Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
AKo je neko primjetio da nisu nastavili proizvodnju DDR4 memorijskih modula i sta je sa tim?
STRANA 2 OD 4  
srdoch Moja greška... 30.06.2012. 02:11 #428313

status: user
broj poruka: 1260
izgleda da se ipak oglasio, ali sa friškim nalogom. :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: re 30.06.2012. 07:17 #428316

broj poruka: 7779
Kako se bre taj snalazi koji mu je tab potreban, vec posle desetak tabova to postaje nepregledno... doduse mozda ima monitor od 72 zoll-a pa mu se moze... ja sam upravo probao na laptopu i vec preko 30 je totalno neupotrebljivo... doduse uvazeni profesor je mozda fotografskog pamcenja pa moze samo klikce u bele tabovbe...

Bem ti klesta i ja sam hteo da kazem da nije postovao ni jedan link za ono hladjenje...

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: treba coveku. Ima 600 tabova otvorenih u Operi, pa zauzimaju od 7 do 13 GB memorije, pa da ne koristi page file. Nec da se odrekne tabova u Operi, pa to ti je
:: Navika je cudo
:: Isto jos jedan profesor u pitanju kao profesor Krstulovic.
vuk125 Re: wtf 30.06.2012. 09:50 #428323

broj poruka: 2929
Ih sunce ti kakave plojke sa ddr27 memorijom.
U pravu si ti, eto sad is nas razuverio.
Ipak iams plocu OMICRON sa zalemljenom ddr39 memorijom

:: http://omicronpc.com/homeserver.pdf
:: http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/2009/gigap45/Z8NA-D6Cfs.jp
:: http://www.computersserver.com/home-server-motherboard
:: izgleda da ima stvarno, i ja nisam verovao omicronpc wtf ali izgleda da ima
vuk125 Re: Moja greška... 30.06.2012. 09:52 #428324

A nije to OPERATER to je njergova druga licnost sinisa011.
Milsim slicnu su samo ali su ipak totalno razliciti :)))))))))))))))))))

:: izgleda da se ipak oglasio, ali sa friškim nalogom. :D
philaemos ... 30.06.2012. 11:26 #428330

broj poruka: 2743
I moje pitanje Operatoru za DELL IPS monitore ostade neodgovoreno.
Prica prica, a kada ga pitas nesto vezano za to, iskulira.
Car.

sinisa011 ja sam smo guglao nemam veze sa operaterom 30.06.2012. 14:37 #428350

broj poruka: 2

i naso sam omicron pc pa reko da kazem da postoji omicron pc, neznam koji ddr na njemu ali stvarno prizvode pc.posto mi je bilo cudno. toliko od mene..poz svima
obradmi Dosta potrosenog vremena na nesto sto ne postoji 30.06.2012. 15:22 #428355

broj poruka: 7733
losa reputacija.

vuk125 Re: ... 30.06.2012. 15:48 #428361

AKo je neko primjetio da nisu nastavili proizvodnju DDR4 memorijskih modula i sta je sa tim?

Brate pazi naziv teme.
I jos nabavio plocu sa zalemljenom DDR4 memorijom.
Primjetili smo , bas smo primjetili....

:: I moje pitanje Operatoru za DELL IPS monitore ostade neodgovoreno.
:: Prica prica, a kada ga pitas nesto vezano za to, iskulira.
:: Car.
Krecky Sve brate razumem, 30.06.2012. 15:57 #428364

broj poruka: 393
ali da nas lik ovako lozi i to vec neko vreme. Secam se pre tog Yamamota i nekih ultra, mega, giga laptopova. Bas sam se obradovao jer kao, nas covek ima poznanika koji je u dodiru sa novom tehnologijom i te stvari. Secam se i nekih prica o aerodromu i upoznavanju sa nekim facama iz IT industrije. Kad ono corak, covek nas lozi. Jos od tada nisam bio ubedjen u sve price nego mi nije palo na pamet da neko moze za takve gluposti da ne govori istinu.

@operator Izvinjavam se milion puta ukoliko sam pogresno procenio. Baci neke slidze cisto da nasladimo oci :)

vuk125 Re: Sve brate razumem, 30.06.2012. 16:11 #428369

Ma ima i kosmonauta ovde i ljudi koji imaju direktan pristup tehnici u CERN-u.
PC berza ti je cudeo mnogo strucnjaka, ima cak i onih koji imaju vanzemlajske servere po kucama.
Ludnice su pune Napoleona i Bogova......

:: ali da nas lik ovako lozi i to vec neko vreme. Secam se pre tog Yamamota i nekih ultra, mega, giga laptopova. Bas sam se obradovao jer kao, nas covek ima poznanika koji je u dodiru sa novom tehnologijom i te stvari. Secam se i nekih prica o aerodromu i upoznavanju sa nekim facama iz IT industrije. Kad ono corak, covek nas lozi. Jos od tada nisam bio ubedjen u sve price nego mi nije palo na pamet da neko moze za takve gluposti da ne govori istinu.
:: @operator Izvinjavam se milion puta ukoliko sam pogresno procenio. Baci neke slidze cisto da nasladimo oci :
drum Re: Re: ... 30.06.2012. 16:14 #428370

broj poruka: 1301

I to još pre više od godinu dana...

:: I jos nabavio plocu sa zalemljenom DDR4 memorijom
:: Primjetili smo , bas smo primjetili...

:: ::
vuk125 Re: Re: Re: ... 30.06.2012. 16:16 #428371

Da da ahaha
Vrh

:: I to još pre više od godinu dana..
:: :: I jos nabavio plocu sa zalemljenom DDR4 memorijom
:: :: Primjetili smo , bas smo primjetili...
:: :: ::
codeus ... 30.06.2012. 16:34 #428374

broj poruka: 4054

tebra too much ice creem with flies

gogi1 Pa gde se izgubio zacetnik teme 30.06.2012. 17:48 #428381

broj poruka: 2076
i neka nam da odgovor za `park ls drive` takodje
Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.

mixer93 Re: 30.06.2012. 18:06 #428384

broj poruka: 4187
Mozda vas lozi mozda ne...
Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju.
Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta...

LonelyMax Haha 30.06.2012. 18:22 #428387

broj poruka: 11
Cova nas vec dugo vremena lagi,izgleda da je pravi saljivdzija

Evo pravi link za plocu http://www.anandtech.com/show/3532

Dobar ovaj omicron

Kill the bitch

philaemos Re: Re: 30.06.2012. 19:49 #428402

broj poruka: 2743
Puno stvari prica, a kada ga pitas nesto konkretno za to sto je naveo, on te iskulira.
Ja sam mu do sada postavio 2 konkretna pitanja vezano za neke njegove izjave i jednostavno se na temi vise nije oglasio.
Ocigledno me ne gotivi lik

Mozda je DDR4 bio pusten, mozda nije, ja nisam cuo za tako nesto tokom 2010.
Ne kazem nista protiv njega, da li laze ili ne, nemam pojma, to on najbolje zna.

:: Mozda vas lozi mozda ne..
:: Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju
:: Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta..
vuk125 Re: Re: 30.06.2012. 21:37 #428420

Ja bih samo voleo da vidim fotke te zavarene ddr4.
Ak0o to postoji nije problem slikati i pokazati nam za ne.?

:: Mozda vas lozi mozda ne..
:: Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju
:: Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta..
mixer93 Re: Re: Re: 30.06.2012. 21:41 #428421

broj poruka: 4187
Nije problem, kao sto sam kazao mozda nas lozi mozda ne... Mozda se javi, mozda ne... Mozda mu je berza tu i tamo neka stanica u zivotu, nije dezuran na forumu... itd... a mozda i nikad ne dobijemo slike, i ne saznamo kako izgleda RAM zalemljen na plocu...
Fora je u tome sto se odmah pokrece masa, i odmah krecu debilni komentari... A to bas ne prilici forumu, ionako je na dnu, a jos i to...

:: Ja bih samo voleo da vidim fotke te zavarene ddr4
:: Ak0o to postoji nije problem slikati i pokazati nam za ne.
:: :: Mozda vas lozi mozda ne..
:: :: Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju
:: :: Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta..
vuk125 Re: Re: Re: Re: 30.06.2012. 22:20 #428427

PA to ti je tako ako cesto nesto baronisess jednom ce doci neko i recce ti nesto negativno na tu temu.
Pazi ovo su ocigkledne izmisljotine i tu nema dileme. KOji motiv on ima za to pojma nemam, niti me nesto specijalno zanima.
Ako se zeza ok mislim ne vidim ni tu svrhu al ajde svako je lood na svoj nacin, ako se pravi pametan mislim ispada jos gluplji nego sto jeste. Ako zeli da bude primecen glup nacin itd da ne nabrajam.
Onosto je ovde vazno je to da je ovo cista izmisljotina i na tu temu smo se malo salili barem ja.
Ovo je jos jedna od niza budalstina koje je izjavio reko da je nabavio itd. sta god da je motiv totalno je debilnio. Secam se neke omicroin 5870 kju je kupio za nekog malog japanca ciji je tata ovde ambasador. Pa za neke GTX 470 koje ce moci da se kupe po ceni od 150e kada su bile svuda po 300. kako on to navbavlja tj preko njega ide ta nabavka po radnjama u Beogradu i td. itd.
Pa kakao se ugojio 15kila od nekog saldoleda i kako su ga par puta vodili na ispiranje zbog frikom sladoleda nakn cega je oin mnogo smrsao pa je kilazu povratio tako sto je jeo mnogo sladoleda.
Mislim ovo je smao jedna od niza budlastina...

:: Nije problem, kao sto sam kazao mozda nas lozi mozda ne... Mozda se javi, mozda ne... Mozda mu je berza tu i tamo neka stanica u zivotu, nije dezuran na forumu... itd... a mozda i nikad ne dobijemo slike, i ne saznamo kako izgleda RAM zalemljen na plocu...
:: Fora je u tome sto se odmah pokrece masa, i odmah krecu debilni komentari... A to bas ne prilici forumu, ionako je na dnu, a jos i to..
:: :: Ja bih samo voleo da vidim fotke te zavarene ddr4
:: :: Ak0o to postoji nije problem slikati i pokazati nam za ne.
:: :: :: Mozda vas lozi mozda ne..
:: :: :: Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju
:: :: :: Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta..
f0rever Re: Re: Re: Re: 30.06.2012. 22:28 #428428

broj poruka: 3823
Ja nigde nisam video nikakav negativan komentar.

Vec jednostavno, ljudi su trazili slike. Nema u tome nicega lose.

Sam je sebe doveo u ovu poziciju.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Nije problem, kao sto sam kazao mozda nas lozi mozda ne... Mozda se javi, mozda ne... Mozda mu je berza tu i tamo neka stanica u zivotu, nije dezuran na forumu... itd... a mozda i nikad ne dobijemo slike, i ne saznamo kako izgleda RAM zalemljen na plocu...
:: Fora je u tome sto se odmah pokrece masa, i odmah krecu debilni komentari... A to bas ne prilici forumu, ionako je na dnu, a jos i to..
:: :: Ja bih samo voleo da vidim fotke te zavarene ddr4
:: :: Ak0o to postoji nije problem slikati i pokazati nam za ne.
:: :: :: Mozda vas lozi mozda ne..
:: :: :: Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju
:: :: :: Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta..
vuk125 Re: Re: Re: Re: Re: 30.06.2012. 23:40 #428450

Slazem se.
Al ok covek malo voli da izmislja pa sta sad.
malo mnogo
Ali kao to rekoh svako je lood za svoj racun.
:: Ja nigde nisam video nikakav negativan komentar
:: Vec jednostavno, ljudi su trazili slike. Nema u tome nicega lose
:: Sam je sebe doveo u ovu poziciju
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Nije problem, kao sto sam kazao mozda nas lozi mozda ne... Mozda se javi, mozda ne... Mozda mu je berza tu i tamo neka stanica u zivotu, nije dezuran na forumu... itd... a mozda i nikad ne dobijemo slike, i ne saznamo kako izgleda RAM zalemljen na plocu...
:: :: Fora je u tome sto se odmah pokrece masa, i odmah krecu debilni komentari... A to bas ne prilici forumu, ionako je na dnu, a jos i to..
:: :: :: Ja bih samo voleo da vidim fotke te zavarene ddr4
:: :: :: Ak0o to postoji nije problem slikati i pokazati nam za ne.
:: :: :: :: Mozda vas lozi mozda ne..
:: :: :: :: Interesantno je kako na ovom forumu svi postanu slozni kad je rec o ismevanju
:: :: :: :: Ljudi jeste li vi svesni da ne zive SVI u ovakvoj BEDI kao mi u ovoj NAJGADNIJOJ DRZAVI NA SVETU? Mozda covek i radi sa nekim sa strane, mozda i ima nesto takvo... Vazno da ste vi ovde svi genijalci, i to mislim za SVE vas koji ste se javili ovde! To sto radite neki posao godinama ne znaci da ste doktorirali... Sacuvaj me Boze ovog mentaliteta..
:: :: :: ::
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: 01.07.2012. 02:08 #428462

broj poruka: 4641
Ima Operator mnogo kontraverznih izjava, samo sto me mrzi da trazim.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

srdoch HAHAHAHA 01.07.2012. 10:17 #428493

broj poruka: 1260
Rekoh ja lepo da se lik više neće javiti na ovoj temi, niti na bilo kojoj drugoj gde ga ljudi prozovu da potvrdi neko od svojih lupetanja. Zagarantovano!

@mixer93
Ne radi se ovde ni o kakvoj slozi pri ismevanju, jednostavno se lik toliko prosrao da je ovo minimum koji je mogao da dobije i treba da je prezadovoljan zbog toga. Sa 1500+ komentara mislim da nije baš toliko redak na forumu, šta više daleko je aktivniji od mene. Koliko vidim niko ovde nikog nije prozivao osim ti nas SVE, zar ne? Dobio je čovek par pošalica na račun svojih, priznaćete krajnje diskutabilnih izjava i ne vidim šta je tu toliko strašno. Ako ima argumente (a nema) nek se javi i nek nas demantuje. Vuk125 je sve lepo detaljno objasnio pa nema nikakve potrebe da ponavljam. Daleko od toga da sam za kolektivno prozivanje bilo koga, ali ovaj lik već neko vreme svojim izjavama bukvalno iziskuje da bude ismevan. Ok, možda sam ja sad malo preoštar i u neku ruku ovo liči na prozivku, ali bi baš jako voleo da nas dotični gospodin demantuje jednom kraćom fotodokumentacijom. (mada opet tvrdim da nema nikakve šanse da se to desi)

Za kraj, ne bih voleo da izgleda kao da nekom postavljam dijagnozu, niti mi je to namera, niti ja imam šta od toga, ali imam utisak da ovaj dečko pati od poremećaja koji se zove `munchausenov sindrom`. Zamolio bih samo nekog ko je malo više upućen u psihopatologiju ili neku sličnu oblast medicine da prokomentariše. Inače, u životu sam upoznao samo dva čoveka koji pate od ovog poremećaja i mogu vam reći da su apsolutno zdravi i fizički i mentalno. Sasvim normalno možeš da komuniciraš s njima sve do trenutka kad im nešto `klikne` u glavi i od jednom počinje salva neverovatnih priča. Idu do te mere da je ljudima koji ih u tom trenutku slušaju krajnje neprijatno. Ko god se prvi put sreo sa ovim dao je komentar u fazonu `jel ovaj misli da smo mi ludi ili je on lud, o čemu se radi?`. Verujte mi da priče idu do tih granica da se na kraju još i oduševiš kako to neko može i da smisli. Iskreno, mene bi bilo sramota i da prepričam šta sam sve čuo.

Pozdrav ljudi, živi bili!
FordP nije ovo ništa novo 01.07.2012. 11:06 #428496

broj poruka: 133

Čovek kuca ovakve stvari otkako je došao na forum, samo vremenom porasli apetiti :)

Odavno već uživam u njegovim postovima, biće šteta ako prestane da učestvuje na forumu :P
Dođe mi nešto kao `Verovali ili ne` (ustvari usglavnom samo `NE`)
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs