Nisam ja znao kada sam je zenio da ce ona dobiti nasledsvo ! Sreca !
Sto se tice monitora to je ok . U svakom slucaju LED. Na poslu imam dva monitora 22. Jedan je LG led a drugi je obican samsung. Razlika je ocigledna.
Grafika mora biti jaka da kad igram igru ne secka ili vec zeza na neki drugi nacin. Komp mora biti zver. Pa ako treba maznucu joj jos para. Novi auto mi ne treba ali komp da. Da vidim jos neki predlog pa cemo videti.
Da si kupovao pre mesec dana, ova konfa bi bila jos bola (bejase bolje napajanje i kuciste) Elem, da li su igre najzahtevniji softver koji ce raditi na tvom kompu? Tj. da li se bavis profesionalno obradom fotografija, video materijala i sta ti ja znam?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Verovatno ne, jer bi u tom slucaju imao sigurno solidnu masinu a ne onaj krsh koji je poklonio deci da igraju sitne igre i pune hdd sa virusima.
@prexium Ako se ne stedi uzmi neku amd 7xxx cisto da je vidimo iz prve ruke kod koege, i da budes prvi ovde na forumu koji ce da poseduje novu amd 7xxx kartu, ali da nam bacis ovde neke slike, testove ono ono...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Nisam se bavio obradom fotografija ali imam zelju za tim naravno amaterski za sebe. Intesantna masina nema sta. Da vidim jos nesto pa u kupovinu jer ne mogu jos dugo da cekam. P.S. Sta mislite o ovoj zveri??? http://www.pcberza.rs/detaljnije/microsystems/38-22028/
Ok , necu ! Samo pitam !! Da znam sam bih kupio a ne bih vas pitao. Meni vasi saveti puno znace i hvala svima na njima. P.S. Mislim da je HDD malo veliki - nepotreban mi je. Ali nije bitno. Evo vec razmisljam.
Cekaj dok nvidija izda svog keplera pa ce AMD onda da obori cene, jer su ove prevelike. Posto znam da od ovoga nema nista, tj nema sanse da se strpis ovo ti je moj predlog Intel nema potrebe da uzimas, jer neces dobiti nijedan fps vise nego sto bi s AMD platformom
za ostatak kesa sedaj u ta nova kola, pravac Ugarska kupis LCD TV od 42` za nekih 400 evra (ili manje), 50 evra cariniku (neces morati da ga molis, ne brini) i da svrsavas sledecih nekoliko godina kad god igras nesto
@Forever opet si disleksican, to je 6870 CF !
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Uzmi dell 22 inca led :: ja sam moj platio oko 13 500 u emmij :: :: Stampac bem li ga , neko ce se vec jav :: :: Ja bi licno isao na i5 2500k i neki dobar kuler, pa ga nasviras ko zver, :: nego da pazaris i :: :: za plocu ce ti se jave intelas :: :: E sad grafika realno ne moras da spizdis mnog :: i grafika tipa gtx 470-480-560-560ti - 6850-6870 rade jako lepo posao :: :: a radice i u duzem narednom periodu :: ili si voljan da pucas debeli kuntu da ides na neki :: :: 69xx ili 7xxx ili gtx 570 580.. :: :: A za ovo gbezubog moze bre i neki brat ovo ono, ni to mu ne smeta.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
misko, aj reci srece ti, koj ce mu AMD pored mocnog 2500K? ostace mu 250eu umesto 400, bolje da potrosi u zdravlje tih 250 nego da kupuje sranjce TV za 400eu.
:: Cekaj dok nvidija izda svog keplera pa ce AMD onda da obori cene, jer su ove prevelike :: Posto znam da od ovoga nema nista, tj nema sanse da se strpis ovo ti je moj predlo :: Intel nema potrebe da uzimas, jer neces dobiti nijedan fps vise nego sto bi s AMD platformo :: :: komponent :: http://imm.io/h0B :: :: kucist :: http://goo.gl/avH4 :: :: napajanj :: http://goo.gl/SzA5 :: :: kule :: http://goo.gl/PV4HJ (nema ga z600 nigde jbg :: :: Sto te izadje oko 850 evr :: :: za ostatak kesa sedaj u ta nova kola, pravac Ugarska kupis LCD TV od 42` za nekih 400 evra (ili manje), 50 evra cariniku (neces morati da ga molis, ne brini :: i da svrsavas sledecih nekoliko godina kad god igras nest :: :: @Forever opet si disleksican, to je 6870 CF ! :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
ne moze covek da stigne da edituje post od ovog imarkovica... Opet si poceo sa tim tvojim kalkulacijama Koji ce mu i5 2500k kad njegov potencijal nikad nece moci da iskoristi? Ti `sranjce` TV su LG, Samsung, Sony, etc (i to plazma, ej bre!), 42` vs 22` hmmmm.... tako da ovaj komentar cu se praviti da nisam video
U pravu si. Malo vise prelazi moj budzet. Ako uklonim stampac...? Ili da uzmem `kredit` kod zene pa odradicu joj.!? Bolja varijanta... Salim se. LCD TV i komp bez stampaca( kupicu ga kasnije jer mi nije hitan) to je kombinacija , naravno + dobri zvucni sistem 5.1.
To je to. Pa ako treba malo i dodati para. Ali mislim da to nije mnogo!? ili se opet varam ???
Kad kupujes komp uvek postavi neki maximum za koji si spreman/u mogucnosti da se ispruzis. Uvek je mnogo ako kupis nesto pa ga ne koristis.. Ali TV od 42` ne znam kako moze biti losa kupovina
Takodje postoji varijanta da uzmes samo jednu 6850/6870 i posle dokupis (ako ti zatreba) jos jednu takvu, nigde ne pise da moras obe odmah da uzmes. Ja imam 6850 i mogu da teram 90% igara u Full HD na high podesavanjima.
:: U pravu si. Malo vise prelazi moj budzet. Ako uklonim stampac...? Ili da uzmem `kredit` kod zene pa odradicu joj.!? Bolja varijanta... Salim se :: LCD TV i komp bez stampaca( kupicu ga kasnije jer mi nije hitan) to je kombinacija , naravno + dobri zvucni sistem 5.1. :: :: To je to. Pa ako treba malo i dodati para. Ali mislim da to nije mnogo!? ili se opet varam ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.