Cek, ja kad sam `lozana` sa tvoje strane ja to prihvatim i nasalim se na tvoj racun kao sto si ti na moj i po tebi to nije ok i odgovoris mi kao `slobodan si`, ali je ok da ti mene prozivas? :-) Zanimljiv ti je nacin razmisljanja. Srecom ti nisi skrenuo sa teme kada si prozivao, to je bas u duhu teme i foruma, jel? :-) I nije ti prvi put da potkacinjes, ovaj put sam dao povoda cisto da vidim ko ce se popaliti i eto tebe kao porucenog. .-)
:: Bobi :: Ne skreci sa teme,to smo apsolvirali vec :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Sa Asusom sam prosao pakao... Crkavale ploce...Riknula mi moja najdraza 8800GT 1GB DDR3 cekao 40 dana i sl muke u dva navrata...Od Asusa bezim ko djavo od krsta... Mada je to davno bilo mozda su im sad ploce ok ne racunam Maximus ,Saberttoh ... i druge koje kostaju preko 170 evra
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Losa iskustva ili :: :: Tako i ja Gigashit,iz katastrofalnih iskustava sa njihovim plocama u proslosti,ali dobro nisam iskljuciv,ako je nesto ok sto da ne :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Nisi me uvredio, tesko je mene uvrediti. .-) Delimicno sam se sprdao u temi a delimicno bacio mamac za pojedine. Nisam ja napisao da ti jedini na ovom forumu potkacinjes, vec da si se i ti javio, sto sam i ocekivao jer si me u istom kontekstu spomenuo ranije, nicim izazvan. Ako imas neke nesuglastice sa mnom, imas mail pa posalji i reci koji problem imas. Smatram da si dovoljno sposoban da za normalnu komunikaciju. Toliko od mene na tu temu, za sve ostalo pusti mail da ne spamujemo temu. Izvinjavam se clanovima foruma za ovaj mali off. .-)
:: Druze ako sam te uvredio,ali meni ono nije bila sala,bar onako na prvi loptu. : :: :: To je za moje prozivanje :: :: A sto se tice duha teme,bolje da stanemo,jer izgleda da samo ja na ovom forumu potkacinjem.Al dobr :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Za TT XT 775 nema panike - nije spomenut u pregledu jer pripada staroj (2010 god) generaciji XT - na sajtu Thermalthake Global o XT 775 lepo pise: Supports Intel Deep Power Down C6 Status: New Toughpower XT helps your PC system operate more power efficiently.
Pisao sam TT supportu, kažu može...zahvaljujem u svakom slučaju.. GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: @Sub- :: :: Za TT XT 775 nema panike - nije spomenut u pregledu jer pripada staroj (2010 god) generaciji XT - na sajtu Thermalthake Global o XT 775 lepo pise :: Supports Intel Deep Power Down C6 Status: :: New Toughpower XT helps your PC system operate more power efficiently :: :: poz :: gavr :: Beograd ::
:: @Sub- :: :: Za TT XT 775 nema panike - nije spomenut u pregledu jer pripada staroj (2010 god) generaciji XT - na sajtu Thermalthake Global o XT 775 lepo pise :: Supports Intel Deep Power Down C6 Status: :: New Toughpower XT helps your PC system operate more power efficiently :: :: poz :: gavr :: Beograd ::
Ja sad gledah i nema ga u listi podrzanih,pokusaj jedino chieftec support(ako ga imaju)i ga je normalan da ti lepo kazu ljudi.
Malo sam sad istrazivao,gledao neke testove,itd...I samo cu reci oko toga si digle prasina samo takva bez ikakve potrebe,jer je usteda elektricne energije smesna pa i za nase islove :) msm na ekonomske.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.