Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus a7n8x-e + sata = problem
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slusaj majmune 01.09.2012. 22:06 #438832

status: user
broj poruka: 19086
ma evo sad cu da ti navodim bas.. ma ima pun qrac toga, mislim ako si u tome videces i sam da nisi u pravu, trojica ti kazu iz iskustva

:: Ja mogu lepo da kažem da ti lupetaš
:: Možda, kako je @Codeus naveo (za razliku od pojedinih divljaka), pojedine Pentium ploče od pre DESET godina nisu podržane u generičkim Win sata drajverima, ali ko će instalirati win 7 na takvim konfiguracijama danas i stvoriti problem sata drajvera
:: Ja još nisam naleteo na DDR2 ili ne daj bože DDR3 ploču na kojoj win neće da se instalira jer sam OS nema generičku podršku za specifičan sata kontroler na toj ploči. Gde su ti milioni primera sa recimo DDR2 i DDR3 pločama? Čisto da se sazna nešto novo
:: PRIMERE DDR2 i DDR3 ploča molim
:: Edit: hajde navedite primere DDR ploča a da cifra ploča predje 10
::
:: :: evo i ja ti kazem da lupetas, kako mozes tako nesto da tvrdis na osnovu par licnih instalacija, instalirao si sedmicu i par puta ti se desilo da ti prepozna sata kontroler windows pa mislis da ni za jedan drugi sata kontroler ne treba drajver, eno ti google pogledaj sam koliko ljudi imaju problema sa ovim sto upravo tvrdis, uveri se sam da su drajveri za milion SATA chipova itekako potrebni i za sedmicu i za xp..
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs