Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Ljudi POMAGAJTE!!!
STRANA 2 OD 2
Miskonius Re: Re: re.. 22.05.2012. 00:50 #418848

status: user
broj poruka: 4420
Facepalm

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: U pravu si Ramzes, toliko sam se danas iznervirao, malopre sedim pred kompom i slucajno mi padne pogled na graficku i nema da fali, stoji konektor za dodatno napajanje, bocnuo ga i radi bez problema! :D A jesam krelac, nema sta! :) Thx
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
inemanja Re: Re: re.. 22.05.2012. 06:41 #418864

broj poruka: 50
dodatno napajanje za 6600gt!?

imao sam ga-k8nf-9 (s939) i na njoj 6600gt (koju igrom slucaja trenutno koristim) - kakvo crno dodatno napajanje!?

jel agp ili pci-e? i jel kartica ima aktivno ili pasivno hladjenje, tj. ima li cooler ili ne?
moja je pci-e sa passivnim hladjenjem. mozda je u tome razlika, mada...

:: U pravu si Ramzes, toliko sam se danas iznervirao, malopre sedim pred kompom i slucajno mi padne pogled na graficku i nema da fali, stoji konektor za dodatno napajanje, bocnuo ga i radi bez problema! :D A jesam krelac, nema sta! :) Thx
gilopile Re: Re: Re: re.. 22.05.2012. 06:56 #418866

broj poruka: 9459
Decko misli na AGP izvedbu, a ona ima dodatno napajanje, dok PCI-E mislim da nema.

EDIT: Editovao si:) Pa da, u pitanju je AGP.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: dodatno napajanje za 6600gt!
::
:: imao sam ga-k8nf-9 (s939) i na njoj 6600gt (koju igrom slucaja trenutno koristim) - kakvo crno dodatno napajanje!
:: jel agp ili pci-e? i jel kartica ima aktivno ili pasivno hladjenje, tj. ima li cooler ili ne?
:: moja je pci-e sa passivnim hladjenjem. mozda je u tome razlika, mada..
:: :: U pravu si Ramzes, toliko sam se danas iznervirao, malopre sedim pred kompom i slucajno mi padne pogled na graficku i nema da fali, stoji konektor za dodatno napajanje, bocnuo ga i radi bez problema! :D A jesam krelac, nema sta! :) Thx
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs