Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Kako da klokujem AMD Athlon II X2 250?
STRANA 2 OD 2
dookeey niko ne moze 29.11.2012. 17:42 #457786

status: user
broj poruka: 158
da ti pouzdano kaze na koliko ce readiti svaki konkretan primerak procesora...moras da probas,eksperimentises...a ok je,ako ti radi na fsb 240,to je super rezultat...ako nije bas 100% stabilan,digni mu malo napon procesora i chipseta...i bice ok,naravno,prati temperature da li su OK

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bomid Re: @djuroue1 29.11.2012. 17:56 #457791

broj poruka: 1563
Druze zar je moje pitanje:`Kako da klokujem CPU?` toliko krupna stvar da bih morao saznanja iz te oblasti da delim na vise dana. Mislim da je to samo mali delic te materije. Odgovore sam dobio, nesto sam uradio i savrseno sam zadovoljan postignutim.
@dookeey druze znam da pitanje overkloka najvise zavisi od primerka procesora. Ja i ne ocekujem neke bog zna kakve domete u tome. 15-20% mi je savrseno dovoljno.
@Dexter013 hvala za link. Ima tu za mene dosta stvari za nauciti.

f0rever dsada 29.11.2012. 18:32 #457801

broj poruka: 3823
Ja sam drzao Athlon II x3 445 na 4200MHs sa 1,5v na nekoj 790FX ploci Asus, tako da prica da sa `DDR2` memorijama AM3 CPU nece dobro da se klokuje, otpada.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs