Gde nadje Audemars Piguet on je u klasi iznad Rolex i Panerai. Kao sto sam rekao Fortis je u klasi Longines, Rado,... Glupo je porediti Fiat i Audio, a reci da je Fortis sranje isto kao da si rekao da je Fiat sranje, u poredjenju sa Audijem jeste, ali koliko para toliko muzike. Tvoj Panerai ima Valjoux mehanizam 7750 koji ima i Fortis kako god ga oni imenovali, jer i Rolex ne pravi sve svoje mehanizme (In-house) vec mesa i sa ETA, itd... Audemars Piguet su par desestina hiljada ili par stotina hiljada eura, pa je za njih Panerai shit, ako ces tom logikom.
Meni je bre i Fortis mnogo para, kakvi Panerai, Rolex, Omega, Breitling,...
:: Jbg pričam jer imam dosta iskustva sa satovima a Fortis se nigde ne spominje kad se gleda ozbiljan sat, kakav god mehanizam imao. Panerai koristi Rolex mehaniku pa shodno tome i košta ko 3 ta Fortisa. Najbitnije je ono što je unutra. To je premium brend u klasi Audemars Piguet, Rolex, Piaget itd :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Nije baš Audemars toliko skup, nalazio sam modele cenovno dostupne, svaki proizvodjač ima modele po 100.000 evra, nije to novitet.
Da Fortis ima mehanizam kao Panerai prvi put čujem, a iskreno retko ko ima oznaku koliko je navijen jer već rekoh da su odkupili tehnologiju od Rolexa. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.