AMD i M$: Win7 buldozer patch - prljave, smrdljive igre 2 majstora
STRANA 2 OD 2
Dexter013
E jbg
21.12.2011. 13:37
status: user broj poruka: 17098
Torta toliko ne voli taj AMD a svaka druga tema mu je, AMD je sranje, kao da dosta vremena provodi na netu trazeci neke clanke i sta vec da bi blatio taj amd koji inace ni ne poseduje...
Ako bi mene nesto nerviralo ili mi smetalo a ne moram da imam kontakt sa tim, jednostavno bih ignorisao i resen problem, ali ko zna o cemu se ovde radi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Terali su ga kao mali da koristi amd procesore, pa je isfrustriran. Vengeance is Cakeaters! Dosadno coveku, sprda se, a vi koji pisete `debil si` i ostalo padate na njegovu provokaciju. Ono sto je Dexter rekao, samo primenite na sebe __________________________________________________________ Velg Bort Livet
nekim ljudima je to veliki problem, dosta ljudi se time hrani i tako opstaju, ne mogu da podnesu tako nesto i moraju da iznose svoje misljenje, potreba je cudo
:: Terali su ga kao mali da koristi amd procesore, pa je isfrustriran. Vengeance is Cakeaters :: Dosadno coveku, sprda se, a vi koji pisete `debil si` i ostalo padate na njegovu provokaciju :: Ono sto je Dexter rekao, samo primenite na sebe :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Treba jebati konja. Treba mu objasniti kakav je degenerik. Mene prosto zabole za sve al eto malo treba i poremecene ljude ljude gaziti ne treba im laditi muda. A decko je bolestan da nema dalje. Sky se povukao valjda je shvatio da je debilcina al se izgleda popravlja. Al evo ova njegova izdrkotina tortica imitira taticu cigana al staces taki su cigani (ne romi).
upravo o tome pricam, evo cistog tipicnog primera, prstici su se toliko tresli da su morali da na kraju iskuckaju primer, sta reci.. a ne zaplakati.. koju posluku porati objasnio si.
:: Treba jebati konja :: Treba mu objasniti kakav je degenerik :: Mene prosto zabole za sve al eto malo treba i poremecene ljude ljude gaziti ne treba im laditi muda :: A decko je bolestan da nema dalje :: Sky se povukao valjda je shvatio da je debilcina al se izgleda popravlja :: Al evo ova njegova izdrkotina tortica imitira taticu cigana al staces taki su cigani (ne romi) :: :: :: SkyFire Arhitektura : :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.