Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
pasta za cpu i gpu
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Re: Re: Re: E prijatelju 04.09.2012. 07:46 #439243

status: user
broj poruka: 19086
neki ovde takodje sljakaju, al bolje i to nego mlacenje prazne slame :)
gilo se mozda zajebavao, propustio sam, jbg ne sedim po ceo dan pa da pratim.. a sto se paste tice, na pitanje da li covek posle 2 godine da menja fabricku pastu na gpu i cpu, ako smatrate da sam pogresio sto sam mu rekao da menja, ti i xenox, onda ne znam sta da vam kazem, ja ne mislim tako, boli me uvo nek radi ko sta hoce i kako misli da treba i neka ne slusa nikog drugog samo sebe, neverovatno sta covek moze od sebe da nauci.. sta znaci to `ponovo oko paste`, uvek cu davati ovakav savet, a sto se `onog` tice, proslo je vec nekoliko meseci, a vidim tebi i xenoxu se i dalje to vrzma po glavi, nekako vas je pogodilo nesto pa ne mozete da zaboravite pa i mene smarate s tim.. dajte ljudi ne smarajte me vise oko toga stvarno, molim vas.. ne skrecite sa teme ne dramite vise oko toga ko neke seka perse

:: :) nisam ne sekiraj se, sljakam ne stize se u svakom slucaju bolje da mlatim pare nego praznu slamu ko neki ovde :P....a ti opet oko ove paste u klinc koliko vidim sada sa xenox-om, neka valja se malo samo ne znam kako ostade nem na ovaj komentar usera gilopile da u nekim slucajevima ne stavlja pastu i to na ove vrucine, sram ga bilo. Mora da ti je cuka zesce ispreskakala ili si se izujedao za jezik samo da ne progovoris, priznaj :
::
:: Phenom II X6 1090t @3.2GHz
:: Asus M$A88T EV
:: 8GB Kingston DDR3 1600 MH
:: Gigabyte 550 ti 1GB DDR
:: maxtor 160gb + samsung 1T
:: :: ooo pa desi ti dinky, nema te 100 godina, ja reko penzionisao si se :
:: ::
:: :: :: Cekaj , cekaj pa ti to indirektno hoces da kazes da imarkovic nabacuje postove glupostima
:: :: ::
:: :: :: Pa kako to covek ima tek 10834 postova :
:: :: :: Phenom II X6 1090t @3.2GHz
:: :: :: Asus M$A88T EV
:: :: :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH
:: :: :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR
:: :: :: maxtor 160gb + samsung 1T
:: :: :: :: pa da na gluposti i ja nabijem koji postic..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Asus P8H67-M, i5 357
:: :: :: :: 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X
:: :: :: :: Frontier DIV
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dinky Re: Re: Re: Re: Re: E prijatelju 04.09.2012. 10:55 #439266

broj poruka: 43
E nemoj to ko seka perse takav epitet ne pristaje meni verujem ni xenoxu mada coveka ni ne poznajem. Medjutim dobro se secam ko je ovde lio suze i plakao na sav glas zbog malo pastice pa ja nisam odmah trcao da ti lepim epitete placip*cke :)

No ajde da se ne rastuzis ponovo necu vise, a i nema smisla zbog teme. Pozdrav

Phenom II X6 1090t @3.2GHz
Asus M$A88T EVO
8GB Kingston DDR3 1600 MHz
Gigabyte 550 ti 1GB DDR5
maxtor 160gb + samsung 1Tb

:: neki ovde takodje sljakaju, al bolje i to nego mlacenje prazne slame :)
:: gilo se mozda zajebavao, propustio sam, jbg ne sedim po ceo dan pa da pratim.. a sto se paste tice, na pitanje da li covek posle 2 godine da menja fabricku pastu na gpu i cpu, ako smatrate da sam pogresio sto sam mu rekao da menja, ti i xenox, onda ne znam sta da vam kazem, ja ne mislim tako, boli me uvo nek radi ko sta hoce i kako misli da treba i neka ne slusa nikog drugog samo sebe, neverovatno sta covek moze od sebe da nauci.. sta znaci to `ponovo oko paste`, uvek cu davati ovakav savet, a sto se `onog` tice, proslo je vec nekoliko meseci, a vidim tebi i xenoxu se i dalje to vrzma po glavi, nekako vas je pogodilo nesto pa ne mozete da zaboravite pa i mene smarate s tim.. dajte ljudi ne smarajte me vise oko toga stvarno, molim vas.. ne skrecite sa teme ne dramite vise oko toga ko neke seka pers
:: :: :) nisam ne sekiraj se, sljakam ne stize se u svakom slucaju bolje da mlatim pare nego praznu slamu ko neki ovde :P....a ti opet oko ove paste u klinc koliko vidim sada sa xenox-om, neka valja se malo samo ne znam kako ostade nem na ovaj komentar usera gilopile da u nekim slucajevima ne stavlja pastu i to na ove vrucine, sram ga bilo. Mora da ti je cuka zesce ispreskakala ili si se izujedao za jezik samo da ne progovoris, priznaj :
:: :: Phenom II X6 1090t @3.2GHz
:: :: Asus M$A88T EV
:: :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH
:: :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR
:: :: maxtor 160gb + samsung 1T
:: :: :: ooo pa desi ti dinky, nema te 100 godina, ja reko penzionisao si se :
:: :: :: :: Cekaj , cekaj pa ti to indirektno hoces da kazes da imarkovic nabacuje postove glupostima
:: :: :: :: Pa kako to covek ima tek 10834 postova :
:: :: :: :: Phenom II X6 1090t @3.2GHz
:: :: :: :: Asus M$A88T EV
:: :: :: :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH
:: :: :: :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR
:: :: :: :: maxtor 160gb + samsung 1T
:: :: :: :: :: pa da na gluposti i ja nabijem koji postic..
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Asus P8H67-M, i5 357
:: :: :: :: :: 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X
:: :: :: :: :: Frontier DIV
eVGABandit ... 04.09.2012. 12:45 #439288

broj poruka: 409
Kako bi meni dobro doslo menjanje paste na ovoj mojoj grafickoj. Ali ne smem jbg GIGABYTE bi to jedva docekao. Gledam lik kupio 4 GTX680 Classified i odmah im zamenio paste. Okacio slike. Ako ispadne problemn sa istog profila ce se obratiti EVGA koja to dozvoljava. STRAVA. Ali ne vredi kukati meni to niko nije hteo da objasni kada sam kupovao pre morao sam sam da naucim.Zato na svakoj sledecoj cu moci da menjam pastu i kulere i da vracam i da javno pod imenom i prezimenom da znaju broj karte kazem da sam je klokovao.

i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2GB
CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750-
CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310
EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.png

imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: E prijatelju 04.09.2012. 18:54 #439339

broj poruka: 19086
nisam kukao na sav glas vec sam napravio temu zbog toga sto je covek napisao da lazem i zbog toga sto se pravio pametan, da se ne vracam na stare gluposti, stvarno nije vredno ni pomena, sta je bilo bilo je, poenta je u tome sto ti mislis da si me nekako isprovocirao ili sta vec, a u stvari mislim da si nekako pogresno shvatio i istripovao, takodje i xenox koji sedi u potaji. Sve u svemu ja nisam svadjalica niti neko ko je nekorektan kada je neko prema meni isti takav, takodje sam flexibilan, ali ne volim kad neko namerno kenja i pravi se pametan neopravdano, tebi zelim sve najbolje.

:: E nemoj to ko seka perse takav epitet ne pristaje meni verujem ni xenoxu mada coveka ni ne poznajem. Medjutim dobro se secam ko je ovde lio suze i plakao na sav glas zbog malo pastice pa ja nisam odmah trcao da ti lepim epitete placip*cke :
:: No ajde da se ne rastuzis ponovo necu vise, a i nema smisla zbog teme. Pozdra
:: Phenom II X6 1090t @3.2GHz
:: Asus M$A88T EV
:: 8GB Kingston DDR3 1600 MH
:: Gigabyte 550 ti 1GB DDR
:: maxtor 160gb + samsung 1T
:: :: :: :: :: ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs