Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Porucivanje Memorije iz Nemacke
STRANA 2 OD 2
philaemos Re: Re: philaemos 05.09.2012. 19:40 #439609

status: user
broj poruka: 2743
To i ja htedoh da ga pitam.
Bili su da se uzmu u Shitatronu, izgleda da ih nema vise.

:: zasto bas bequiet, sto ne Coolink, Scythe, ili MAGMA, ili pak Nanoxi
::
:: :: Super, ako budes raspolozen sa shopping, uzeo bih neki be quiet! vent, posto su u UK i USA preskupi a postarina je oko 20e
:: :: Nisam te onda cimao za NH-D14 ako se secas konverzacije jer sam je vec ovde dobavio, cisto da ne mislis da sam zaboravio ili ispalio te.
:: :: Tada si isao u Bugarsku koliko se secam.
:: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: philaemos 05.09.2012. 19:55 #439613

broj poruka: 19086
ja sam nasao vrh CM sa 2k rpm za 1000din iz jedne firme iz Nisa, koji je bolji od tog be quiet, a ima jos uvek kvalitetnih kulera, kao sto je Noctua.. i to je to :)

:: To i ja htedoh da ga pitam
:: Bili su da se uzmu u Shitatronu, izgleda da ih nema vise
:: :: zasto bas bequiet, sto ne Coolink, Scythe, ili MAGMA, ili pak Nanoxi
:: :: :: Super, ako budes raspolozen sa shopping, uzeo bih neki be quiet! vent, posto su u UK i USA preskupi a postarina je oko 20e
:: :: :: Nisam te onda cimao za NH-D14 ako se secas konverzacije jer sam je vec ovde dobavio, cisto da ne mislis da sam zaboravio ili ispalio te.
:: :: :: Tada si isao u Bugarsku koliko se secam.
:: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: :: ::
Bobi4ever imarkovicu be quiet :))) 05.09.2012. 19:55 #439615

broj poruka: 4891
Ma u Shitatronu su bili NB ventovi, a be quiet heatsink, ja hocu vent a ne treba mi heatsink, imam NH-D14, bolje od toga mi nije potrebno.
Inace imam Coolink 120P, dva komada ali eto, zelja mi je da vidim i be quiet, da ih isprobam a nisu skupi u Nemackoj, tipa 11-12e.
Nanoxiu sam hteo da kupim dok je bilo ovde kod nas, ali je bio samo jedan komad, meni su trebala 3 komada, ne bih je uzeo sad zbog boje, jer mi je crno crvena tema u kucistu.
Be Quiet hocu jer su toliko nahvaljeni da to vec zalazi malo u SF xD dosta sam procitao o njima a nikada nisam imao priliku da ih testiram, probam i uporedim sa drugim ventovima, tipa Noctuom i Coolink-om, interesuje me da li su zaista tako dobri ili je to samo prica za malu decu, odnosno reklama.

philaemos, znam da je nesto na B izvini na gresci, nije namerno.
Nece biti nista veliko, tipa 2 ili 3 venta, to je sve, naravno ako budes mogao i imao volju da ih doneses.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
philaemos @Bobi 05.09.2012. 20:03 #439618

broj poruka: 2743
No problem za 2-3 venta, iskopaj par radnji u centru, pa mi posalji na mail da vidim gde su u odnosu na moj hotel.
Inace bili su Be Quiet 12cm ventovi u Shitatronu, gledao sam ih kada sam kupovao nesto kod njih, mada je to bilo tamo negde pred kraj prosle godine.

Bobi4ever Re: @Bobi 05.09.2012. 20:34 #439625

broj poruka: 4891
Vazi tebra, hvala unapred.
Video sam da su imali NB ali nisam video da su imali BQ ventove, video sam samo da su imali heatsink koji se i nije nesto pokazao po testovima.
Inace Shitatron sam jos prosle godine prestao da gledam, jer su me izvozali za par stvari pa ih vise i ne obilazim niti imam nameru da svracam vise i da ih zovem. Uzeo sam Vegasa kod njih jer su samo oni imali taj, jedan jedini crveni Vegas Appolish.
Pogledacu radnje, pa cu ti poslati linkove na mail, nemas frke.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: No problem za 2-3 venta, iskopaj par radnji u centru, pa mi posalji na mail da vidim gde su u odnosu na moj hotel
:: Inace bili su Be Quiet 12cm ventovi u Shitatronu, gledao sam ih kada sam kupovao nesto kod njih, mada je to bilo tamo negde pred kraj prosle godine.
eVGABandit ... 05.09.2012. 20:42 #439627

broj poruka: 409
Pa GIGATRON vise ne uvozi kompijutere oni samo jos prodaju valjda sta im je ostalo na zalihama i Notebookove, tamo nema vise nista da se nadje. Mislim moze da kupis pola kompa vrh pola kompa krs krseva koliko god para dao.
Kao i dosta drugih.
Recimo ventilatori, bio sam budala sto sam samo 2 Scythe GT uzeo ali sta je tu je.
Hlade neopisivo a necuju se bas osecas na ruci onako jako potisak vazduha kroz resetka cak one a easy na 1800rpm rade, tise ne mora, casefanovi, napajanja, memorije, ... ne znam samo ove ljude sto dodju pa uzmu 3930K sto im onako kazu a ovo je ekstra i ovo i ovo i neku grafiku od 500-600e, pa maticnu od 300-350, sta njima kazu za napajanje, memoriju, ventilatore, kulere, kucista,... sto imaju one koje svet sve vise odbacuje a ide na opcije koje se lakse skidaju. Sta ce reci nekome kome treba za platformu skupi Quad Cnahhel inace masina mu je slabija nego sto bi mogla da bude.

i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2GB
CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750-
CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310
EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.png

Dragot re 05.09.2012. 21:51 #439638

broj poruka: 1149
EVGA DAJ SLIKE OD MASINE!!!
AKO NEPOSTAVIS ZNACI DA SI FOLIRANT I DA NAS LOZIS!!!

INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GHZ
ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3
ASUS GTX 570 DCII
KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX GREY DDR3
SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB
TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750W
LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
DELL U2312HM

eVGABandit ... 14.09.2012. 14:17 #441329

Ljudi ne treba Memorija, Izguzicario sam 4x2GB, sazalili su se na mene, ali videcete koja, CORSAIR ova nema da se kupi u slobodnoj prodaji, prava overklokerska, ne nova naravno 2400MHz 4x2GB I to druga serija na 1.5V. Jos samo fali graficka. 15 Novembra salju nesto isto nekim ljudima pa ce to poslati meni. Bila je nekoliko puta pod LN2 ali nema to veze, jel da???
Kazu radi.
Jbg sa samo 8GB zauzeti svi slotovi ali nema veze ionako bi ja 2x4 kupio.
A da se vise ne patim ja sa ovim nasima sto obigravaju sve sve samo ono sto treba nema. Pa jeste znate koliko sam dugo jurio memoriju.

i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) classified011@hotmai

eVGABandit ... 19.09.2012. 10:51 #442374

Jbt gledajte ovo Dominator GT 4X4GB Elpida Hyper
Gledajte latencije, ovima su skinuti i njihovi heatsinkovi

http://i.imgur.com/c2Ztp.png

E zato ce biti Dominator GT ili Platinum nece biti Vengeance nikada, jel necu placati 10e ispod za 11 latencije. Ova memorija moze na 2200 na 9 latencijama da radi. To je brzo ko djavo, znate koji je to trip u Windosu kada tako radi memorija kada ucitas to posle ovih kukavnim mainstream memorija koje donose.
E ne pokazuje 2200MHz a 13 na jednom mestu
Kako ono ja kazem suvise dobri za Srbe a reci ce vam suvise skupi iako su samo 15e vise od nekih memorija koje se prodaju ovde koje ne mogu 9 latencije ovde da izvuku.

i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 (GTX8 soon)- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified (First on Balkan)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs