Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Ajmo Inetel poznavaoci....
STRANA 2 OD 2
mkukic Re: .. Gligo.... 22.02.2013. 22:34 #478203

status: user
broj poruka: 2592
Mislim da on nema integrisanu grafiku.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Pa jbg.. sto se nisi prvi javio......sala mala...... :) ... mislim posle godina.. koriscenja AMD... menjam platformu... pa eto malo vise informacija nije na odmet...
:: ... izgooglacu ja jos.. al pitam ovde posto znam da ima ljudi koji vec imaju koriste isto.. pa info iz prve ruke...
::
:: p.s. jel ovaj i5-3350P isto sto i i5-2500K mislim ovo P u oznaci je ono sto je bilo K u prethodnoj generaciji.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Hm.. 22.02.2013. 22:48 #478209

broj poruka: 18472
Bacanje para?Zavisi kako gledas na to?Ako stedis pa kupis losiju komponentu koja treba da te sluzi na duze staze onda si svakako bacio pare u samom startu..

Napajanje ne mozes da kupis za te pare a da bude u kvalitetu..Ko ti kaze da moze ,laze te..
Krsteni Seasonic koji ce da te sluzi kako dolikuje kosta ovoliko:
http://itsvet.com/proizvod/seasonic-ss-620gb-620w/comp_comp_powersupply/725/589

Jednostavno to je tako..Ne kazem da treba da se razbacujes ali ovo je nesto sto ne moze jeftinije a bolje..
Takodje postujem tvoju finansijsku situaciju ali ti ipak dajem predlog za najbolje ako mozes to da ispratis.

Karta moze jos da te sluzi,tu mozes da pristedis za pocetak..
Kuciste uzmi ovo :
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6702

Procesor izaberi po potrebi,od 3 preko i5 neces pogresiti..
Poslednja serija je Ivy Bridge..

Sta je sa plocom?

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

saladin ... Upropasti me Sky.... 23.02.2013. 12:20 #478324

broj poruka: 229

Posle mnogo googlanja.... pregleda vasih preporuka...i konsutacija sa mojim finansijama....

setup je sledeci...

1. Gigabyte GA-B75M-D3V
2. Pentumom 2020... ovde ce doci i5 verovatno (i5-3350P ili i5-3570K) za mesec dana.. ne drecite...
3. ATI HD 6850 GV-R685OC-1GD... zamena za godinu dana...
4. 2x500GB + 2x320 GB hdd
5. THERMALTAKE Versa II ili XIGMATEK Asgard Pro... to jos nisam siguran...
6. Seasonic-ss-620gb-620w
7. 2x4GB 1600 DDR3 Kingston gray serija
8. PHILIPS 191EW9FB... zamena za godinu dana...
9. Samsung pleomax tastatura i A4tech x-755fs mis...

... hvala na sugestijama....
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs