i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Kuku, pa ovo prejebava i overklokovanu tunelku :D nisam verovao da se to toliko cuje i da radi na tolikom broju obrtaja. Bas cu da se potrudim da dodjem do par tih Gentle ventilatora, da vidim koliko su stvarno dobri. Vidim da se dosta forsiraju.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Cuju se CORSAIR fanovi na mid verovatno 2000RPM :: Ne zelis da znas kako je na 2600RPM :: Ali zato 4x Gentle Typhoon daje iste Performanse a ne cuje se :: :: :: Ne ne ovo je mid, gledaj vidi se signal onaj ja mislim :: :: http://youtu.be/pxYZnr86ll :: :: :: :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 ::
Da ali zato ako zamenis ventilatore koji imaju bolji protok od njegovih nema bolje. CORSAIR je ovo napravio i kao Benchmark ventilator kada se klokuju graficke karte i CPU i kada je buka. On normalne klokove hladi i na 1500-1800RPM sa dobrim ventilatorima.
Ovako je i meni prazan prednji prostor u Obsidian 650D. Samo sto imam HDD cage pomeren ovde do napajanja a napred prazno skroz. zbog hladnjenja.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Nemojte ljudi da mu hvalite tu konfiguraciju, nista sto stavlja... Kako nemate pameti. On sad sedi zavaljen u fotelju i smeska se, rastu mu muda od vasih pohvala. A u stvari covek je sljamina teska, barem po onome sto je pokazao na forumu. A vi tako...
opako ali tebra da ne duzim dalje nemoj da je menjas bar 5god. ako se ne bavis nekim ultra pro poslom!!!! secam se da si imao onaj i7 950 i 5870(ne uzimaj me za rec mozda gresim). ja sam tada imao i7 875k, GTX470, 8GB Radioactive mushkin(sve na stock) i jos to imam i bahanalisem se i radicu to jos 4-5god. dok se ne ubudjavi i dok ne dodje vreme da clockujem malo da bi konkretno iskoristio tu mogucnost(sve dotle je O.C. samo sviranje kurcu i brojanje u prazno) uz to da mozda uskoro promenim graficku cisto da se ne dere kao sada.....
:: opako ali tebra da ne duzim dalje nemoj da je menjas bar 5god. ako se ne bavis nekim ultra pro poslom!!!! secam se da si imao onaj i7 950 i 5870(ne uzimaj me za rec mozda gresim). ja sam tada imao i7 875k, GTX470, 8GB Radioactive mushkin(sve na stock) i jos to imam i bahanalisem se i radicu to jos 4-5god. dok se ne ubudjavi i dok ne dodje vreme da clockujem malo da bi konkretno iskoristio tu mogucnost(sve dotle je O.C. samo sviranje kurcu i brojanje u prazno) uz to da mozda uskoro promenim graficku cisto da se ne dere kao sada.... :: :: samo u automobilizmu broj vise znaci prednost! :: :
Ne moze to tako!? Kako onda da se kurci u selu da ima najjaci comp? Mislim da `poverljivi` ima opasnu konkurenciju
Ne opterecuj se, ja cu sam zavrsiti posao kada ga budem nasao i otvorio za one prozivke u vezi mog nick-a i povezivanje Muslimana sa istim... U Mladenovcu se mis krije, sreca pa znam pola grada, druzenje je ne izbezno :) I to cu ga slikati u tom trenutku, pa cemo otvoriti temu ne sa ovim pederskim slikama, nego sa zanimljivom frakturom te pederske lobanje, vidimo se seceru!
:: Ej stoko, majke mi, skupicu neke ljude sa ovog foruma i zalices sto si se rodio...
kiČ i Šund ako mene pitate, a ne pitate me al ipak vam kažem .)
iako sam veliki ljubitelj poluprovodničkih dioda koje emituju vidljivu svetlost kada na njihove krajeve dovedemo razliku potencijala smučile su mi se odkad vidim i babe po pijaci kako furaju cegere sa led diodama a sve je počelo sa bajama koji na 30+ star rđav auto meću led diodice gde stignu .D
off: kad budem imao malo keša da se bahtaim, ima da uzmem jugića za 300 evra i da ga oblepim led trakama sa svih strana i po svim `linijama` .D
znači komotno možeš pc da izbacič u dnevnu sobu tamo oko Božića da glumi jelku.
nisam impresioniran konfiguracijom, bar 128 gb ssd da si tu uvalio .R
O ukusima se ne raspravlja ali se o neukusu raspravlja, postoji izras kich i shund, a to je ogledalo neukusa.
Dakle ako neko stavi govno na pc i kaze, super svidja mi se, ne moze da se opravda time drugima tako sto ce samo reci ukusi su razliciti, to sto vi ne stavljate govno na komp to je vasa stvar,
Preterao si sa lampama diodama ventilatorima, sve svetli sve za sebe, sve razlicite boje i sve pretrpano svetlom, ako me razumes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.