Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
AMD ne samo da vise nije broj 2 (iza Intel-a) nego je pao na cetvrto
STRANA 2 OD 2
tortojed @maniac6n3: nas, clanove foruma Berze, interesuju i mobilni 24.05.2013. 00:21 #494063

status: user
broj poruka: 11018
uredjaji (tablet racunari i mob telefoni). Osim toga, procitaj poslednji pasus moga komentara (cetvrti odozgo).

@DMaster: krivo mi je sto tako mislis (``pravim se nevinasce``) - jednostavno sam bio zatecen ovom vescu, citajuci aktuelnosti na Guru3D (uvek sam Deku ``vodio`` kao ``vecitog drugog`` na listi). Naravno, tvoja je licna stvar u sta ces verovati odnosno da li ces verovati ili neces...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Zalim slucaj, gospodo-kolege, ali neki od vas bi trebalo da ponovo 24.05.2013. 04:03 #494077

broj poruka: 7779
Kad bi neko procitao samo i iskljucivo ovu temu pomislio bi da si ti aska a ja vuk...

ALI kad bi procitao jos par drugih koje si ti postavio i to sa AMD u naslovu shvatio bi da je aska osedeli magarac koji je usled licne zivotne price zlurad, preti drugima da ce im mrkvicama opstiti sa maloletnom decom i sl...

tako da se uvazeni kolega tortojed umoljava da ne filozofira ili kako to nas narod kaze ne palamudi...

od sad pa na dalje i ti si ignor, jer trortrolove ne treba hrsniti...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: (ili po prvi put) PROCITAJU temu. To je jedini nacin da shvate da sam ja samo preneo jednu vest, koja se itekako tice komp hardvera. I to je sve. Nikakvih zaoka sa moje strane nije bilo. Je li tako? Procitali ste? E, sad obratite paznju na ``prelomni trenutak``, tacku u kojoj tema POSTAJE nesto sto NIJE TREBALO da postane: Abnerov komentar (tendenciozan utoliko sto IMPUTIRA moj navodni BENEFIT od propasti AMD-a). Jeste li ovo uocili, locirali? Dobro, hajdemo dalje: ko pominje ``krusku`` i ``ljubicu``, i u kakvom kontekstu, cime je to izazvano? Nicim, drage kolege, sa moje strane barem. Jeste li i ovo uocili ? Uzvracam li ja, manje vise istom merom? Uzvracam. Treba li da se pravdam za to sto sam oruzje uzeo napadacu iz ruku i raspizdio ga njime (njegovim sopstvenim, malo modifikovanim oruzjem)? Ja mislim da ne treba. A vi
::
:: A onda se, iz niotkuda pojavljuje ko-zna-koji-ili-ciji klon (hijena). Hijena je, bajagi, Abnerov sekundant. I sta hijena, visokoumno, predlaze? Nista pametno, a jos manje novo, cini mi se..
:: Dakle? Hocemo li revidirati svoje misljenje o tortojedu kao ``potpaljivacu`` ili cemo menjati propise/obicaje - na primer, zabranicemo izvestavanje o aktuelnim stanjima na trzistu hardvera...
:: I jos jednom (jer mnogo je ovde ponavljaca, pa moramo da utvrdimo gradivo): samo sam ukazao na postojanje jednog izvestaja, i to iz OZBILJNIH izvora. Nikakve zluradosti, nikakvog ruganja AMD-u nije bilo. Stvar pocinje da se izopacuje komentarom napisanim od strane kolege Abnera.
cokla Re: Re: Zalim slucaj, gospodo-kolege, ali neki od vas bi trebalo da ponovo 24.05.2013. 08:18 #494083

broj poruka: 760

:: preti drugima da ce im mrkvicama opstiti sa maloletnom decom i sl..
:

:

jeste tortojed (blago receno) opterecen i hardverski i seksualno, ali mislim da si, prijatelju Abnere, ovde nesto pogresno shvatio (ili sam ja?!?). Nisam nigde primetio da ja tortojed negde spomenuo maloletnu decu, jer bi u tom slucaju bilo krajnje degutantno, asocijalno i neprihvatljivo. Takvo ponasanje bi, nadam se, naletelo na osudu svih clanova.

a sto se teme tice, ja mislim da je intel bolji od AMD, a da su ovi bolji od nVidia, ergo, nVidia je na trecem mestu...
tortojed Sirotom Abneru je ``opstenje`` sa decom, izgleda, ne samo blisko... 24.05.2013. 22:01 #494214

nego mu je to zivotna opsesija (ako je suditi po tome sto, nicim izazvan, gotovo redovno poteze tu temu u svojim komentarima). Valjda je zato i otisao medju Azijate (tamosnji obicaji, navodno, idu na ruku takvima kao sto je Malisa)...

Shomiman Hmmmmmmmmm.... 25.05.2013. 01:11 #494249

broj poruka: 1187
There Can Be Only One!

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
cokla a taj `jedini` je 25.05.2013. 02:02 #494257

Konan Simerijanac?

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W

cokla a taj `jedini` je 25.05.2013. 02:02 #494258

Konan Simerijanac?

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W

MaliAbner Re: Re: Re: Zalim slucaj, gospodo-kolege, ali neki od vas bi trebalo da ponovo 25.05.2013. 05:55 #494280

broj poruka: 7779
Pa nisam ja pomenutom ofucanom magarcu u jagnjecoj kozi spominjao maloletnu cerku nego je doticni pominjao sta bi radio mojoj...

Toliko o tome...

O umesnosti i tako dalje...

Ako se ja pitam tu osobu treba zatvoriti u mentalnu instituciju zarad posmatranja na duzi period...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: :: preti drugima da ce im mrkvicama opstiti sa maloletnom decom i sl..
:: ::
:: :
:: :
:: jeste tortojed (blago receno) opterecen i hardverski i seksualno, ali mislim da si, prijatelju Abnere, ovde nesto pogresno shvatio (ili sam ja?!?). Nisam nigde primetio da ja tortojed negde spomenuo maloletnu decu, jer bi u tom slucaju bilo krajnje degutantno, asocijalno i neprihvatljivo. Takvo ponasanje bi, nadam se, naletelo na osudu svih clanova
:: a sto se teme tice, ja mislim da je intel bolji od AMD, a da su ovi bolji od nVidia, ergo, nVidia je na trecem mestu...
Gonjavac Psiholog 25.05.2013. 10:31 #494305

broj poruka: 573

Ja sam mu preporucio davno da ide Psihologu ili nije isao ili mu nema pomoci hahhahahha

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Ma zašto bre.. 25.05.2013. 10:44 #494306

broj poruka: 1370
Sve se uvek svede na lične raspravke ? Mala `popala` na temi nebi trebalo da škodi nikome a ume da rasplamsa i dobru diskusiju, samo NEsme da ode niukakve lične stvari.
Auuu, al` ću da se nasekiram ako mi neko kaže da moj AMD ne valja, ako je meni dobar šta se koga tiče ?
Neozbiljne rasprave UVEK vode u propast i nikada neće doneti ništa korisno.

tortojed Neko je ovde, izgleda magarac u magarecoj koži i ovca u ovcjoj. 25.05.2013. 10:46 #494307

Po treci put (magarac ponavlja razrede cesce nego gazda-Zika iz Sumnjivog Lica) porucujem doticnome da pazljivo procita post u kojem je ON SAM (bez ikakvog mog udela) pominjao svoju cerku nakon sto sam ja, u sasvim drugom kontekstu - nevezanom za NJEGOVU CERU -(ali magarac to ne razume) citirao Princa (muzicara) i jedan njegov stih iz jedne njegove (opste prihvacene i vrlo popularne) pesme... A sam stih uopste nije explicite konotiran onako kako se magarcu-ovci cini - radi se o ljubavi, ``osvajanju``, ``udvaranju`` pomocu muzike a ne explicite o sexu, a pogotovu nije rec (ni pomena nema) o razlikama u godinama (sto izgleda upravo magarca-ovcu muci) itd. itd....

Vidi, vidi, Gownjavca: kao pecurka koja izraste iz...izmeta. Kako se koji magarac izasere, tako pecurka izraste (iaaaa, iaaaa...hop! hop!)...
Gonjavac Psiholog 25.05.2013. 15:56 #494346

Znaci nema pomoci bas mi je drago hahhaha
Daum ... 25.05.2013. 17:52 #494356

broj poruka: 12808
Govnjavac se uvek javi kao muva na govno, čim zasmrdi na AMD eto njega.

Bedak samo što u mašini ima kartu od 20 evra pa samo može ko muva da zuji unaokolo.

vladats @tortojed 25.05.2013. 17:56 #494357

broj poruka: 4537
Nemoj tako kolega.
Magarac je plemenita zivotinja.
Da nije njega ko bi ` vozio ` Gonjavca po cukama kad trazi wi fi.

Shomiman Re: a taj `jedini` je 25.05.2013. 17:57 #494359

broj poruka: 1187
Little knight from malaysia, natürlich.

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
Gonjavac Psiholog 25.05.2013. 20:10 #494396

Skupili se psihopati na jedno mjesto, ja wi fi trazim sa tvojom kevom idemo zajedno trazimo mrezu kad je nadjemo onda ubadamo hahahhaha
Daum Re: Psiholog 25.05.2013. 20:13 #494397

broj poruka: 12808
Moraćeš malo više da protrljaš te dve sive ćelije u glavi jednu o drugu, fore su ti malo kisele a počeo si i gramatiku da mašiš.

zzzZZZZzzzZZZzzZZZzZZZZZzzzzZZzz

:: Skupili se psihopati na jedno mjesto, ja wi fi trazim sa tvojom kevom idemo zajedno trazimo mrezu kad je nadjemo onda ubadamo hahahhaha
n00 Re: Sirotom Abneru je ``opstenje`` sa decom, izgleda, ne samo blisko... 25.05.2013. 20:27 #494404

broj poruka: 18
Evo ti malo i za poneti troliću .

:: nego mu je to zivotna opsesija (ako je suditi po tome sto, nicim izazvan, gotovo redovno poteze tu temu u svojim komentarima). Valjda je zato i otisao medju Azijate (tamosnji obicaji, navodno, idu na ruku takvima kao sto je Malisa)..
Gonjavac Re: Re: Psiholog 25.05.2013. 20:44 #494414

:: Moraćeš malo više da protrljaš te dve sive ćelije u glavi jednu o drugu, fore su ti malo kisele a počeo si i gramatiku da mašiš
:: zzzZZZZzzzZZZzzZZZzZZZZZzzzzZZz
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Skupili se psihopati na jedno mjesto, ja wi fi trazim sa tvojom kevom idemo zajedno trazimo mrezu kad je nadjemo onda ubadamo hahahhah

Ne masim ja nista ja ubadam znas u ciju rupu hahhahahha
tortojed Cini se da postoji neka (nutritivna?) veza izmedju gownjavca i 25.05.2013. 21:55 #494433

duple nule (zastitnog znaka svakog iole pristojnog wc-a). E, sad, ko je koga isklonirao (izneo iz klonje) to izgleda ni oni sami ne bi umeli da objasne (došlo im do guše, zaptiveni dibidus)...

n00 Re: Cini se da postoji neka (nutritivna?) veza izmedju gownjavca i 25.05.2013. 22:45 #494441

broj poruka: 18

HELP FEED THE TROLL!

:: duple nule (zastitnog znaka svakog iole pristojnog wc-a). E, sad, ko je koga isklonirao (izneo iz klonje) to izgleda ni oni sami ne bi umeli da objasne (došlo im do guše, zaptiveni dibidus)..
Gonjavac Re: Cini se da postoji neka (nutritivna?) veza izmedju gownjavca i 26.05.2013. 10:05 #494485

:: duple nule (zastitnog znaka svakog iole pristojnog wc-a). E, sad, ko je koga isklonirao (izneo iz klonje) to izgleda ni oni sami ne bi umeli da objasne (došlo im do guše, zaptiveni dibidus)..

Ja sve sto uradim U WC-u torto sebi servira kao poslasticu hahhahah jbg psihopat lik hhahhah
vladats Opet si pobegao sa lanca ? 26.05.2013. 10:19 #494486

broj poruka: 4537
> http://goo.gl/Nzvoo

Bezi bolje u sumu da te ne uhvate meckari ponovo.

Gonjavac NEma pomoci ? 26.05.2013. 21:21 #494567

kakvi su danas ti psiholozi nikome ne pomazu ccc.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs