Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Napajanje - RPM
STRANA 2 OD 2
Bobi4ever RE: 06.05.2013. 20:03 #491290

status: user
broj poruka: 4891
Ako smo ja i imarkovic zivi jos uvek, tesko da ces ti biti medju prvim zamorcicima.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 06.05.2013. 20:49 #491291

broj poruka: 4871

Ne bih bio prvi https://www.youtube.com/watch?v=oU-t6wfU5Lk
imarkovic Re: 06.05.2013. 21:19 #491296

broj poruka: 19086
covece, ne mogu da verujem koja si paranoja da kopas po youtube-u da bi saznao ovakve destruktivno-morbidne dezinformacije, ja ne znam stvarno koji su ovi ljudi sto ovo pricaju i zasto.. kakva gomila americkih gluposti boze.. da li je marketing ili sta ali preteruju.. gde nadjose obicno napajanje za PC kao primer `discharge-a`

::
:: Ne bih bio prvi https://www.youtube.com/watch?v=oU-t6wfU5L
Bobi4ever alrade 06.05.2013. 21:23 #491297

Ako se plasis, a realno nema cega da se plasis, onda odnesi napajanje u servis i plati zamenu, sta drugo da ti kazem...

codeus Re: 06.05.2013. 22:17 #491307

broj poruka: 4054

ugasi komp .. izvuci 220v iz psu-a .. i stisni power na kompu .. sad mozes da lizes kondenzator bez bojazni da ce jezik da ti utrne ..

drugo je kondz iz kamere .. blic kondenzator .. taj moze da ti izleci reumu u ramenu za 1s .. kao meni :) ..

:: Ne bih bio prvi https://www.youtube.com/watch?v=oU-t6wfU5L
JovanZ re 07.05.2013. 00:54 #491341

broj poruka: 3013
Ja sam pre par godina zamenio vent na starom napajanju kada je originalni zaribao. Pazario sam cooler master 12-icu koju maltene ne cujem kada radi, sproveo kabl van napajanja, zakacio na molex i nisam imao nikakvih problema. I naravno ovo sto codeus kaze vadjenje kabla i `paljenje` i onda si good to go.
count Re: re 08.05.2013. 16:02 #491550

broj poruka: 1370

:: Ja sam pre par godina zamenio vent na starom napajanju kada je originalni zaribao. Pazario sam cooler master 12-icu koju maltene ne cujem kada radi, sproveo kabl van napajanja, zakacio na molex i nisam imao nikakvih problema. I naravno ovo sto codeus kaze vadjenje kabla i `paljenje` i onda si good to go

Zašto si vadio žice napolje ?
Bobi4ever Re: re 08.05.2013. 18:01 #491563

Nece sva napajanja da se upale ako sprovedes kablic na molex jer neka napajanja registruju onda kao da ventilatora ni nema, pa normalno, nece ni da se ukljuce, to je preventivni sistem zastite u slucaju da otkaze vent na napajanju.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Ja sam pre par godina zamenio vent na starom napajanju kada je originalni zaribao. Pazario sam cooler master 12-icu koju maltene ne cujem kada radi, sproveo kabl van napajanja, zakacio na molex i nisam imao nikakvih problema. I naravno ovo sto codeus kaze vadjenje kabla i `paljenje` i onda si good to go.
JovanZ re 09.05.2013. 00:28 #491627

broj poruka: 3013
Mor`o sam, nisam imao ni u sta drugo da bocnem :)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs