pitam se, pitam: gde su SADA oni ``dusebriznici``, bogomdani...
13.01.2013. 04:01
status: user broj poruka: 11018
obzavaoci Foruma, zabrinuti nad pojavom ``nestanka nekih clanova``, cemu je razlog, je li, odbojni, ``negatorski`` stav NEKIH kolega koji ``provociraju`` svojim odgovorima... Covek je naveo KONKRETNE komponente i postavio konkretno, SUPER-JASNO pitanje: da li je njihova kombinacija dobra ili nije.
@ForMax: odlicna kombinacija. NE savetujem ti da menjas Asus-ovu plocu za bilo koju MSI-evu.(Tacka)
Max ti si bre bogat decko )) e super si izabrao komponente leleee al ce te to kosta ali super je a plocaaa tek.... podrzava 64 GB memorije pa to nema nigde :)
vodi i mene u tu radnju ionako nisam nista dobila za Bozic :))
Sto se tice ostalih komponenti, koje mi ostaju, i koje bih da iskoristim, to su: PSU - Chieftec 700W modular RAM - 4 x 4GB Kingston HyperX Grey 1600MHz VGA - GTX580
Mislim da ostatak nije toliko bitan, ima tu jedan ssd i jos dva hdd-a(sve sata3), kao i chiecftec case...
Samo sam pokušao da ti pomognem...tvoja stvar...ima pitekantropa koji daju 1000e na komp pa igraju 3D Mark...kad već HOĆEŠ i7, što nas pitaš za savet? Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Pa otprilike znao sam da ce neko da krene sa ovakvim kontra pitanjem. A da ja tebe nesto pitam, zar je bitno za sta cu da ga koristim, mozda za igre, mozda za filmove, sasvim je sve jedno, zelim da potrosim malo vise para, end of story :: Nemojte da mi predlazete i5, resio sam, i HOCU i7 !!
Videcu za memoriju, ona je bar jeftina sada, pa cu lako da utopim moju i uzmem tu brzu ako je bas potrebno. Karta ce da sluzi jos, ali i nju cu verovatno uskoro da menjam.
Ne ne, ja sam napisao da bih kupio vrlo lako tu memoriju ako je zaista potrebna, u odnosu na ovu sto vec imam trenutno, a grafiku necu da menjam jos neko vreme, ali verovatno uskoro, sta znam, mozda za 2-3 meseca recimo, videcu jos.
:: bas zato sto je sad jeftina memorija ja bi pre to kupila a grafu nema potrebe da menjas ali kad vec hoces onda ti ne gine gtx680 :)) :: :: mada kad sve saberes 4 stvari ce da te kostaju oko 1200 evra mnogo : :: :: sto jednostavno ne prodas sve sto imas i kupis Alienware laptop dok ga ima u prodaji kod nas on ima Intel i7 kad vec ga toliko zeli :: :: http://www.alienware.com/Landings/laptops.asp :: :: ovo je bas jaka masina i ima da gura jos 5 godina a i izgleda perverzno :)
Xendzo al se ti lozis na bogatase prvo sale sad max fino fino .) a sta bi sa dell tastaturom jel stigla ili mozda ti stize veceras za srpsku novu godinu?
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: jao bila sam losha pa mi deda mraz nije doneo za novaka :(( smr :: :: a tako mi se svidjaa :: a nemam 10500 dinar :: a ima je u prodaji u fuokomu : :: :: aaah smrc...
Stoji samoubica na mostu i hoce da skoci.. Dolazi Deda Mraz. Samoubica ` Ne prilazi skoci cu..` Deda Mraz ` Samo zelim da pomognem,ostvaricu ti 3 zelje..` Samoubica ` 3 Zelje,hmmm,o.k. a sta ja treba da uradim ? ` Deda Mraz ` Odradi mi jedan Blow Job i reci sta ti treba ?` Samoubica ` o.k.` Deda Mraz ` Covece koliko imas ti godina ? ` Samoubica ` xx` Deda Mraz ` Pa zar jos uvek verujes u Deda Mraza ?`
Nisam sponzor :)) samo kazem mozda ce ipak da donese tastaturu naravno samo ako je bila dobra mozda i dell mis dobije gratis mada kao sto sam rekao u temi sto je otvorila cm storm trigger to mi je bila zelja za novu godinu nazalost nije mi doneo deda mraz nego sam morao da izvadim pare iz dzepa i nisam zalio za ovaku ekstra tastaturu .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Dobar je mis ima malo bolji senzor od deathaddera za igrice koristim 3200dpi odlican je ima makro dugmice sa strane skrol je isto dobar reckav je mogu da se kombinuju boje kod skrola za brzinu dpi i dole kod znaka ja sam zadovoljan .)
100 X od te tvoje CM sljasti crveno ubija oci samo tako...Alienware mnogooooooooooo lepse svetli mnogooooooooo boja ima udobna i lepa....ma super je samo je precenjenja uzasno..... ne vredi 11000 dinara. zato je necu nikad ni kupiti
Pa meni nekako taj Recon i lici na DeathAdder-a, kao da su ovi iz Cm hteli i taj segment da pokriju...
:: Dobar je mis ima malo bolji senzor od deathaddera za igrice koristim 3200dpi odlican je ima makro dugmice sa strane skrol je isto dobar reckav je mogu da se kombinuju boje kod skrola za brzinu dpi i dole kod znaka ja sam zadovoljan . :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.