Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Rumour: AMD to unleash the Centurion - FX at 5GHz
STRANA 2 OD 3  
VMARC Mislis da sam merio??? 13.04.2013. 12:55 #487787

status: user
broj poruka: 9439
Performanse grafickih karti me interesuju kao lanjski sneg :-) Vazno mi je kada otvorim top da radi, kada zatvorim da ne radi i naravno ekran :-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
AlexBPM @! 13.04.2013. 14:39 #487799

broj poruka: 13
AMD - FX 8350 - 1.531v
25*200
Asus 99X Evo R2.0
PC Power & Cooling 610w Silencer

Corsair H100 = FX @ 5.0 gHz @ 63c :D prijatno i svratite nam opet :D
Dejzan Re: Mislis da sam merio??? 13.04.2013. 15:09 #487805

broj poruka: 3730
Isti si ko moj kolega :D Ja do duse volim i malo pomaka pri izlasku nove serije .
Inace sto se tice ekrana .... nema konkurenciju niti ce imati :D

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Performanse grafickih karti me interesuju kao lanjski sneg :-) Vazno mi je kada otvorim top da radi, kada zatvorim da ne radi i naravno ekran :-)
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
::
dbqp ... 13.04.2013. 20:01 #487831

broj poruka: 1368
Meni kao, neka bude `prosecnom` korisniku PC racunara, uopste nisu jasne ove rasprave na temu koji je jaci i bolji i brzi...
Ko da vas ne daj Boze placa neko da hasate dudic, toliko se emotivno unosite u celu pricu, ko da vam je ovaj ili onaj rod rodjeni a ne obicna surova americka korporacija ciji je jedan i jedini cilj DA ZARADI a ne da vam ducka kitu ili sta god, ko i svaki drugi proizvodjac cega god (pogotovo sa Zapada).
Neka postoji konkurencija i MORA da postoji konkurencija, neka postoje tabori ali ne moraju da dezurni likovi redovno obavestavaju sta i kako, bole me bre tuki, kao sto rekoh prosecnog korisnika.
Iskreno, za zajebanciju i igrice UVEK bih uzeo SAMO AMD based konfu jer necu da za istu (ili beznacajno bolju) a MNOGO SKUPLJU konfu dajem pare Intelu.
Kao profi poslovni korisnik isao bih samo na INTEL i to neki provereni, koji se NE GREJE i koji nije vnugo poput IVY-ja koji cu sigurno preskociti. Nvidiju namerno ne spominjem jer uvek cu dati prednost jeftinijoj AMD karti jer ne igram igrice a u segmentu jeftinih karata AMD uvek rastura Nvidiju koja je namenjena slinavim balavim pacijentima kojima tate i mame ne znaju sta ce s lovom pa ajde nek debilno dete Skyfire igra svoj Kurajzberizis 3 na karti u vrednosti LAPTOPA koji zavrsava MNOGO posla...
Dati 5 glava za grafiku? Ok. ALI GDE? U Srbistanu ne, ovde je prosecna plata pola te grafike i necu da to radim cak i da mogu, jer nisam neko ko se RAZMECE i veruje u PLASTICNO smece.
Toliko od mene, a vi dragi moji tortojedi, skyfire-ovi i ti phatphuck-che samo se prepucavajte, smarate forum ali ima jedna korist od vas - na vreme covek vidi sta se postane ako se pocne preterano verovati u AMD/ATI/INTEL/NVIDIA ciji su vam logo-i svetiji od Krsta, Polumeseca, Davidove zvezde i Budine statue zajedno puta sto.
Srdacan pozdrav.

dbqp I naravno... 13.04.2013. 20:04 #487833

JEDVA CEKAM PRVI 5GHz procesor, ciji god bio. Nadam se AMD-ov jer ce Intelovo govno tih performansi da kosta ko 4 AMD-ovih pandana.
Pozz

PhatPhuck @dbqp 13.04.2013. 20:23 #487835

broj poruka: 1886
Brate, ako ti mene svrstavaš u isti koš sa tortojedom i `precednikom`, onda te stvarno sažaljevam.
Ja NIKADA, NIKADA, NIKADA nisam sr*ao u fazonu `Intel procesori NIŠTA ne valjaju, totalni promašaj, ko ih kupuje - budala je, itd, itd` - JEDINO kada sam se ja pobunio to je kada se NEOPRAVDANO i NEOSNOVANO sere o AMD-u u istom maniru, kao, na primer, što to rade UPRAVO tortojed, `precednik` (Skyfire) - i PISAC ČLANKA KOJI JE OSNOV OVE TEME (neki usrani indijac-fanboy koji je napisao kako su `AMD FX procesori osuđeni na smetlište istorije`).

Ako sam na ovoj temi pričao negativno o Intelu, pričao sam U SMISLU POREĐENJA - kako se PRIMENJUJU DVOSTRUKI ARŠINI - u smislu: kad Intel napravi g*vno (Pentium 4, Pentium D) - onda je to g*vno `od zlata`, i `i pored nedostataka, ima svoju svrhu`, a čim AMD zaostaje u nečemu - BILO ČEMU - onda se AMD od strane Intel-mudžahedina i hejtersko-fanbojevskih-fanatika NEPRAVEDNO i NEOSNOVANO osuđuje kao `živo sranje od procesora koje ne valja ništa`.

Isto kao i ti, I MENI JE SAMO STALO DO ZDRAVE KONKURENCIJE - i za to uvek lično stojim... A ako ti mene ZAISTA svrstavaš u isti koš u kome su tortojed i skyfire, KOJI MALTENE SVAKU TEMU KORISTE ISKLJUČIVO ZA NEGATIVISTIČKO KENJANJE PO AMD-u - onda, kao što rekoh - mogu samo da te sažaljevam, jer si slep.
dbqp ... 14.04.2013. 01:15 #487862

Tvoji argumenti stoje i razumem potpuno zbog cega si se nasao uvredjen.
Ali opet, kako god bilo, dosadni ste jednako i ti i oni, doduse ti manje jer se redje javljas u odnosu na njih koji se NE SKIDAJU sa foruma sa pricama kako je AMD njesra i kako je Intel svetiji od svete stolice najokorelijim katolickim fanaticima.

I ajde da nesto moze da se zakljuci iz tih prica, pa i covek da kaze neka ih - neka se prepucavaju, nego samo zbunjujete ljude...

Iz ugla prosecnog korisnika ne moze da se zakljuci sta je bolje, jer ne postoji ni bolje ni gore, postoji samo koliko para toliko muzike, jer imas i vrhunski amd i vrhunski intel i vrhunsku nvidiju...

Ja jedino sto mogu da zakljucim je da je u nizem cenovnom segmentu AMD mnogo jaci a da u ekstremno skupom segmentu vladaju obnevidija i intel.
U sredini ne vlada niko, isti su djavo, dao ja 150 evra AMDu za FX ili intelu za i5 - necu videti opipljivu razliku. Isto vazi verovatno i za graficke kartice.

Al na stranu sve, ja molim i tebe (mada nema potrebe, ti si daleko razumniji i prijatniji za citanje od njih dvojice) i njih da malo o`ladite jer vam AMD/INTEL/NVIDIA nisu ni brat ni sestra ni tetka ni ujna ni strina ni poslodavci (da radite tamo sumnjam da biste smeli i imali vremena da raspravljate na cesto ruzan nacin uz mnostvo uvreda i ruznih reci).

Inace, duh kapitalizma je da dam sto manje a da dobijem sto vise, tako da ne vidim sta njima dvojici smeta povoljniji amd, jbg, i Dacia i BMW mogu da te voze, ali zato Dacijin gepek ima 500 litara a BMW-ov 400, a BMW je 5x skuplji od Dacije, tako da svako treba da bira prema svojim potrebama i opet podvlacim STVARNO JE TUZNO GLEDATI KAKO MOZDA I NAJBOLJI IT STRUCNJACI U OVOJ ZEMLJI RAZGOVARAJU KO PIJACNI PRODAVCI I PSUJU KO KOCIJASI.

Hvala na paznji.

SkyFire Komedija! 14.04.2013. 14:04 #487893

broj poruka: 18472
dbqp=PhatPhuck

Da vi niste jednojajcani blizanci ?

Pregorel(a)e licne ..

AMD do groba muahaha!

P.S.AMD-u jedino sto je preostalo jeste da gruva te gigaherce i eventualno da prosiruje chip dodatnim jezgrima jer tehnoloski stoje jako lose..
Slicno se desava i na polju grafickih karti i sve se vrti oko natezanja ..
Samo tanka je linija koja deli trenutnu mogucnost i totalan krah!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
vladats Vidi se da si zelen ... 14.04.2013. 14:35 #487899

broj poruka: 4537
u poslu.

AMD ce propasti ali juce.
Oni samo prate rast cena kod Intela i Nvidie i podvlace se za po malo.
Sto bi oni prodavali nesto za 100 $,kad mogu za 300$,posto konkurencija prodaje za 350 $.
Ukljuci mozak nemoj samo da dizes tegove.

SkyFire Ja zelen? 14.04.2013. 15:01 #487902

Predpostavljam da je to neka sala,salis se jel tako?
Siguran sam da tehnologiju i marketing poznajem daleko vise nego ovde prisutni koji non stop trose energiju na negativan nacin lececi svoje frustracije kroz konverzaciju na neinteligentan nacin.

Jedino u cemu je AMD realno dobar je marketing i ta obmana i pranje mozgova i dalje funkcionise i ljudi se i dalje loze na pricu AMD je humanista,AMD ce ovo ono a svake godine ama bas nista ne daju,eventualno na kasicicu pa cak ni to.
Koja je razlika izmedju Vishere i Bulldozera?Hype kakav je krenuo bilo je da ce to biti nesto novo,korak napred u pravom svetlu.Apsolutno nema nikakve razlike.Mizerno a posle koliko vremena???!!!
Da ne pricam o tome da im procesori crkavaju,hoces da ti slikam crknute primerke?
Uostalom i kolega Blueberry je isto napomenuo..

Da mogu nesto radikalno da urade sad bi AMD izasao sa poptuno novom arhitekturom a nebi natezao gigaherce kao sto to radi svake godine a to ne moze u nedogled.
Ja o tome pricam a ne govorim o globalnoj propasti..
Opstace ali ce da zaostaju debelo,mozda ce neke odseke i da pogase..

P.S.Ti od jednom postade zestok AMD-ovac,sta bi ono do skoro nikad AMD ,samo Intel,nVidia?Situacija prijatelju a? Ali to te ne cini objektivnim,ne moze neces kakis hoces kakis,okreces se onako koliko mozes da se pruzis,neka realnost mora da postoji i da se cene prave vrednosti ..
Suncokret je zanimljiv,sta ti mislis?

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

vladats Ne salim se. 14.04.2013. 15:05 #487903

A i nisam AMD -ovac.

SkyFire Priznanje,tim gore.. 14.04.2013. 15:13 #487905

To je bio sarkazam..

P.S.Meni ni iz dzpa ni u dzep samo je smesno da se vodi polemika svake godine uvek isto.
AMD ovo ono a zapravo se sve vodi na `Tresla se gora,rodio se mis` ..
Izgleda da su i moji tegovi daleko pametniji od stvarnih glavica

Superior Technology
vladats @Sky 14.04.2013. 15:18 #487906

Ti znas da sam te ja uvek gotivio,ali si preterao u zadnje vreme.
Mozda krenes sa mlo amino 2121.
Cisti ugljeni hidrati.
Mada .. ipak je hemija stetna.

SkyFire Ako me znas godinama.. 14.04.2013. 15:38 #487908

Onda znas i da nisam preterao i da to radim sa namerom..
Samo premotaj malo film i vrati se u proslost pa se posle opet teleportuj u sadasnjost i videces apsolutno isto stanje i istu sliku sa istim sumom.
E ja dodjem da suzbijem taj sum i napravim idealan balans u univerzumu.

Hemija nikad,teretana je samo rekreativno ,sad cak nemam ni za to vremena.
Posao,porodica i sl..
P.S.Za nv imam uvek vremena haha .

Ja nikog na ovom forumu ne mrzim,skoro svi su mi simpaticni i sa mnogima sam u kontaktu cak i licno,sa nekim i mnogo dobar prijatelj..
Ne zameram ni ovim sto me nemorno napadaju,vredjaju neshvatajuci da mi apsolutno ne mogu nista,ja se prakticno zabavljam a oni pokazuju olicenje svoje licnosti i nivoa..

Samo pozitivno,bez nervoze i kao sto jednom rekoh,mozda ce AMD da napravi nesto dostojno Intelu,nV ali to mozda predugo traje i sve su manje nade i ja licno nisam optimistican po tom pitanju..Jednostavno to je moj stav a sta da radim kad nisam slep,imam bas nasuprot jako izostren vid,kao soko

Superior Technology
vladats ... 14.04.2013. 15:53 #487910

Nisam znao da si u porodicnim vodama.
Sve najbolje.
A to sto volis nesto nije greh.
Neko kocka,neko smrce,neko juri mlade ribe a neko daje pare na tehniku.
Sve je to za ljude a ja priznajem ovo poslednje.

Pozz.

SkyFire Normalno da ne znas.. 14.04.2013. 16:23 #487912

Privatan zivot nije za forum..
Pa nisam ja kao neki da se javljam na berzi kad idem i da kenjam :)))

Superior Technology

dbqp ... 14.04.2013. 17:21 #487917

Sky, nemam ja nista protiv tebe i tortojeda, kao sto nemam nista protiv phatphucka, shvatio sam zapravo o cemu se radi - vas neko PROVERENO placa da postujete o uspesima i podvizima i ovih i onih, pa ne biste valjda za dzabalesku trosili zivce i vreme objasnjavajuci kako je ovaj dildo od boljeg silikona a onaj drugi bolje radi na vecoj temperaturi.
Vi ste oboleli, ne sluzite narodu i samo mracite ionako umrtvljen forum, vise se maltene niko ni ne ukljucuje u price da pomogne nekome, to rade neki drugi ljudi a vas trojicu (djembelog, tebe i torticu) bi trebalo BANOVATI pa sejte rasnu i versku netrpeljivost na nekim interesantnijim mestima, npr. Ludnici !
Ae vozdravela, ovo je zadnje sto cu reci i jednom i drugom i trecem.
Reklamozderi jedni marketinski!
SkyFire Konacno si se uzeo zdravog razuma. 14.04.2013. 18:15 #487920

Tako je.Nemas ti problem sa nama,ti imas problem sa AMD-om.
Samo zbog tvog dusevnog zdravlja najiskrenije ti kazem,voleo bih da AMD nije trecerazdredna firma i da nije thnoloski toliko zaostao ali nazalost istina je malo drugacija.

Ja zapravo i ne razumem kako neko moze da `voli` AMD?
Pa niko ne voli lazove pogotovu ne one koji obmanjuju narod.
Danas u ova teska vremena je sve teze steci poverenje i uliti sigurnost.
Nazalost u ovoj situaciji se sve svodi na prazna obecanja - `Obecanje,ludom radovanje` .

Sto se tice totojeda i SkyFire-a,i ja sam da se banuju.
Stvarno su vise smorili narod cinjenicama koje nam uopste ne trebaju..
Sto moram da znam sve to kad je lepse da mislim drugacije?!

Ja predlazem da se napise peticija ,protest,bunu protiv dahija..
Lepo kazemo da nam je vise dosta ISTINE i da nemamo DUSEVNOG mira i nek ih lepo uklone a mi cemo nastaviti da zivimo u LAZIMA kao i ranije i tu idilu da delimo sa istomisljenicima..

Superior Technology

gliga79 Re: ... 14.04.2013. 18:29 #487924

broj poruka: 4641
Izvinjavam se za spamovanje ali kad vec pomenuste...da prokomentarisem
Kad bi njih banovali, mogli bi da stave katanac na forum.
Gde bi bio balans ? a i zanimacija kao jedina opcija foruma bi nestala.
Teme su vec po miijarditi put prezvakane tako da se udarilo u zid. Na naucnoj i strucnoj osnovi nema bas nicega, samo poluinformacije i dezinformacije.
Zbog situacije u drustvu i drzavi nemoguce je prebaciti forum na visi nivo i to ce tako i ostati.
Onaj ko nema drugi vid zabave i ko je vezan za racunar dolazice ovde i postovace bilo sta samo da bi razbio sopstvenu monotoniju.
To bi bilo to u kratkim crtama.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Sky, nemam ja nista protiv tebe i tortojeda, kao sto nemam nista protiv phatphucka, shvatio sam zapravo o cemu se radi - vas neko PROVERENO placa da postujete o uspesima i podvizima i ovih i onih, pa ne biste valjda za dzabalesku trosili zivce i vreme objasnjavajuci kako je ovaj dildo od boljeg silikona a onaj drugi bolje radi na vecoj temperaturi
:: Vi ste oboleli, ne sluzite narodu i samo mracite ionako umrtvljen forum, vise se maltene niko ni ne ukljucuje u price da pomogne nekome, to rade neki drugi ljudi a vas trojicu (djembelog, tebe i torticu) bi trebalo BANOVATI pa sejte rasnu i versku netrpeljivost na nekim interesantnijim mestima, npr. Ludnici
:: Ae vozdravela, ovo je zadnje sto cu reci i jednom i drugom i trecem
:: Reklamozderi jedni marketinski!
obradmi Dosta se skrenulo sa teme 14.04.2013. 20:04 #487929

broj poruka: 7733
u neproduktivnom smislu ,treba cuti ili videti i suprotno misljenje te iz tog razloga nisam
za banovanje bilo koga sem ako naravno ne spamuje.Sto se tice tehnoloskog nivoa AMD-a
tu se ne bih slozio sa predsednikom ,ako je nesto tehnoloski zaostalo svetlosnu godinu
iza AMD-a to je svakako Intel grafika.Kod CPU-a Intel vadi manji proces no najave
su da i konkurencija ((TMSC i GLO Fo )osvaja manje tehnoloske procese i to u 3D isto
te se svi nadamo da ce to uskoro postati realnost.

Snoopy- Re: Cuj, nije kupio `jer mu je Intel dao posao koji nije mogao da odbije` 14.04.2013. 22:04 #487934

broj poruka: 6083
Nisu ubacili AMD jer je appla stvar prestiza a punici bi uvek kukali zasto je amd, a ne intel i to bi im smetalo. Ako vec dajes pare, hoces da ima sve skuplje u njemu, i to je to. Bar se meni tako cini. Da sam pun para, uvek bih pre uzeo Mac sa intelom, koji je skuplji, od verzije sa amdom (da su identicni).

LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: U vise navrata su razmatrali ubacivanje AMD platformi u Macove, ali su uvek iz ko zna kog :-) razloga odustali
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
VMARC Ma ne bre, Snupi 14.04.2013. 23:12 #487938

broj poruka: 9439
Gresis, oni i da upakuju AMD kojim ludilom, upakovali bi ti ga kao `revolucionarni xy jezgricni AMacD` i bio bi srecan da ga uzmes...
Istina je, na zalost, drugacija. Hteli mi to da priznamo ili ne, Apple pravi najbolje laptopove na svetu. E tu dolazimo do Sky & co. pogleda na celu stvar. Samim tim sto pravi najkvalitetnije racunare na svetu, u njima nema mesta za bagovite AMD ove. Kada budu podigli kvalitet ili izmislili nesto zaista revolcionarno i pri tom hteli da se obavezu ugovorom da naredne 3 godine u prvih 6 meseci od izlaska svojih najboljih procesora, njih ekskluzivno ustupe Appleu pa tek onda ostatku sveta (kao sto je im je Intel dao Core duo tehnologiju), ond se mozda gospodin Tim Huk i ekipa udostoje da ih puste u svoja čeda.

Da mogu da budu jeftiniji, mogli bi... Ali nece i zasto bi, jer bi onda manje zaradili a realnu konkurenciju u kvalitetu u obliku PCja nemaju.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

PhatPhuck Koje lupetanje, mila majko 15.04.2013. 14:12 #487970

:: Samim tim sto pravi najkvalitetnije racunare na svetu, u njima nema mesta za bagovite AMD ove.

Je li? Znači, samo si ti `pametan` - a Sony i Microsoft su totalne debilčine od kompanija, pošto će njihove nextgen konzole bazirati 100% na `bagovitoj` AMD platformi?
Znači - oni sami sebi žele propast, fijasko, debakl - i ogroman broj vraćenih/RMA konzola - i zato su se odlučili za AMD? Kako možeš da ODVALIŠ takvo nešto, i da ostaneš živ?

I posle mene POJEDINE PAJSERČINE I SLEPCI optužuju da sam ja `fanboy` - zato što iznesem kontra-argument protiv NEOSNOVANOG kenjanja po AMD-u, a ovakve gluposti, tipa tvrdnje kako je `AMD bagovit` (a ja zarađujem hleb na AMD procesorima zadnjih DVANAEST GODINA - bez problema) - e, to je `puj pike`, `nema veze`, i takvo NEOSNOVANO kenjanje, tipa `Volkswagen je sranje od auta, jer ja imam Mercedesa, i želim da verujem u to, jer sam ga platio mnogo više` - to prolazi, bez da se takve retardirane tvrdnje okarakterišu kao FANBOJEVSKO DEZINFORMISANJE i perpetuiranje laži.

RAZUMEM da si žestoko platio taj MacBook, RAZUMEM da ti je bitno da te percepiraju kao hipstera i fensera koji `fura samo najbolje i najskuplje`, i razumem da moraš sebe da ubediš kako je `MacBook sa dvojezgarnim procesorom u dobu kad i mobilni imaju osmojezgarne super investicija`, ali - brate - daj nemoj da prosipaš POTPUNE laži. Čak ni najgori Intel-mudžahedini/fanbojevi ne s*ru da je AMD `bagovit` - da je sporiji - to stoji, i to neka tvrde, ali da je bagovit - to NIKADA nije važilo.

:: Kada budu podigli kvalitet ili izmislili nesto zaista revolcionarn

Da nisi ZAGLUPEO od fanboyevskog oboljenja mozga, setio bi se da je AMD prvi predstavio FUNKCIONALNE, PRAVE 64-bitne procesore, takođe i prve PRAVE desktop dvojezgarne procesore (a ne dva `slepljena` Pentiuma 4 na istom die-u), i prvi PRAVI quad core (a ne dva slepljena Core 2 Duo, kao u slučaju LGA775 quad Intela)... Ali - da li to tebi vredi govoriti, i podsećati te na to... To je nebitno, bitno je da ti sebe moraš da ubediš kako je Apple `nepogrešiv u svemu`, a samim tim je `jedino Intel - procesor`.

I - da se razumemo: ja ne dobijam pare od AMD-a, niti sam fanboy, samo me ZAISTA iritira POTPUNO DEBILNO LUPETANJE, bez ikakvog utemeljenja u činjenicama/realnosti, i potpuno RETARDIRANO i INFANTILNO navijanje za neki brend - ali navijanje koje podrazumeva upravo to: retardirane i netačne tvrdnje o konkurenciji. Jer to, na kraju krajeva, takvo DEZINFORMISANJE i UPORNO PONAVLJANJE LAŽI DA BI TE LAŽI POSTALE `ISTINA` - ŠTETI SAMO KRAJNJIM KUPCIMA.
PhatPhuck Za Intel-mudžahedine i lažovčine, koji ne vole da se podsećaju istorije 15.04.2013. 14:21 #487971

`2003
AMD introduces its Opteron and Athlon 64 processor lines, based on its AMD64 architecture
which is the first x86-based 64-bit processor architecture. Apple also ships the 64-bit `G5` PowerPC 970 CPU produced by IBM. Intel maintains that its Itanium chips would remain its only 64-bit processors.

2004
Intel, reacting to the market success of AMD, A-D-M-I-T-S it has been developing a clone of the AMD64 extensions named IA-32e (later renamed EM64T, then yet again renamed to Intel 64).
Intel ships updated versions of its Xeon and Pentium 4 processor families supporting the new 64-bit instruction set.
VIA Technologies announces the Isaiah 64-bit processor.`

http://en.wikipedia.org/wiki/64-bit_computing

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Milos22 Re: Normalno da ne znas.. 15.04.2013. 14:24 #487972

broj poruka: 1720
Nekom zivot majka a nekom amd :))

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

:: Privatan zivot nije za forum.
:: Pa nisam ja kao neki da se javljam na berzi kad idem i da kenjam :))
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs