I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: bre zeza me net pa slucajno dupliram post....:Pinace neam vise seagate imam samo maxtor.ma bre neam para za hard kad budem imao menjam ga oma ovaj mi drlja po kuci bre!jos da imam traktor taman:)) :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: maxtor 80g :: lc600 :: :: ::
Ja da se nasalim, kad ti ostade na 80Gb. Ispade malo neukusno s moje strane. Nisam znao da je kinta u pitanju. Rekoh, mozda radis nesto interesantno za sta odgovara bas takva diskovna konfiguracija pa me zakopkalo sta bi to moglo da bude. Sori. A sto se traktora tice, kamo lepe srece da svi imamo po jedan Ferguson. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: bre zeza me net pa slucajno dupliram post....:Pinace neam vise seagate imam samo maxtor.ma bre neam para za hard kad budem imao menjam ga oma ovaj mi drlja po kuci bre!jos da imam traktor taman:)) :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: maxtor 80g :: lc600 :: :: ::
Kamo lepe sreće da svi možemo da uposlimo po jedan.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Ja da se nasalim, kad ti ostade na 80Gb. Ispade malo neukusno s moje strane. Nisam znao da je kinta u pitanju. Rekoh, mozda radis nesto interesantno za sta odgovara bas takva diskovna konfiguracija pa me zakopkalo sta bi to moglo da bude. Sori. A sto se traktora tice, kamo lepe srece da svi imamo po jedan Ferguson. :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: :: :: bre zeza me net pa slucajno dupliram post....:Pinace neam vise seagate imam samo maxtor.ma bre neam para za hard kad budem imao menjam ga oma ovaj mi drlja po kuci bre!jos da imam traktor taman:)) :: :: :: :: Asus CUcore 6770 1g :: :: msi 870-c4 :: :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: :: maxtor 80g :: :: lc600 :: :: :: :: :: ::
E toooo! :) Sta ce ti fergi, ako nemas dje da ga vozis... Osim ako nisi od ovih modernih sa fejsbuka, pa izlazis sa traktorom u grad...
:: Kamo lepe sreće da svi možemo da uposlimo po jedan :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: :: :: Ja da se nasalim, kad ti ostade na 80Gb. Ispade malo neukusno s moje strane. Nisam znao da je kinta u pitanju. Rekoh, mozda radis nesto interesantno za sta odgovara bas takva diskovna konfiguracija pa me zakopkalo sta bi to moglo da bude. Sori. A sto se traktora tice, kamo lepe srece da svi imamo po jedan Ferguson. :: :: ________________________________________________________ :: :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: :: :: :: :: bre zeza me net pa slucajno dupliram post....:Pinace neam vise seagate imam samo maxtor.ma bre neam para za hard kad budem imao menjam ga oma ovaj mi drlja po kuci bre!jos da imam traktor taman:)) :: :: :: :: :: :: Asus CUcore 6770 1g :: :: :: msi 870-c4 :: :: :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: :: :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: :: :: maxtor 80g :: :: :: lc600 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Prvenstveno hvala svima na pomoci! Posto sam iskulirao malo i ohladio se od svega juce,razmisljam sta bi bilo najbolje da uzmem sada...Izgleda da ce biti AM3 DDR3 ploca,ali opet pitacu vas za savet da ne zeznem stvari opet...Naravno posto je to iskrslo ovako odjednom,i nisam bas imao u planu novu plocu i memorijiu,gledam da bude sto jeftinije...Razmisljam o ovoj MSI ploci pa bih hteo da cujem i vase misljenje,zasto valja,a zasto ne?
je ono sto ja imam,tj c45 i ovaj kingston radi lepo nemam zamerki za sad..ja sam zadovoljan. c45 5400din i ram oko 2700din..ima i 1 stap od 4gb za 1700din ali bez hladnjaka..na tebi je.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Prvenstveno hvala svima na pomoci :: Posto sam iskulirao malo i ohladio se od svega juce,razmisljam sta bi bilo najbolje da uzmem sada...Izgleda da ce biti AM3 DDR3 ploca,ali opet pitacu vas za savet da ne zeznem stvari opet...Naravno posto je to iskrslo ovako odjednom,i nisam bas imao u planu novu plocu i memorijiu,gledam da bude sto jeftinije...Razmisljam o ovoj MSI ploci pa bih hteo da cujem i vase misljenje,zasto valja,a zasto ne :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/msi-760gm-p23-fx/comp_comp_mboard/24/206 ::
pazi sad ta ploca je u principu ok alll znaci zaboravi bilo kakav oc na njoj stavi proc i memoriju i u biosu sve default ili auto i radice bez problema ako occujes ode naponska na ploci ocas posla ........
e i zaboravih obavezno stavi najnoviji bios ispravlja probleme sa ventilatorom i jos neke sitne bubice...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.