Intel izveo klasičnu obmanu potrošača sa Haswellom
STRANA 2 OD 3
PhatPhuck
U AMD-u su ZNALI da to masovno otključavanje CPU-a u quad-ove šteti profitu AMD-a
07.07.2013. 12:22
status: user broj poruka: 1886
...jer onaj koji je otključao svoj Phenom II X2 u X4 sigurno neće izdvojiti novac kasnije da kupi X4 - ili onaj koji je otključao Zosmu (Thubana X4) sigurno neće da ga proda pa da kupi `oficijelni` X6.
IAKO je AMD znao da im to uskraćujer profit od prodaje jačih procesora - IPAK ništa do sada nisu ni pomislili da urade da USKRATE KORISNICIMA TU MOGUĆNOST.
AMD granu zvanu MARKETING je tako razvio i usavrsio ,koristi se takvim metodama da su sve kompanije mala maca..Toliko pratim IT da to jos nisam video i to je za mene fenomen koliko uticu na masu.. Hebo Hitlera i hipnozu,ovi i mrtve dizu iz grobova..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ako je tema o Intelovim procesorima ne znam zasto se uopste pominju AMD-ovi procesori.
:: AMD granu zvanu MARKETING je tako razvio i usavrsio ,koristi se takvim metodama da su sve kompanije mala maca..Toliko pratim IT da to jos nisam video i to je za mene fenomen koliko uticu na masu. :: Hebo Hitlera i hipnozu,ovi i mrtve dizu iz grobova. :: :: Zubati zombi..Hahaha :: :: http://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTV :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
lordaca94,`granu zvanu MARKETING je tako razvio i usavrsio ,koristi se takvim metodama da su sve kompanije mala maca..Toliko pratim IT da to jos nisam video i to je za mene fenomen koliko uticu na masu.. Hebo Hitlera i hipnozu,ovi i mrtve dizu iz grobova..`
To što je Intel uradio sa Haswellom bi bio ISTI tip prevare
07.07.2013. 12:32
status: user broj poruka: 1886
...kao kad bi AMD OEM-ovima i testerima poslao SAMO 95-wattne primerke FX-a 8350 na testiranje, tvrdeći da će i prodajni primerci biti `isti takvi` - da oni nahvale i da se načude `kako je to AMD uspeo da natrpa OSAM jezgara u čip koji tako malo troši`, a onda, kad dođe vreme prodaje krajnjim kupcima - u prodavnice pusti samo 125-wattne verzije - jer realno 95-wattne verzije teško mogu da izvuku/naprave u većim količinama.
Da je AMD uradio takvo nešto, NIKADA ne bismo čuli kraj kenjanju Intel-mudžahedina/fanbojeva.
Generalno taj koncept PC personal computer koji je IBM izum
07.07.2013. 12:36
status: user broj poruka: 7733
je zastareo on je nastao 80-ih godina proslog veka ,a sve se vise trziste okrece mobilnim platformama.,tableti ,smart telefoni i slicno.Ne pise dzabe tone sajtova o potonucu tog trzista i taj biznis model je prevazidjen ,pa eto vidite da je i restruktuiranje u Microsoftu bas zbog toga.
Hehe..Moj Debeli,pa AMD to radi godinama,prikriva pravu potrosnju svojih chipova kako u CPU odseku tako i u GPU. To je javna tajna..Davno provaljeno..A to opet nikom nista .)
***Gresnici,nema vam spasa,ne mozete pobeci od uzasa***
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: U AMD-u su ZNALI da to masovno otključavanje CPU-a u quad-ove šteti profitu AMD-a
07.07.2013. 12:40
status: user broj poruka: 224
Zar ti stvarno verujes u to? Da je AMD-a briga za tebe kao pojedinca? Posebno ovaj deo> :: IAKO je AMD znao da im to uskraćujer profit od prodaje jačih procesora - IPAK ništa do sada nisu ni pomislili da urade da USKRATE KORISNICIMA TU MOGUĆNOST WTF!?
:: ...jer onaj koji je otključao svoj Phenom II X2 u X4 sigurno neće izdvojiti novac kasnije da kupi X4 - ili onaj koji je otključao Zosmu (Thubana X4) sigurno neće da ga proda pa da kupi `oficijelni` X6 :: :: IAKO je AMD znao da im to uskraćujer profit od prodaje jačih procesora - IPAK ništa do sada nisu ni pomislili da urade da USKRATE KORISNICIMA TU MOGUĆNOST :: :: Ako to nije nesebičnost - ŠTA JE ONDA :: :: A Intel :: :: Intel se u međuvremenu dosetio da zaključa BCLK. ::
Mozda si ti stekao takav utisak, ali amd u marketing krugovima skoro da i ne postoji, dok udzbenickih primera intela kolko oces.. Dok se amd bori da ostvari kakvu takvu konkurentnost i skoro sva sredstva ulaze u btl marketing, intel ulaze milione u repozicioniranje brenda.
:: AMD granu zvanu MARKETING je tako razvio i usavrsio ,koristi se takvim metodama da su sve kompanije mala maca..Toliko pratim IT da to jos nisam video i to je za mene fenomen koliko uticu na masu. :: Hebo Hitlera i hipnozu,ovi i mrtve dizu iz grobova. :: :: Zubati zombi..Hahaha ::
Ne znam čemu čuđenje o prevarama Intela to im je već odavno u opisu posla. Mi malo stariji setičemo se mnogo Intelovih obmana i prevara kao i krađa tuđih patenata zbog kojih je od Američkhi sudova bio kažnjavan sa miljardama dolara kazni. Poanta je u tome šta Intel može to sebi da dozvoli. Jednostavno ukradeš nekom patent proglasiš ga svojim platiš kaznu i guraš dalje. Da nepričam koliko se para nadavao takozvanim testerima da friziraju perfomanse njehovih proizvoda. Dakle za Intela ništa novo stara praksa laži obmana prevara i potkupljivanja se nastavlja.I još bi samo da dodam da i Intel ima odličnih proizvoda ali tih je ipak dosta manje od onih drugih.
Sto bi rekao Djole Balasevic ..Najvise VOLEM onu njihovu `The first in the world`
Jedno vreme sam imao kolekciju njihovih marketnskih (hvalospev) kampanja..
Da ne pominjem potplacivanje review-era itd..Primera koliko volis.. Pa imamo prvi primer ovde kod nas,benchmark lazira testove jer im AMD placa.. Ako imas nekog iz tih krugova proveri sam..Doduse ne moras ni da proveravas,pregledaj neke postove na benchu i tu ces videti da su ljudi poceli da se bune i javno proizvaju.. A to funkcionise vec odavno tako..
Kako da ne,AMD ne ulaze u marketing uopste a sve mu se na tome i zasniva i na taj nacin prikuplja pristalice,ispira mozak i obmanjuje narod svesno da bi podigao prodaju.. Toliko o Humanom i nevinom Dekici..
P.S.Ima li gde ,da nije izaslo mozda The first in the world,5 Ghz CPU :))))
:: Mozda si ti stekao takav utisak, ali amd u marketing krugovima skoro da i ne postoji, dok udzbenickih primera intela kolko oces.. Dok se amd bori da ostvari kakvu takvu konkurentnost i skoro sva sredstva ulaze u btl marketing, intel ulaze milione u repozicioniranje brenda. :: :: :: AMD granu zvanu MARKETING je tako razvio i usavrsio ,koristi se takvim metodama da su sve kompanije mala maca..Toliko pratim IT da to jos nisam video i to je za mene fenomen koliko uticu na masu. :: :: Hebo Hitlera i hipnozu,ovi i mrtve dizu iz grobova. :: :: :: :: Zubati zombi..Hahaha :: :: ::
Интел вс обмана, негде се бележи као Обама, и Ви, неизоставно, будете, надаље, праћени... Aaaaaa možda i ispraćeni..?..! Naročito, `ak` se nađete u `ljepoj njihovoj`...
Jeste vidli da I mlekara valja mleko sa reklamom 15% gratis ogromnim slovima. Kad ono sitno dole pozadi na boci 966ml. ZGRAN! Eto nam PC standarda medj kravama, i one postale PC kompatibilne.
Elem a na drugoj vecoj ~1450 ml. Tacne cifre se ne secam, bio sam zgranut. Cekaj stani malo koga ovi zajebavaju, sta 15% gratis a 966 ml u flasi nalik na standardnu.
Secate se casa od 0,2 jogurta pa 0,18 pa sad 180 grama. Ej jogurt na kilogram. To opet se prvi setili ovi na I sa kravicama.
A I lanac prodavnica sa malim zelenim stedisom, lanac domaci a komsiski, jedna cena na rafu a druga na kasi, necem vise da se svadjam sa kasirima, od danas nisam im vise kupac, bruka jedna koji su to ...
A kravicu neka sami piju, srecom konkurencija jos postoji, treba je podrzat kupujuci proizvode.
Al kad necem njino mlekce, necem ni pavlaku ni sir ni jogurt. Bojkot bato, samo se tako moze sa ovim domacim a stranim bitangama.
A sto ista kafa u bilo kom marketu 200+ dinara a na pijaci 160?
E vidite sa tim se treba baviti, hebo intelamd, to su kupuje jednom u 2 godine, a zivot ide, prolazi.
@SKY pa ti si čoveče neverovatan, na temi gde su iskazane činjenice o malverzacijama intela prema džepu korisnika ( I NA TVOJ DŽEP SU CILJALI: JER SE LOŽIŠ NA INTEL) ti ni jednu negativnu reč ne kažeš protiv intela već napadaš AMD
Pa da nije smešno bilo bi žalosno, zaista si izgubio sav kredibilitet u mojim očima a uvek sam te poštovao kao iskusnog hardveraša i formuaša ali. Sve što ti kažeš na relaciji intel-amd više nema nikakvu težinu jer si PRISTRASAN :)
Re: `A sto ista kafa u bilo kom marketu 200+ dinara ...`
07.07.2013. 15:54
status: user broj poruka: 1017
Ha ha ha, pa nije valjda da jos uvek svima ovde mame idu u nabavku. Ima valjda i samostalnih (ne zive sa roditeljima, zaradjuju za sebe,..) ljudi ovde.
xD
najidealnije idealno
:: To je rezervisano za roditelje.. :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
Prijatelju kako mogu da ti pomognem ako ne zelis sam sebi da pomognes?
Ja sam o Haswell-u odavno izneo misljenje,ne moram u svakoj temi da ga pominjem. To sto sam samo presekao `strasti` o pljuvanju Intela a zaboravljanju da to radi i AMD u mnogo goroj meni je druga stvar.
Vec sam ti jednom skrenuo paznju da pocnes malo da citas i budes precizniji.. Sebe smatram izuzetno objektivnim kao i mnogi drugi prisebniji ljudi koji prihvataju realnost kakva je u pravom svetlu. Kakvo ti imas misljenje to je tvoja stvar i u to ne zalazim..To je tvoja procena..
P.S.Da bi se nekom obratio moras da uzmes sve adute u ozbir i da sam budes profesionalan ako zelis da vodis diskusiju na konstruktivnoj osnovi.Ovako to deluje veoma smesno ..
Kao sto rekoh,ja sam izuzetno realan i stojim iza svake svoje reci a reci delom potkrepim sto 90% forumasa to ne radi ali zato vole da laju i napadaju kao ti sad mene..
Postao si pravi Crni Marko :)
P.S.P.S.Ja se ne lozim ni na sta vec kupujem samo najbolje jer sam tako naucio i tako mi odgovara.
Moraces da prevedes csvoj post..Nisam bas vican nemustom jeziku.. Obzirom da si citirao moju recenicu koja ima znacenje onakvo kako treba da ima citirao..
Ja sam Pshiopattu najiskrenije poceo da gotivim, prava dvorska luda niko ne ume da me zabavi kao on. Narocito dobije snagu i inspiracije da laje i da laze kad mu ga njegovi omljeni brendovi nabiju u grlo, ali sa suprotne strane, i to na suvo... Buthurt i throathurt istovremeno. Ouch...
:: @SKY pa ti si čoveče neverovatan, na temi gde su iskazane činjenice o malverzacijama intela prema džepu korisnika ( I NA TVOJ DŽEP SU CILJALI: JER SE LOŽIŠ NA INTEL) ti ni jednu negativnu reč ne kažeš protiv intela već napadaš AM :: :: Pa da nije smešno bilo bi žalosno, zaista si izgubio sav kredibilitet u mojim očima a uvek sam te poštovao kao iskusnog hardveraša i formuaša ali. Sve što ti kažeš na relaciji intel-amd više nema nikakvu težinu jer si PRISTRASAN : :: :
Intel istine ili lazi..Ima li smo i takve teme :)) A ne daj Boze da se tako nesto `osmisli` za AMD.Neki bi odmah ostrili kolac i pripremali se da seju smrt.. `Ti ces meni AMD?!Umri,umri..` Haha
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.