Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Sta posle Phenom II X4 945?
STRANA 2 OD 2
Classified ... 16.06.2012. 10:11 #425379

status: user
broj poruka: 728
Rekao mi je PIN pocetkom sledece nedelje je u Beogradu EVGA Z77 FTW.
Dace mi popust rekli su jel sam dugo cekao.
Znam da je ima u prodaji jako sam nervozan od kada mi je stigla notifikacija da se prodaje i u EVGA Europe. Mada meni to ne znaci nista ako PIN ne donese sa Newegga cu doneci.
Izaci ce ovoliko.

http://i.imgur.com/xFS7Q.jpg

Znaci kao da kupujem plocu ovde + carina oko 80e.
Nista tragicno i preskupo za moju ljubav prema EVGA, ali znaci onda bi bio kraj posle toga
nikada ne bi usao u Srpsku prodavnicu zastao pored radnje, pogledao iT svet, nikada nikada nikada znaci mogu da imaju posle toga sta hoce. Samo ovako bi se snabdevao.
Znaci ni gluposti tipa DVD-RW i to nista nista nista kada je ne bi doneli ja bi je naruci ali to bi bio kraj da bi dinar ostavio Srbiji posle.

- - - - - - - - - - - - - - -
EVGA-CORSAIR-Strictly
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classified ... 16.06.2012. 10:16 #425383

Iako mi treba uppgrade da je sada 2010 i da je ovde samo ASUS kupio bi kitu moju 3770k i razmisljao posle o grafickoj i memoriji. Kupio bi za Novu godinu kada idem na docek i doneo racun srpskim dobavljacima od preko soma ipo evra i rekao da prodajete EVGA a ne ASUS ovo bi bilo kod vas.
Jos samo neko da se seti da sa CORSAIR napravi posao, osteceni smo bez njih za najbolji HW isto, menjaju ih LC Power i CHIEFTEC Thermaltake kako u kucistima tako i u napajanjima a u memorijama Exleceram i Geil.

EVGA-CORSAIR-Strictly

Bobi4ever Mnogo. 16.06.2012. 10:23 #425384

broj poruka: 4891
Ne znam kolika je cena preko, ali ako je samo cena ploce tolika, bez poreza i carine, nije to malo, kapiram ja da gotivis EVGA i to sve ali pucas pare bzvz.
Kao sto ces puci pare za GTX580, kad za te iste mozes GTX670 da uzmes.
Ima kod nas EVGA karti u prodaji, ne mora da znaci da nece stizati i GTX600 modeli, samo sacekaj malo, nemoj da juris da pucas pare bez potrebe.
Aj, ploca je nova pa i nemas sta da rizikujes, ali sa polovnim grafickama, ne bih se igrao bas.
Ima Corsair verovatno dobar razlog zasto ne posluje ovde, a recimo ima njihova roba u Bosni i Hrvatskoj, isto tako vazi i za XFX, skoro mi drugar rece da ima u Bosni XFX.
Sta ti je Vlado? Ljudi se cenjkaju za 200 dinara ako mi verujes...
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Classified ... 16.06.2012. 11:00 #425389

Platicu 90e preko nego sto bi platio ovde. Nije malo ali cu uraditi druge nema.
A nije mi stvarno trip za ove obicne modele, neinteresantno mi je to. GTX580 me nece izaci vise od 350-380e sa shippingom polovna Classified.
Veruj m ipa ja ovo vise i ne gledam ovako obicno. Mozda ce da donesu neku GTX680 Classified pa da pozajmim kes za nju ako ne bude cena divljacka inace ne znam videcemo Fermi Classified verovatno.
Mora neko da presece, oni zive od toga sto sam svake godine blenuo u EVGA HW pa uzmem sta ima i posle opet tuzan gledas EVGA Classified. Nema vise presekao sam a ja kada presecem nema boga da me nagovori na nesto drugo.

EVGA-CORSAIR-Strictly

Bobi4ever Re: ... 16.06.2012. 11:06 #425391

Matori, sto bi se pozajmljivao za kartu, kad za 380e a i za manje, mozes novu GTX670 da uzmes, koja je daleko bolja od GTX580?

:: Platicu 90e preko nego sto bi platio ovde. Nije malo ali cu uraditi druge nema
:: A nije mi stvarno trip za ove obicne modele, neinteresantno mi je to. GTX580 me nece izaci vise od 350-380e sa shippingom polovna Classified
:: Veruj m ipa ja ovo vise i ne gledam ovako obicno. Mozda ce da donesu neku GTX680 Classified pa da pozajmim kes za nju ako ne bude cena divljacka inace ne znam videcemo Fermi Classified verovatno
:: Mora neko da presece, oni zive od toga sto sam svake godine blenuo u EVGA HW pa uzmem sta ima i posle opet tuzan gledas EVGA Classified. Nema vise presekao sam a ja kada presecem nema boga da me nagovori na nesto drugo.
::
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
Classified ... 16.06.2012. 14:07 #425423

Ne uzimam tu klasu, to mi je tradicija koju nastavljam uvek.
Prvo uzimam samo EVGA, drugo uzimam Classified, i ne mora da bude najnovija i GTX580 Classified moze da se klokuje da bude kao stock HD7970.
To je vama bolja a meni nije samo karta 3D Mark 11 pa makar i gomila vune sklupcana bila na tom mestu samo da gura 3D Mark 11.
Ne uzimam karte skrace zbog cene razumete, bez obzira sto je vama isto meni nije.

EVGA-CORSAIR-Strictly

Bobi4ever Re: ... 16.06.2012. 14:25 #425424

Za ovaj 3D mark te nista nisam razumeo. xD
380e za polovnu GTX580 je previse, pogotovo ako uzmes onu sto je radila u SLI, to se grejalo k`o djavo, bez obzira da li je EVGA ili ne, da imas ne znam kakvo hladjenje, svaka ima da se greje k`o blesava u SLI.
Probaj bar negde novu da nadjes u prodaji, barem znas da je nova i imas garanciju, a ova iz SLIne, ko zna sta je sve dozivela i koliko se grejala, kupujes macku u dzaku.

:: Ne uzimam tu klasu, to mi je tradicija koju nastavljam uvek.
:: Prvo uzimam samo EVGA, drugo uzimam Classified, i ne mora da bude najnovija i GTX580 Classified moze da se klokuje da bude kao stock HD7970
:: To je vama bolja a meni nije samo karta 3D Mark 11 pa makar i gomila vune sklupcana bila na tom mestu samo da gura 3D Mark 11
:: Ne uzimam karte skrace zbog cene razumete, bez obzira sto je vama isto meni nije.
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
Classified ... 16.06.2012. 19:17 #425461

Pitacu onda opet PIN za GTX580 Classified obicnu ne ULTRA model. Ali je nova oko 450e.
Pa ako hoce. Da li ja dobijam garanciju. Odmah on prilikom prodaje on prebaci garanciju na moje ime kod EVGA ako bi kupio polovnu. Znam da se greje ali ta karta je cudoviste.
Ona ima on 2-5 fps vise od obicne GTX580 zavisno od igre do igre.
Sta njoj moze da se desi kazu da do 1000W moze da propusti. Znate sta treba unutra da bude za to. Kakva je to naponska, kakva ploca kakvi konektori.

EVGA-CORSAIR-Strictly

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs