Da samo to radi sto ti pises. BOlelo bi me uvo. NEgo je ovo posebna vrsta coveka.... Poznat je po svim forumima lepi sale... I njegovi lepi kompjuteri , koji su kao takvi najbolji i bolji od svih drugih. Niko nema takav kompjuter kao on...
Ja to ne razumem,ali sam prvo nacuo od raznih ljudi za njega,pa sam video 1000 puta njegov ucinak na forumu,milion puta teme, pa covek non stop dolazi sa drugim akauntom,ali prepoznas ga po konfiguraciji i temi...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Moram da podrzim tortojeda :: Sta vas ostale boli ona stvar ko ce sta da kupi? Neka bre kupi covek, ako ga svrbe pare, ako ima, neka uzme... Ja prvi da imam para da uzmem INTEL E procesore, uzeo bih kao i GTX580 MARS II(nasao bih je itekako da imam para). :: Poenta je ljudi da je ovo forum, covek je pitao nesto, ko misli da moze da pomogne strucno, a ne da hejtuje coveka, neka postuje... Ko nece, ne mora... Dajte malo postovanja medjusobno. Koji vas bole sta covek kupuje ako ima para!? Neka se i samo igra sa tim procesorima, jeste glupo koristiti takav CPU samo za igre, ali ako mu se moze... :: :: ::
Moze jedno pitanje? U cemu je fora da napises da si prodao cpu za 20 000 iako si stavio cenu 19 000, a onda danas postavis oglas na itsvetu gde opet sve prodajes djuture?
Sve sto ste izneli u ovoj temi davno je receno i kao sto vidite efekta nema, ovo jednostavno njegov nacin da leci komplekse, neko to radi sa kolima, neko sa telefonima a on eto sa hardware-om.
Jedino ako me ne demantuje sa cim ce to da uposli ovo novo pa ce u bilo kom segmentu prejebati ovo sto sad ima?, u tom slucaju cu se javno izvinuti.
jbt snoopy zar mislis da mene apsolutno boli k... da li ce neko da bude zavidan ili da ja bilo kome prkosim? pa ja moju stvar mogu da prodam i za milion eura ukoliko ja to hocu i imam kupca zar ne? stvarno neke ljude ne razumem....
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Koji si ti papak majko rodjena! Znas sta kao `neznas` da li taj cpu i mbo koje hoces da kupis da li imaju ovo ili ono! ALO!!!
Ocu samo ovo da kazem dobar ti je fazon dodjes bacis buvu i izmaglis. A pametnjakovici sto se javljaju svaka im cast. Mozete zajedno sa ovim papkom u kos!!!
Forum svakodnevno posecujem par godina i mogu vam reci da ovaj baja po mojoj slobodnoj proceni baci kosku i zapali to mu je dusevna hrana.Ovakve stvari treba ignorisati.
To sto ploca podrzava, ne znaci da ce grafika da radi u PCIe 3.0 rezimu. Radice kada zabodes procesor koji podrzava PCIe 3.0, a to je Ivy Bridge i grafiku koje je PCIe 3.0 kao npr Radeon HD 7970.
Cekaj Ivy Bridge, pa kupi onda njega i PCIe 3.0 Ready maticnu plocu (iliti GEN3). Mnogi ljudi kupili Z68 Gen3 maticnu, a u nju onda zabodu i5 2500k. What`s the point?
Poenta je da je npr. moja ploča u trenutku kupovine bila 29 dinara skuplja od `obične` verzije, tako da mi je bilo logičnije da uzmem nju, iako znam da sa G3 nisam dobio praktično ništa.
Ma uredu za tebe, znao si sta uzimas. Mislio sam na drugu grupu ljudi, ovde i na nekim drugim forumima. Misle da kada zabodu PCIe 3.0 graficku to ce odmah da ide 2x brze zato sto je GEN3.
:: Poenta je da je npr. moja ploča u trenutku kupovine bila 29 dinara skuplja od `obične` verzije, tako da mi je bilo logičnije da uzmem nju, iako znam da sa G3 nisam dobio praktično ništa :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Intel je sa Gen3 napravio navlakušu kako bi ljudi kupovali IB, jer da bi sve radilo u fulu potrebna ti je PCIe 3.0 grafička, IB procesor i GEN3 ploča. Bez IB-a, ploča i grafička su `truba`, barem tako ispada, ali kad se IB pojavi videćemo da li je stvarno tako.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.