Dok Intel sigurnim korakom stupa u narednu godinu, AMD-u se drma
STRANA 2 OD 2
tortojed
@MaliAbner: ja sopstvene organe ne prodajem, ali neke od njih
13.10.2012. 10:12
status: user broj poruka: 11018
rado ustupam mladim osobama zenskog pola... na primer, moj polni organ. E, sad, poneka od osoba je zadovoljnija od ostalih, pa me pocasti Intel-ovim procesorom a ja, k`o velim, poklonjenom konju u zube se ne gleda...
@JEZA: Neki, tamo, levi britanski politicar, mislilac, ekonomski ekspert, poodavno je primetio da ``nije dovoljno bogat da bi mogao da kupuje jeftine stvari``
A alzo špraht Zaratustra (Zaraoster): previše sam bogat, da ne bih morao da poklanjam
jedino kada sam ja pominjao visoke cene je kada sam komentarisao tendeciozno cenovno repozicioniranje svih segmenata grafickih kartica bez ikakvog realnog razloga, analogiju pronadji i u cenama hard diskova, koji i pored svih tih poplava i nestasica se ipak prodadose u rekordnim kolicinama.. cenovni faktor kao odlucujuci? definitivno si nesto pobrko...
:: Pa, do sada si se skrivao u crvenoj busiji...stalno si nesto čvakao protiv ``skupog``, plavo-zelenog tandema i pominjao cenovni faktor kao odlučujući...a onamo, kupuješ fensi telefone po pakleno visokim cenama.. :: :: :: :: ne znam na sta mislis, moj autobus tera punokrvni plavac. :: :: :: :: :: ovamo crveni hardveras! Podseca me na dame obucene u skupocene bunde, koje se guraju po gradski autobusi sas sirotinju-raju (zemaj ga na taxi, alo bre gospodja!).. :: :: :: :: ::
Re: @MaliAbner: ja sopstvene organe ne prodajem, ali neke od njih
13.10.2012. 19:23
status: user broj poruka: 7779
Koji si ti car...
Znaci ti takav sedokos ko Miste NO odradjujes mlade mome i one ti iz zahvalnosti poklanjaju wIntel CPU...
Ti si care zajebao Prince-a on je svoju muziku naplacivao pevaljkama u naturi jer je tako stedeo na porezu... a ti svoju NATURU naplacujes u ROBI...
Nije ni cudo sto srbistanu nece skoro da svane...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: rado ustupam mladim osobama zenskog pola... na primer, moj polni organ. E, sad, poneka od osoba je zadovoljnija od ostalih, pa me pocasti Intel-ovim procesorom a ja, k`o velim, poklonjenom konju u zube se ne gleda.. :: :: @JEZA: Neki, tamo, levi britanski politicar, mislilac, ekonomski ekspert, poodavno je primetio da ``nije dovoljno bogat da bi mogao da kupuje jeftine stvari` :: :: A alzo špraht Zaratustra (Zaraoster): previše sam bogat, da ne bih morao da poklanja ::
Pa malajska glavo, nisam ni ja pominjao tvoju decu (niti te pitam
16.10.2012. 01:53
imas li ih - ako imas, neka su ti i ziva i zdrava!). Citiram Princa, zato sto ga ti pomenu, pa se ja nadovezujem na tvoju opasku o njegovim seksualnim apetitima (ona na koju se ovaj stih odnosi, jamacno je neko ``legalno`` celjade zenskog pola. A sve su zene necije cerke, ne donose ih rode, jel` tako?)... Da budem siguran da si razumeo: radi se o jednom stihu pesme ``My name is Prince``...
Re: Pa malajska glavo, nisam ni ja pominjao tvoju decu (niti te pitam
16.10.2012. 05:41
status: user broj poruka: 7779
Kao sto rekoh seda glavo granica dobrog ukusa je ono sto tebi nedostaje...
I ne dubi pricu o tudjoj deci ako vec svoje nemas...
Jer kao sto sam rekao granica dobrog ukusa je ipak ono sto NE treba prelaziti...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: imas li ih - ako imas, neka su ti i ziva i zdrava!). Citiram Princa, zato sto ga ti pomenu, pa se ja nadovezujem na tvoju opasku o njegovim seksualnim apetitima (ona na koju se ovaj stih odnosi, jamacno je neko ``legalno`` celjade zenskog pola. A sve su zene necije cerke, ne donose ih rode, jel` tako?).. :: Da budem siguran da si razumeo: radi se o jednom stihu pesme ``My name is Prince``.. :: :: http://goo.gl/zRhFH
Ja sam te do sada racunao u kulturne ljude, sirokih pogleda...
16.10.2012. 17:08
i bogatog zivotnog iskustva. Bilo je medju nama nekih sitnih peckanja i replika izrecenih ``pola u shali pola u zbilji`` ali sam racunao da je nakon direktnog kontaktiranja putem e-mail-a tome ucinjen kraj. U ovoj temi, ti si se, iako od mene nicim izazvan, osvrnuo na moj komentar pa ti zatim nije prijao moj odgovor (i zato si ga jos i tendenciozno interpretirao, potpuno ga stavljajuci van konteksta - kontekst je iskljucivo sacinjen od Prince-ove poezije, nista van tog i mimo toga). Na osnovu napisanoga, zakljucujem da si izuzetno tvrdoglav covek i da te karakterise prznicavost, to jest sklonost ka svadji, ma i po cenu izmisljanja i ``dodavanja`` onoga cega nema (u sagovornikovim recima) i oglusivanju na ono cega ima (to jest, namernom previdjanju istog). Sa ljudima kao si ti, lako je svadjati se a tesko je mirno i argumentovano razgovarati, promisljati. Posto ne zelim ni sa kime da se svadjam (pa ni sa tobom) a da razgovaramo ljudski, vidim, nije nam dato, to cu ovim i da zavrsim nasu korespondenciju. Ostaj mi zdravo.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.