On već nekoliko godina čeka da Intel i nVidija izbace nešto što ispunjava njegova predviđanja+očekivanja+potrebe, nije ni čudu što AMD kod njega nema šanse.
znaci on nema nista??? ili ima nekog amd-a ili celeroncica mozda i doceka da intel i nvidia zive od takih lozaca davno bi propali e jadan narod sa onakvim predsednikom sprdnja na sve strane
tj. mašinu baziranu na Atlonu 7750, a tu je bio naravno i 4770 Radeon, da bude AMD u fulu (barem mu je tako stojalo u sekciji Moja mašina na Benču). U temi o ASUS-ovim Z68 pločama (isto na Benču) reče da prva i druga generacija i7/i5 procesora nisu ispunile njegova očekivanja, pa čeka Ajvi Bridž, a kad ni ovaj to ne uradi, onda će čekati neki drugi most dok ne dođe do na Drini ćuprije. Zbog odsustva ozbljnije mašine (najverovatnije) ima previše slobodnog vremena, pa nas truje ovde na forumu, a isto verovano radi i na drugim forumima.
nego sta. ko se upeca to je za njega jos jedna budala ja licno nisam pripadnik ni jedne grupe kupujem ono sta mi u tom trenutku odgovara i ovaj tortojed preteruje ruzno je to sto rade pocenjuju druge omalovazavaju pljuju lako je biti stoka treba biti covek i realan zato ih treba na gomilu ebati sky se davi u sopstvenoj zlobi i pakosti pametnije bi mu bilo da radi nesto pametno koliko sam upucen on kao nesto peva a ovde od svih silnih postova je mozda jedno 10% korisno a ostalo je sve neko omalovazavanje i nema veze sa zivotom i onda kad dodje neki posten covek i pita za savet nadje se prdez i kao uh vidi ovog kolko postova ovaj zna sve covek nasnimao na traku i pustio na repeat SkyFire Arhitektura :)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.