Ma bilo koji kinez od 300W ima da bude i previse... Imas ih na buvljaku ispravnih za 20 dinara. Ja kupio Cooler Master eXtreme Power Plus 700W, Corsair CX Series 750 Watt, EVGA 500B 500W 80PLUS i tri kineza od 300-550W za 800din i svi ispravni osim jednog kineza od 300W, ali i njega sam sredio. E da hoce ovako uvek da me ukenja :)
A neki dan sam uzeo 4 identicne MSI R7870 Twin Frozr III, kaze lik da su iz nemacke stigle, valjda iz neke igraonice. Uzeo sam ih za 1500din i sve tri rade k`o sat. Samo sto sam jesnoj sredio jedan FAN - zaribao bio.
Za 10ak dana ce mu stici i ostalih 15 komada. Rezervisao sam ih za 3000din.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ma bilo koji kinez od 300W ima da bude i previse... Imas ih na buvljaku ispravnih za 20 dinara. Ja kupio Cooler Master eXtreme Power Plus 700W, Corsair CX Series 750 Watt, EVGA 500B 500W 80PLUS i tri kineza od 300-550W za 800din i svi ispravni osim jednog kineza od 300W, ali i njega sam sredio. E da hoce ovako uvek da me ukenja : :: :: A neki dan sam uzeo 4 identicne MSI R7870 Twin Frozr III, kaze lik da su iz nemacke stigle, valjda iz neke igraonice. Uzeo sam ih za 1500din i sve tri rade k`o sat. Samo sto sam jesnoj sredio jedan FAN - zaribao bio :: :: Za 10ak dana ce mu stici i ostalih 15 komada. Rezervisao sam ih za 3000din :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Dex, brate, realno nije to puno para. Jedna vec otisla komsiji za 3500din. Ostavicu sebi jednu, a ove 2 prodajem za 4000 po komadu. Sve i jedna je prosla sve testove. Kad dobijem jos 10 kom, ici ce na limun za 10din.
@Codeus, pa dobro, nema bas sve kao u prodavnici, ali su cene znatno nize :) Ne bih da pominjem o kojem se buvljaku radi da mi Lordaca ne pokupi sve...
Ja cu kupim jednu za 3500 ako moze probanje prvo. Dex ce da uradi to za mene ja njemu verujem pa je salji. Mozel????? AMD FX-6300, 4228 MHz (21 x 201) Cooler Master 212 EVO Motherboard Gigabyte GA-990FXA-D3 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 MSI 6850 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Dex, brate, realno nije to puno para. Jedna vec otisla komsiji za 3500din. Ostavicu sebi jednu, a ove 2 prodajem za 4000 po komadu. Sve i jedna je prosla sve testove. Kad dobijem jos 10 kom, ici ce na limun za 10din :: :: @Codeus, pa dobro, nema bas sve kao u prodavnici, ali su cene znatno nize :) Ne bih da pominjem o kojem se buvljaku radi da mi Lordaca ne pokupi sve.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Buvljak je buvljak. Mogao si podeliti to iskustvo na buvljak temi. Treba mi brendirano napajanje od 400W. Ko ima nek mi salje ponude na e-mail.
:: Ma bilo koji kinez od 300W ima da bude i previse... Imas ih na buvljaku ispravnih za 20 dinara. Ja kupio Cooler Master eXtreme Power Plus 700W, Corsair CX Series 750 Watt, EVGA 500B 500W 80PLUS i tri kineza od 300-550W za 800din i svi ispravni osim jednog kineza od 300W, ali i njega sam sredio. E da hoce ovako uvek da me ukenja : :: :: A neki dan sam uzeo 4 identicne MSI R7870 Twin Frozr III, kaze lik da su iz nemacke stigle, valjda iz neke igraonice. Uzeo sam ih za 1500din i sve tri rade k`o sat. Samo sto sam jesnoj sredio jedan FAN - zaribao bio :: :: Za 10ak dana ce mu stici i ostalih 15 komada. Rezervisao sam ih za 3000din :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
@Jamire, cini mi se ok 3500. Saljem ti dve potpuno ispravne pa ti probaj i zadrzi ih obe, nema veza. RAde obe u fullu. Ja sam ih na brzaka testirao sa svim mogucim programima i rade bez greske. Crysis2 sam igrao po pola sata na obe i ne greju se, nema nikakvih problema. MA dacu ti obe za 4000. Ako se u roku od 6 meseci pojavi bilo koja greska vracam novac + te castim sa napajanjem Cooler Master eXtreme Power Plus 700W koje sad koristim vec 5 dana na pojacoj masini i radi bez problema.
Lordaca, imam ja EVGA 500B 500W 80PLUS, potpuno ispravno. Dajem ti ga za 500 din, a da ti platis postarinu. Ok?
Pogledaj mejl. Poslao sam ti podatke za slanje. Posalji mi postexpressom.
:: @Jamire, cini mi se ok 3500. Saljem ti dve potpuno ispravne pa ti probaj i zadrzi ih obe, nema veza. RAde obe u fullu. Ja sam ih na brzaka testirao sa svim mogucim programima i rade bez greske. Crysis2 sam igrao po pola sata na obe i ne greju se, nema nikakvih problema. MA dacu ti obe za 4000. Ako se u roku od 6 meseci pojavi bilo koja greska vracam novac + te castim sa napajanjem Cooler Master eXtreme Power Plus 700W koje sad koristim vec 5 dana na pojacoj masini i radi bez problema :: :: :: Lordaca, imam ja EVGA 500B 500W 80PLUS, potpuno ispravno. Dajem ti ga za 500 din, a da ti platis postarinu. Ok :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.