ti ovu temu naceo da isprozivas mladjanog Mixera :: Posto samo to obajsnjava tvoje nebuloze... :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
:: Ja ne kontam ovaj tvoj post? Kazes sta...? Da je ne moguce imati 15c na boxu ili :: Pojasni malo... I sto mene da proziva? :: :: :: :: Jel vas to Skyfire ucio kako da stelujete rezultate pri testiranju? X :: :: Lepo, bogami : `AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao :: :: Bre ja ne znam kako vas nije blam da upadate u diskusiju ovakvog tipa, kad elementarna logik :: :: govori sta je i kako je.. :: :: @Foreve :: :: jesi li ti ovu temu naceo da isprozivas mladjanog Mixera :: :: Posto samo to obajsnjava tvoje nebuloze... :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: ::
Ne,ne... Bas me interesuje na cemu je... I zasto mene da isprozivas? To me bas interesuje... :)
:: Vidis da je lik na necemu, sta se ti pa primas sad koji q :: :: Moguce je naravno, kada ti je 15c u sobi :: :: Danas smo cak otrlili da je temperatura procesora srazmerna jezgrima na AM3 soketu. Do jaja :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: Ja ne kontam ovaj tvoj post? Kazes sta...? Da je ne moguce imati 15c na boxu ili :: :: Pojasni malo... I sto mene da proziva? :: :: :: :: :: :: :: Jel vas to Skyfire ucio kako da stelujete rezultate pri testiranju? X :: :: :: Lepo, bogami : `AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao :: :: :: Bre ja ne znam kako vas nije blam da upadate u diskusiju ovakvog tipa, kad elementarna logik :: :: :: govori sta je i kako je.. :: :: :: @Foreve :: :: :: jesi li ti ovu temu naceo da isprozivas mladjanog Mixera :: :: :: Posto samo to obajsnjava tvoje nebuloze... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: :: :: ::
:: Ne,ne... Bas me interesuje na cemu je... I zasto mene da isprozivas? To me bas interesuje... : :: :: :: :: Vidis da je lik na necemu, sta se ti pa primas sad koji q :: :: :: :: Moguce je naravno, kada ti je 15c u sobi :: :: :: :: Danas smo cak otrlili da je temperatura procesora srazmerna jezgrima na AM3 soketu. Do jaja :: :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: :: :: Ja ne kontam ovaj tvoj post? Kazes sta...? Da je ne moguce imati 15c na boxu ili :: :: :: Pojasni malo... I sto mene da proziva? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel vas to Skyfire ucio kako da stelujete rezultate pri testiranju? X :: :: :: :: Lepo, bogami : `AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao :: :: :: :: Bre ja ne znam kako vas nije blam da upadate u diskusiju ovakvog tipa, kad elementarna logik :: :: :: :: govori sta je i kako je.. :: :: :: :: @Foreve :: :: :: :: jesi li ti ovu temu naceo da isprozivas mladjanog Mixera :: :: :: :: Posto samo to obajsnjava tvoje nebuloze... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja ne pricam o samom startu. Ja pricam o samom mirovanju. Preko noci kad sam ostavljao komp da radi, docekale su me temperature ~15c znaci, minimalna temp. cpu-a je bila 15c, desilo se i kazem 13c. Komp mi je bio u manjoj sobi nego sad, sad sam se preselio, ali poenta je da je bilo hladnije, mada hladnije od 15c nikako...
:: Moguce je kada tek upalis PC. Upalis ga i odmah pogledas ocitavanja :: :: Sada mi je temp. veca, ali pricamo o samom startu :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: ::
:: Ja ne pricam o samom startu. Ja pricam o samom mirovanju. Preko noci kad sam ostavljao komp da radi, docekale su me temperature ~15c znaci, minimalna temp. cpu-a je bila 15c, desilo se i kazem 13c. Komp mi je bio u manjoj sobi nego sad, sad sam se preselio, ali poenta je da je bilo hladnije, mada hladnije od 15c nikako... :: :: :: :: Moguce je kada tek upalis PC. Upalis ga i odmah pogledas ocitavanja :: :: :: :: Sada mi je temp. veca, ali pricamo o samom startu :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: ::
:: Zasto :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: Kontas :: :: :: najidealnije :: idealno :: ::
:: Meni je uvek temp jezgara (mislim na svako jezgro pojedinacno) bila niza od samog procesora barem jedno 10 stepeni a mozda i vise evo kako je sad :: http://imageshack.us/photo/my-images/402/templb.png :: :: Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Samsung 740 :: :: :: Zasto :: :: :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: :: :: Kontas :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: idealno :: :: :: ::
Sasvim je moguce kod mene je u sobi oko 20c, ali kada se pali komp tih prvih par minuta je cpu x6 u core tempu 16c a gtx 470 rerna 29c , i sto je najbolje kada se upalio bilo je 32c a zatim nakon minut dva 29c,jer sam stavio na 10 000 monitoring da prati sto vise moguce.
inace realan idle mi je 33c za grafiku i 22-23 za cpu
Ako ti je ledeno u sobi sasvim su ok temperature, dobra su ocitavanja.
:: Sasvim je moguce :: kod mene je u sobi oko 20c, :: ali kada se pali komp tih prvih par minuta je cpu x6 u core tempu 16c :: a gtx 470 rerna 29c , i sto je najbolje kada se upalio bilo je 32c a zatim nakon minut dva 29c,jer sam stavio na 10 000 monitoring da prati sto vise moguce :: :: inace realan idle mi je 33c za grafiku i 22-23 za cp :: :: Ako ti je ledeno u sobi sasvim su ok temperature, dobra su ocitavanja :: :: temperature - -> http://goo.gl/cKC5 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Tebi, evidentno nedokučiva :D Propus, Deneb, Thuban, Callisto...svi imaju istu boljku u senzoru. Temp jezgara niži od temp CPU-a? Nemoguće, jer se posebno greju jezgra, posebno L3 keš, posebno memorijski kontroler, tako da sam IHC disipira toplotu koja je donekle superpozicija unutar pločice :) Dalje, bespredmetno je govoriti o mogućnostima fabričkog kulera. Moj savet je da uneseš bilo kakvu grejalicu tu, a ne da se smrzavaš zarad par skrinšotova :D I dual core mnogo lakše termalno disipira nego quad, u ovom slučaju athlon nema L3 keš itd...šta ti je tu nejasno?
:: Nemoj tako Stefane, termodinamika je u pitanju :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: Meni je uvek temp jezgara (mislim na svako jezgro pojedinacno) bila niza od samog procesora barem jedno 10 stepeni a mozda i vise evo kako je sad :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/402/templb.png :: :: :: :: Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: :: Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Samsung 740 :: :: :: :: :: Zasto :: :: :: :: :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: :: :: :: :: Kontas :: :: :: :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: :: idealno :: :: :: :: :: ::
:: Tebi, evidentno nedokučiva : :: Propus, Deneb, Thuban, Callisto...svi imaju istu boljku u senzoru. Temp jezgara niži od temp CPU-a? Nemoguće, jer se posebno greju jezgra, posebno L3 keš, posebno memorijski kontroler, tako da sam IHC disipira toplotu koja je donekle superpozicija unutar pločice : :: Dalje, bespredmetno je govoriti o mogućnostima fabričkog kulera. Moj savet je da uneseš bilo kakvu grejalicu tu, a ne da se smrzavaš zarad par skrinšotova : :: I dual core mnogo lakše termalno disipira nego quad, u ovom slučaju athlon nema L3 keš itd...šta ti je tu nejasno? :: :: :: :: Nemoj tako Stefane, termodinamika je u pitanju :: :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: :: :: Meni je uvek temp jezgara (mislim na svako jezgro pojedinacno) bila niza od samog procesora barem jedno 10 stepeni a mozda i vise evo kako je sad :: :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/402/templb.png :: :: :: :: :: :: Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: :: :: Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Samsung 740 :: :: :: :: :: :: :: Zasto :: :: :: :: :: :: :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: :: :: :: :: :: :: Kontas :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: :: :: idealno :: :: :: :: :: :: :: ::
Je l` te to žena pustila da sedneš za komp? :P Pazi, thuban je šampion u pogrešnim očitavanjima, ne mislim samo na inverzne tripove cpu-jezgra, nego i na nivou regularnih termalnih očitavanja. Drugim rečima, kod njega je senzor ubagovan,bilo je priče o tome na domaćim forumima(da budem iskren, ni sam nisam znao za to u trenutku kupovine Thubana, mada me to ne bi sprečilo da ga kupim, dobar CPU, bar onaj moj primerak...) Elem, da se vrnem na temu... @f0rever AMD ima tu boljku odavno, za Intel E3xxx ne mogu da govorim, jer nikad nisam imao taj cpu. Po svemu sudeći, ovde igra ulogu i problem senzora koji se nalazi u samom procesoru i senzora na socketu. I sviđa mi se tvoj nastup. Veoma kulturno, pozz!
:: Sasvim je moguce :: kod mene je u sobi oko 20c, :: ali kada se pali komp tih prvih par minuta je cpu x6 u core tempu 16c :: a gtx 470 rerna 29c , i sto je najbolje kada se upalio bilo je 32c a zatim nakon minut dva 29c,jer sam stavio na 10 000 monitoring da prati sto vise moguce :: :: inace realan idle mi je 33c za grafiku i 22-23 za cp :: :: Ako ti je ledeno u sobi sasvim su ok temperature, dobra su ocitavanja :: :: temperature - -> http://goo.gl/cKC5 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Kad mogu i ove mudonje sa po 4-5k (i vise) postova da postavljaju neke glupe teme kad su na nekim opijatima, sto covek ne bi sa 900+ postova postavi jednu, sala. Elem, temperature su ti ok, sasvim, a to da su jezgra hladnija nego CPU, to se i meni desava na 6000+. Grafika ti je mozda malo toplija, ali ok je i ona. Nemoj da se nerviras nego odkaci ti lepo ventilator sa hladnjaka CPU-a i uzivaj
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.