Čudno mi je da je to u pitanju.. jer recimo, pre neki dan sam bukvalno ceo dan i pola noći igrala gods and kings plus uz muziku koja je svirala iz wina u backgroundu i ništa se nije pregrevalo. A inače, guglajte tropico 4 shutdown. Tona ljudi ima isti problem. Mada, njima se to desi dok igraju. Meni kad završim igranje i krenem izlazak iz igrice, klik na back to main menu i paf. Probaću sutra da startujem igricu, pa krenem u biranje tutorijala, pa ću odmah na back, pre nego i da uđem u samu igru, pa ćemo videti hoće li se opet ugasiti. Ako se ugasi, tropico je kod mene ugasio za sva vremena.
:: Moje misljenje je da se napajanje pregreje :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Hmm, dobro.. :D Potrudi se! :D Proslog maja?! :O Pa, pa to je old school vec, eej! :P
Pa u pravu je lik, igre kupljene su bolje optimizovane nego one koje skines tipa Skidrow i cuda, imaju previse krakova i sranja sto utice na samu igru... Ovo mi je neko rekao, mozda i nije istina.. >.<
Definitivno je tako.. Evo Civ V Gods and Kings.. Crackovana verzija ima bug sa nacijom Vavilona, ali sama igra daje mogućnost da izbaciš neke modove i sl, tako da kad god startujem, prvo pravac dlc menu, unchekiram Vavilon i sve bude ok. :) Original nema problem sa tim, naravno.
:: Hmm, dobro.. :D Potrudi se! :D Proslog maja?! :O Pa, pa to je old school vec, eej! : :: :: Pa u pravu je lik, igre kupljene su bolje optimizovane nego one koje skines tipa Skidrow i cuda, imaju previse krakova i sranja sto utice na samu igru... Ovo mi je neko rekao, mozda i nije istina.. >. :: :: ::
Jbg.. Ali ko ce ovde u Srbiji da plati tipa 30-50e za igricu, a radi za 200-300e mesecno... Ja bih prvi kupovao da mogu, da nam je standard kao negde na zapadu pa radis za par K evra, pa sta je 50e za igricu ali trt. Svaka cast svakome...
Temperatura tokom testa: max za grafičku 74, za procesor 52.
:: :: Zanemari sta ti je gilopile rekao, sem ako neces da gubis vreme :: Skini 3D mark 11 i Unigine heaven 4.0, to su ti najbolji programi za graficku, ima i Furmark ali to je vec nepotrebno przenj :: :: :: :: :: Čime da testiram grafičku :: :: :: :: (Totalno sam ufixirala da mi ona pravi problem.. :: :: :: ::
Mozda sama igra ima neki bag ili mozda treba da se skine neki apdejt/ patch ... Mozda noviji drajver za graficku,mozda sto je krek budjav,100 razloga postoji.
odradi i Unigine heavenu, ali ga cenim da ce i to da prodje... Jel ima ta tvoja ploce najnoviji BIOS? Oce da je krek, jbg, ako ima i drugih koji se zale...
:: 3D Mark 11 :: :: http://postimg.org/image/650iovs8l :: :: ice storm http://postimg.org/image/fgr5zku5x :: cloud gate http://postimg.org/image/q2b1bl0hh :: fire strike http://postimg.org/image/efqxagd6d :: :: :: Temperatura tokom testa: max za grafičku 74, za procesor 52 :: :: :: :: :: Zanemari sta ti je gilopile rekao, sem ako neces da gubis vreme :: :: Skini 3D mark 11 i Unigine heaven 4.0, to su ti najbolji programi za graficku, ima i Furmark ali to je vec nepotrebno przenj :: :: :: :: :: :: :: :: Čime da testiram grafičku :: :: :: :: :: :: (Totalno sam ufixirala da mi ona pravi problem.. :: :: :: :: :: ::
Nisam baš pročitao sve, ali probaj ti sa napajanjem prvo, ako imaš od nekoga da pozajmiš ili ako imaš od onog starog kompa ispravno napajanje. Ja nemam nijedno kršteno u rezervi a ovo u kompu mi je zarobljeno pošto sam sakrivao kablove, pa bih morao da rasturam pola kućišta da bih izvadio napajanje.
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
Ma ponece celo kuciste ako treba i jos macku da pravi drustvo tvojoj dok vi tamo opravljate komp... Samo treba da kazes.. Khm, khm...
:: Nisam baš pročitao sve, ali probaj ti sa napajanjem prvo, ako imaš od nekoga da pozajmiš ili ako imaš od onog starog kompa ispravno napajanje. Ja nemam nijedno kršteno u rezervi a ovo u kompu mi je zarobljeno pošto sam sakrivao kablove, pa bih morao da rasturam pola kućišta da bih izvadio napajanje :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Ma drugovi, makina je u redu... Nema sta da je aka testovima. Temeperature su ok...Samo jos da proveris HDD, mozda ima neki los sektorcic bas tu gde je igra, tj. gde treba da snimi status pri izllasku. ILi je stvarno bug koji se desava, i tu nema bas neke pomoci... Skini HDtune pro i slikaj nam `HEALTH` tab.
@ Misko, ok, ali ja sam samo dao najbrze resenje za proveru temperature g. kartice sa GPU-z .Render je otkida i maltretira GPU do daske i ako nesto nije u redu sa kulerom ili pastom, odmah bi zakucalo na 99c i restart... Mada bi pokazalo i artifakte da je memorija u pitanju...Odlican test na brzaka.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gledajte da rasterate i ovo malo zenskog sveta odavde. Bas mi je drago sto se jedna devojka ovoliko razume u racunare. Svaka cast Ana na znanju,svrati na forum kad bude neka frka.
A sto/ko/zasto bi je rasterali? Nisam citao ovih par zadnjih postova...Nego, i meni je drago da `upoznam` devojku koja se bas, ali bas razume u ova cuda. Nema se bas prilike za to:) Pozdrav i od mene!:) P.S Da li si siguran i da Skyfire nije zena?
:: Gledajte da rasterate i ovo malo zenskog sveta odavde :: Bas mi je drago sto se jedna devojka ovoliko razume u racunare :: Svaka cast Ana na znanju,svrati na forum kad bude neka frka :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Pa sta ako si plav a macka sterilisana? Cuti kad nije obrnuto ....
:: moje mačke su sterilisane, a Anči ne voli plavuše. Jel` tako Ana? : ::
@gilopile
`Bem ga Unigine traje 4-5 minuta a i zene ga vole (moja bivsa obozavala da ga gleda) ne znam sto bi se smarala s tamo nekim sitnurijama koje niko zivi ne koristi za proveru stabilnosti
@Vladats
Mali off: Jel si presao The Last of US? Ja moram da cekam jos nedelju dana, svi morali da odu na more jbg...
Misko, sad ozbiljno...Kada sam god testirao kartice (milion do sada) sa svim tim `zahtevnim` testovima, ako ne prodje jedan, nece proci ni drugi, tj. ako zakuca u GPU-z, zakucace i u Unigine-u i obratno. Jeste da za ozbiiljnije probleme sa g. kartama treba i ozbiljnija aplikacija za proveru, ali iz iskustva mogu da kazem da nema sanse da postoji neki (ucestali)problem sa karticom, a da ce da prodje render...bar ja nisam naisao. Mislim na najprostije, temperatura GPU-a i artifakte...A brat - bratu, boje kako se prelivaju u render testu, nisu bas za baciti - mnogo lepo:) Ali kad boje zakucaju, kao da te djavo ujeo za dupe, jbg:(
Ivane, a baš sam se pitala gde si ti :D Ispala sam iz fazona plavuša. Sad prolaze jedino crnke, može i crvenokose. Ali obavezno starije. :D (milf) :P
Evo skinuh Unigine, pa javljam rezultate (i pitam se zašto sam izabrala Heaven, kad mi se više sviđa Valley).
Skinuću nove drajvere za grafičku, pa ću još jednom probati igricu. Jbt ako su mi i napajanje i procesor i grafička poprilično dobro podneli sve ove testove.. Očigledno da nije do njih nego do crackovane igre. Mada, ona se i ne krekuje nego se ukuca code i ona proba online da se validira (zvučim kao da radim u bus plusu..), a vidim da su se ljudi žalili da imaju probleme sve dok ne iščupaju fizički net kabl iz kompa (blokiranje softverom a-a), pa ću čak i to da probam.
Mada.. Skinuh Tropico 3.
A fora je što se toliko cimam.. oko igre.. čija mi se.. ni prva verzija.. niiiiiijeeee svidela toliko.. :trep: :trep:
I uvrediću se ako me ne zovete na okupljanja vaša! Vratiću se na es forum i tamo postovati svoje probleme iz protesta. :P
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.