Nisu hteli u Tehnomaniji da izvade slusalice da probam dok im nisam rekao da sigurno kupujem. I tako dva puta, dok su u Desk-u svaki put izvadili proizvod i dali mi da probam.
Jbg do sada nisam imao problema niti potrebe za reklamacijom bilo koje komponente. Posto uglavnom komponente kupujem licno kada god sam imao zahtev da ih pogledam prodavci su mi otvarali kutije da to ucinim i ako mi to kod vecine komponenti (CPU, MBO, GPU, RAM i dr.) nista ne znaci jer je iste potrebno probati i testirati da be se uocio eventualni nedostatak-neispravnost.
Nisam procitao da je neko imao problema sa njom, ali opet, nije velika razlika u ceni izmedju nje i Gigabyte modela, soma kinti samo a dobijas bolje i tise hladjenje kao i klok od 1100MHz za GPU out of the box. .) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.