Ako se Vlada vratio to znaci da su SKY TROTA i ostali veoma ugrozeni da ne pircam Asusovci : :D :D :D Ima glava da ih boli sa razlogom :D :D Realno EVGA pa sve ostalo :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ako se Vlada vratio to znaci da su SKY TROTA i ostali veoma ugrozeni da ne pircam Asusovci : :D :D :D Ima glava da ih boli sa razlogom :D :D Realno EVGA pa sve ostalo :D :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
U ostalom Safiri se pakuju :) a Apple ... septembar ... nece vam biti dobro..... Kapiram da oni koji vrse prezentaciju manje udave nego ja :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: A Sapphire :: A Apple :: :: :: Ako se Vlada vratio to znaci da su SKY TROTA i ostali veoma ugrozeni da ne pircam Asusovci : :D :D :D Ima glava da ih boli sa razlogom :D :D Realno EVGA pa sve ostalo :D :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: ::
Pa Space Master ima dovoljno svojih ljudi za reklamiranje. EVGA prvo nema dovoljno kapaciteta da zadovolji svu potraznju.
Ona je okrenuta samo hardwaru koji je neposredno vezan za enthusiasam i klokovanje, napajanja, graficke, maticne, potovi, epower ploce, vodeni blokovi. ASUS je vise komercijalni globalni brand slican Samsungu, LGu koji ima ogranak koji snabdeva overklokere. EVGA nikada ne moze da se priblizi ASUSu u sponzorstvima. Ne moze niko. To je kao porediti Nike i nekog rucnog proizvodjaca cipela gde jedna cipela kosta 3 puta vise nego Versaci i pravi se 100 komada, za mafiju, najbogatije biznismene i ostalo i koji opet ne mogu da zarade 1% od NIKA niti da imaju hype kao Nike. Jel vi morate razumeti princip i kako se dodje do naslova ASUS je postigao rekord, Maximus ta i ta drzi novi rekord itd. Do toga se ne dolazi tako sto se u halu stavi 1000 overklokera i rasporedi pravicno cipovi, ploce, procesori, graficke pa 10 radi na ASUS, 10 na GIGABYTE, 10 na MSI. Do toga se dodje tako sto ASUS kada lansira ploce dve nedelje pre prodavnica sve vece, srednje a po neke i manje laboratorije sveta dobijaju po 1-2-3 ASUS plocu i graficku i rade na tome. 90% toga je ASUS, 10% su ostali. EVGA ima jednog overkokera koji je uvek prvi ili drugi ili III protiv celog tog communitija. Mogu da zamislim sta bi bilo da EVGA ima pare sa svojih 250 radnika da sponzorise community kao brand koji lezi na zapadnim parama je stakleni grad izgradio, 10% toga je na losim garancijama, losoj usluzi, ljudi koji jednostavno su odustali od reklamiranja i lose usluge. Zamislite da svim tim laboratorijama ne stize samo ASUS ploce nego da stizu i GIGABYTE i EVGA u istoj kolicini. Oni ne bi morali da se place da ce da ostanu bez sponzora ili da se zamere sa ASUSom ako napisu da to nije bas tako ili kazu neke stvari koje vam se precute. Znaci EVGA sve sto je postigla to je na iskustvu korisnika, ako je neko dobijao dobijao je obican narod. Novinari i casopisi tek toliko da se prikaze da postoji nesto i samo osnovno. Vi mislite da ASUS snabdeva Republic of Gamers od ploca, grafickih. Sve je to 70-80% zarada na nekim drugim uredjajima kao sto su monitori, laptopovi, Bluray uredjaji, tableti, cak i mobilni ja mislim, odatle dolaza njima zarada. EVGA su zarada od enthusiasta, gamera, overklokera. Iako se izbaci nesto drugo opet je to neki dodatak koji sluzi ovima i zbog njih. Nece ASUS ni LG ni Samsung nikada biti ugrozeni od nijednog branda koji je okrenut overklokerima. Pogotovu ASUS iza koga stoji Taiwan kao drzava jel im je to mozda i najpoznatiji drzavni brand. Oni nemaju nista sem te elektronike brzo sklepane za masovnu proizvodnju na milione. Nista drugo oni u zivotu i ne prave dobro da kazes Automobile, kamione, tenkove, namestaj, hranu, nista samo ta jeftina elektronika koja je pocela od digitrona bukvalno jeftinih.
Ubedjen sam da EVGA ima odnos sa NVIDIA koji nema niko i da to mora da ostane tajna koja ne sme da izadje na videlo ali koju svi znaju i naslucuju. Nikada se nece dozvoliti da samo EVGA dobije najbolje cipove za Classified niti ce to neko priznati. Kazace samo da su od svih dobijenih za EVGA rucno birani i odvojeni mada ja mislim da i NVIDIA ima tu ulugu jel je nemoguce da jedna karta referetna kod nas se greje 85C na stock kloku od 863MHz a da EVGA radi ispod 70C na skoro 1300kloku. Kingpin je na 1410 klokovao. Pazite ona nije mogla da radi na 95-100C kada je prolazila sve testove bez artifakta i ostalo. Pa to je 500MHz razlike. To ne da vredi 100e vise nego to vredi toliko da lupas glavom o zid ako kupis ovu silver ili neki MSI koji takve probleme ime. Ej bre onaj MSI ne mozes da im nadjes forum. Ne treba mi to uopste. Imam svoj community koji volim, koji cenim, od koga sam dobio hardware vredan 500e, Tamo sam Uber FTW Member nema razloga za eksperimentom nikakvim kada je to najbolje, sada i vi vidite da AXC EVGA najbolja opcija GK110 karte. I zasto bi se ja zavlacio negde da mi treba pomoc nekog foruma koji ne funkcionise. Dajem primer lika koji je uzeo EVGA Z77 FTW plocu koja mu je pravila probleme od pocetka, otisao je i uzeo je ASUS Maximus 5 Extreme koja je radila dobro. Otisao je na ROG forum, a onda su vremenom pocele da isplivavaju stvari na koje on kaao Amerikanac navikao na EVGA nije bio spreman. I dalje je njegovo misljenje da je Maximus 5 Extreme bolja ploca. On je posle par primedbi medju kojima je nekome rekao da se javi na EVGA sajt da ce mu dati novi BIOS i da su jako brzi u tome banut sa ROG Foruma. Dok na EVGA forumu samo ne smes da psujes, mozes da pricas da su najgori, najbolji da je ASRock bolji, MSI bolji, da su im maticne ploce lose, da pitaju ljudi kada ce nove ploce to je takav pritisak kao dete od 5 god kada juri za zvaku ili igracku koju mora da ima. To su ucene ako ne izbacite dotle kupicu ASUS, pa onda naruce ASUS pa obustave narudbzenicu jel vide sliku EVGA i objasnjenje da ce za nedelju dana biti, pa onda ponovo isto. Na ROG Forumu ti kada pomenes EVGA u dobrom kontekstu ja mislim prrvi onaj moderator sto je dezuran dobije epi napad od imena EVGA, onda kada padne sa stolice tu u fetus polozaju zgrcen tresuci se pritrcavaju drugi i traze ko je pomenuo EVGA da leti. Ukoliko nije rekao da su losi i da ne kupuje nista njihovo, e tada idu pohbale sa svih strana kraljevstva Rusija, Indija, Pakista, Malezija, Western Balkan, Afrika, Kina, Vijetnam,... Jel to je to, zemlje sa sumnjivim zakonom gde drzava sto manje stiti kupca. Inace zapadnaa Evropa sve vise ceka brodove iz USA kada stize novi hardwer, tu primarno mislim na graficke. Jel EVGA ne napravi ni mozda 50.000 ploca maticnih od jedne serije.Ne bi se iznenadio da je ispod toga. Sem neke kaao SR-2 koje se proizvode jos mislim u nekom malom broju jel nestaju i dalje kada se pojave a svake nedelje imas ljude koji dodju tamo da pitaju kada ce biti posto ne mogu da nadju nigde.
EVGA X79 Dark ubija izgleda kako radi. Zamisli koliko ljudi imaju para kada su prodali EVGA X79 Classified zbog bugova i presli na Rampage 4 Extreme i sada prelaze sa Rampage 4 Extreme na EVGA X79 Dark jel ima lepsi BIOS i laksa je za klokovanje i bolja. 3 high end ploce za 2011.
Ali to mozes na podneblju gde te ne davi ASUS. Ovde mucenik mora da prodaje 3770K i ASUS plocu i da prelazi na vreli 4770K i GIGABYTE. Sve je skockano u cilju non stop placanja novog bez ikakvih step upa, bez ikakve podrske kupca. Samo deli hardware laboratorijama i onda krece pritisak na moza i SuperPi rekordi i ko je na najvise MHz upalio PC. I gde radi bolje USB 3.0. Boli me kurac, ko imaa najbolju graficku i najbolje se klokuje i najbolje je za igrice EVGA. Tamo je spakovao plocu posle mesec dana nerviranja X79 Classified, EVGA mu refundirala pare, on kupio Rampage 4 Extreme koju ce prodati na oglasima i uzeti X79 Dark. Ili ima i takvih koji nisu imali toliko bugova ali EVGA hoce da zastiti musterije pa posto ploce nisu bile najbolje ona daje mogucnost da se doplati 150$ i prodje na novu. To je ipak neka usteda od 250$. Sta ipak su ljudi koristili hardware godinu dana za 150$. Mogli su da traze refund odmah. Potopio vas je ASUS, a to naravno ne znati vi jel su retki tu kupovali Formule, Maximuse, DirectCU II, EAH i ostalo kao ja. ALI VISE NE!
Sada se razmisljam da predjem na X79 Dark ako je toliko dobra ne znam koliko cu to moci da prodam dobro kada se Haswell pojavi verovatno slabo. A IB-E mi nije neophodan, Haswell Extreme jeste.
Eh da je droga, nego bolestan um. Dobar dokaz kako mainstream utice na psihu ljudi. Cista hipnoticka lobotomija. Od silnog hardvera, on ni ne vidi sta propusta u zivotu. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
:: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Da stvar bude još smešnija čovek je toliki rob brenda da bi rodjenu majku zaklao da mu EVGA to zatraži. Toliki je rob da je sam rekao da bi pre kupio stariju generaciju karte i platio više ako je od EVGA nego noviju, bržu i jeftiniju od drugog proizvodjača.
Bolest... __________________ Scourge of PCBerza
:: Eh da je droga, nego bolestan um. Dobar dokaz kako mainstream utice na psihu ljudi. Cista hipnoticka lobotomija :: Od silnog hardvera, on ni ne vidi sta propusta u zivotu :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Pazi sta pricas otvars srpsku savest (Golf2,Nokia,Ceca,Karleusa,Farma itd ) Mi smo jako ogranicen narod veruj mi... on je samo primerak te populacije.... Veruj mi da ima 500 eura da mu fali 1000 za novu masinu ne bi ti taj uzeo ista osim svog brenda...... Nedaj boze da ide cena ulozeno dobijeno a pritom koristi komp za bencheve ????? WTF
:: Da stvar bude još smešnija čovek je toliki rob brenda da bi rodjenu majku zaklao da mu EVGA to zatraži. Toliki je rob da je sam rekao da bi pre kupio stariju generaciju karte i platio više ako je od EVGA nego noviju, bržu i jeftiniju od drugog proizvodjača :: :: Bolest.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Eh da je droga, nego bolestan um. Dobar dokaz kako mainstream utice na psihu ljudi. Cista hipnoticka lobotomija :: :: Od silnog hardvera, on ni ne vidi sta propusta u zivotu :: :: ____________________________ :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Da kupio bi pre EVGA 680 Classified nego MSI 770 Lightening. Da uzeo bi to. Ali o kakvim starijim kartama pricamo kada ja ne dolazim u takvu situaciju uopste da mora da se bira ovo ili ono. Ja sam jednom u zivotu dobio besplatan hardware i srecom je to od firme koju ja najvise volim i ciji mi se hardware najvise svidja. Takva situacija pre nego noviju od druge firme ne moze da se pojavi. Iz prostog razloga sto i EVGA ima novije i drugo taj drugi mi nije dao nista. Nije to kao vi, koji nikada niste ni od koga nista dobili pa vam je sve jedno kome date pare. Meni nije. Kao onaj sto je dobio od ASUSa Rampage 4 Extreme Black Edition predpostavljam da nece da kupi Sniper plocu ili Big Bang. To je tako. Jos plus sto zbog boljeg ugodjaja sam resio jos odavno da predjem totalno na NVIDIA karte a najbolja NVIDIA je EVGA i nagradjeni proizvodjac grafickih karti i najpoznatija NVIDIA sa posebnim osvrtom na high end modele kao primarno i za overklok. Zasto bi ja sa tako necega uopste gledao nesto drugo, dali mi hardware, najbolji, najlepsi, najkvalitetniji, a nisu mnogo skuplji. Ali da pre bi uzeo EVGA GK104 4GB Classified sa 15 faza od pre 12 meseci nego MSI GK104 Lightening 770 od pre 2 meseca. Da naravno. Ali ta situacija se nece desiti uopste. Ako mislite na GTX580 Classified. To je nesto posebno sa cime nema nista veze i ako ostane imalo vise para preko prodacu EVGA 580 stock i 5870 i kupiti sa BStocka 580 Classified za 200-250$ jel mi je uvek zelja bila da imam tu kartu ali spletom okolnosti je nisam uzeo. Da je PIN doneo nju uzeo bi je sigurno, kada sam mogao da je uzmem vise nije bilo primarno ici na tu kartu.
Titan da imam u celofanu ne bi otvarao,i nasao bi na EVGA Forumu ni ko hoce da se menja Titan za EVGA X79 Dark i 4930k kada se pojavi. Ali bi pristao i da je dam nekome pouzdanom ko ima puno para i 10-15.000 postova na EVGA Forumu, ko u potpisu ima 5-6 high end konfiguracija uz dogovor da mi posalje Classified plocu za Wellsburg i CPU. Posto sam Classified kupio a da nisam ne bi uspeo da nadjem nekoga na EVGA Forumu da se menja glavu za glavu Titan za GK110 Classified. Iako je Titan 300$ vise. Jedino bi mozda mozda nasao nekoga ko ima jedan pa zeli SLI da napravi ko bi kupio Titan za 699$, tacnije kupio bi meni kartu koju hocu a ja njemu Titan poslao. Inace sada u ovoj situaciji bi iskoristio Titan da obezbedim se za EVGA Classified Wellsburg platformu. Da su mi naredjane sada EVGA Titan i EVGA 590, EVGA 690 I u drugoj kutiji EVGA GTX 580/680/780 Classified ne bi pogledao ovu kutiju sa Titan, 590, 690.
Da da jeste, kako da ne. Bas to kazu i oni koji promene 6-7 karti za 2 god. A uvek imaju 2-3 najnovije u SLI. Kako da ne svi cekaju ASUSa. ASUS oduvek pravi dobre ploce 80% njih ima bolji BIOS nego EVGA ali sa hardwarske strane nije bolji. Od nekih jeste od nekih nije.
Mada to mene ni ne zanima sto vecina na svetu kaze da je najbolja NVIDIA EVGA. I sto bi se na mestu gde ima jednako ASUS i EVGA ona vise prodavala kada su graficke u pitanju. Ni to me ne zanima. Zanima me sta pricaju ljudi koji cesto menjaju hardware. MSI pravi bolje NVIDIA karte od ASUSa takodje. A EVGA sa 100 puta manje overklokera i ljudi kojima je dostupan hardware uvek pobedjuje i 90% vremena je prva u 3D Mark skorovima grafickim. ASUS vodi u klokovanju memorije, bootovanju procesora, kopiranju USBa, itd... 3D Mark i grafika su EVGA i to je sve na EVGA maticnim plocama postignuto tako da hardwarski za graficki benchmark i 1, 2, 3 ili 4 grafike ne zaostajku za ASUSom. Treba im bolja optimizacija BIOSa i za to su skupili novi tim sa proverenim ljudima koji su pre radili na plocama koje su bile medju najboljima na svetu. Napravljene su da traju duze i to se vidi pri drzanju u rukama EVGA hardwara.
Za Titan se ne salim, pitaj ljude iz PINa, pre nego sto sam poslao pare za USA sam odbio Titan i rekao da ne bi uzeo ni EVGA Titan a ne Gainward. Ponudio sam pare da ne misle da cu se predomisliti a oni doneti. Cak istu cenu u dilarima sam ponudio u evrima a rekao ako ne mogu da je obezbede da necu pristati na neku drugi ili Titan nego na povracaj novca. Srbi i hardwarski imaju svoja uverenja drugacija nego civilizovani zapad. Ajde da neko uzme ASUS plocu kome EVGA nije poklanjala hardware u redu, ne gleda na vizuelan izgled, nema stranicu na kucistu providnu ili gleda da uzme dobar hardware ali ASUS grafiku pored EVGA i ako uzima NVIDIA, znaci smesno. Cak i oni ROG fanovi najveci sa plocama, zvucnim kartama ROG, slusalicama ROG veoma cesto kada se dodje do graficke jednostavno EVGA bez razmisljanja. Vidim ASUS su klokovali na 2000MHz GK104, ASUS je klokovan 1410MHz GK110 na vazduhu, na fabrickom kuleru. ASUS je dao garanciju na vodene blokove na karte, ASUS daje da se rasklapaju karte, menjaju kuleri. On je klokovao Fermi sa 772MHz na 900MHz i stavio u kutiju i prodavao i dao garanciju da ce svaki raditi godinama na tom kloku. Sve je to ASUS.
EVGA = NVIDIA, NVIDIA = EVGA!
A znate kolike su sanse na strani ASUSa da drze rekorde koliko prodaju vise nego EVGA i koliko ljudi se trudi da to uradi za ASUS. 100 puta vise nego EVGA.
JEBOTE OVA X79 DARK JE BAS DOBRA. BAS BAS DOBRA A I DOBAR JE 4930K. LIKOVI RAZVALJUJU PREKO 4.6GHz. Gledajte sta je procesor jebo vas Haswell bangavi sve. Znaci o Haswellu mislim apsolutno sve sto i najgori AMD fanovi. Isto. Gledajte ovo...6 jezgra preko 250W. Cooler X60 Kraken... Pa mrtvi 4770K ne moze ovo ni na Turbo ove temperature.
Znaci ljudi imaju do 70C oko 4.5GHz sa 6 jezgra u svim ovim stability testovima sto samo vlasnici Haswella u istoriji i buducnosti nece moci da rade te testove. Kako volim, znate kako mi je drago znate zasto. Zato sto su imali toliko izbora, a zato sto jedino manija za najnovijim je mogla da ih natera na Haswell, kada je Ivy bio toliko bolja kupovina i 10-15C hladnija. Sada ce da gledaju IB-E vlasnike kako rade testove prave.
Ako nek gledaju sada 2 meseca po kupovine kako izgleda dobar Intel CPU.
Dajte im da urade Intel Burn Test na 4.6GHz. SACUVAJ BOZE. NEKO RECE PRE NEKI DAN NEMA OVDE ENTUZIJASTA PA DA KUPE HASWEEL I MAXIMUS 6 EXTREME. ZNACI KO GA KUPI ZASLUZIO GA JE. DA BLEJI U ONU PLOCU DA PRITISKA ONE DUGMICE I DA NE ZNA STA CE SAM SA SOBOM OD 4200MHz na 90C. Moze da pritiska dugmice. Da trazi idealne postavke za 4.3GHz da ne pukne restart. A pored racun 100e jeftinije od TOP 4930K varijante i Rampage 4 Formulice.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Haswell je cist promasaj nema tu nocne more .... ukapiraj ceka se PRAVI haswell sledece godine ovde su omanuli samo tako....
:: Dobra je ploca ko pravi superkompijuter sa profesionalnim kartama onim tankim, moze 5 karti da stane na plocu :: :: http://www.ninjalane.com/reviews/motherboards/evga_x79-dar :: :: I EVO GA HASWELLOVA NOCNA MORA :: :: http://i.imgur.com/E1zvhxV.jp :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 ::
Da ali vuce me malo ploca, ovu su napravili ekstra. I vec su bukvalno obecali da ce za Haswell Extreme biti jos bolja u svim pravcima. To je rekao i menadzer i Kingpin je rekao da bi voleo da EVGA Fanovi ne budu samo za graficke nego i maticne ploce. A ja sam to jos pre njega rekao kada sam video da X79 i Z77 serija nije sjajna uopste. Da me jedino to ispunjava kada su EVGA i ploca i grafika. Najlakse je staviti ROG maticnu i Classified graficku kartu kao mnogi kojima je stalno da imaju ono sve provereno najbolje sa ovim zadnjim serijama maticnih i grafickih. Ali meni je trip obe stvari da su EVGA i napajanje. Dobro napajanje nije problem sada su se magazini izgubili sa ovim G2 i P2 serijama jel su ubice, znaci ono zgrabi dok mozes. To je ono sto ja volim i EVGA ploca. Zato je on i kuci kaze sklopio sistem sa X79 Dark ne samo tako gde testiraju to, da bi mogao da testira, da vidi ako postoji problem. Jel on je najvise u stvari bio za graficki segment. Jbt kada se setim u vreme X58 Classified, P55 Classified ploca i to, koja je to ekipa bila Kingpin za graficke, Shamino maticne i TIN oko elektronike. Jbt a vama su i tada pricali isto kao i danas Ma ASUS ovo ono, DirectCU, ROG. E posle su neki koji su radili na maticnim otisli i Shamino. Verovatno je imao vece pare i vise prostora sa ASUSom bogatija firma mogao je verovatno bolje da ostvari svoje ideje tamo. ASUS je bio mrtvak u to vreme, a nije bolji ni danas, samo je imao marketing jak, tada su I ROG ploce mucile ljude, a desava se i danas i kada je Shamino tamo. Ali ipak ASUS uzima nagrade za maticne i to sve zbog dobrog pisanja BIOSa a i zbog dobrih komponenti, jak tim, bogat, moze da vise investira ulozi, plati vise ljudi. EVGA samo podrsku sto daje ljudima koji kao ja kupe grafiku u pizdi materini bez racuna bez icega ne zna se nikako je uvezena i to garancija veca na graficku nego na najskuplja napajanja na svetu, to sve kosta. ASUS moze mnogo da ulozi para sto to ne radi u druge strane. Recimo procesore za testiranje i ostalo. Ali ipak pored svega kada drzis ROG plocu u rukama ona je dobra ali to nije ni prineti tako iskustvo kao EVGA recimo. Nekako jaca izgleda jebem mu mater otkud zna, pedantnija cak i ako ASUS niko drugi ne moze da pridje, eli eto ovi izgledaju jos i bolje. Ja mislim da kada bi ja uzeo u moju ruku Z77 FTW i neko Maximus 6 Extreme i da sudari te dve ploce, ja mislim da bi ASUS prso na 5 parcica kako to izgleda ovako. A zamislite tek sa X79 Dark koja je debela skoro kao da si dva Maximus 6 Extreme ili Rampage 4 Extreme PCBa spojio sa onim shieldom kada bi to bio direktan suda, ma idi. Ostao bi samo u ruci onaj heatsink od ASUSa u slovo G.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Mogli bi da posalju nama jednu X79 Dark, i jedan 4960X da predstavimo na sajmu EVGA stand. Imacemo grafiku, napajanje i da ljudi mogu da dodju, da vide BIOS. Jel ste im videli BIOS, glavna strana sve prikazuje, signal da li je upaljen HT link, koji memoriski slotovi su zauzeti, koja brzina memorije, koja voltaza, koliko procesor ima jezgra svetli broj, koja je voltaza i koji clock memorije i procesora, koja temp, CPU I VRM
Najbolji BIOS na trzistu trenutno. Pravljen od pocetka sada i bice na svim narednim plocama.
Znaci svi overklokeri i bogatiji na EVGA sajtu su promenili ASUS Rampage 4 Extreme na EVGA X79 Dark sada. I to su otisli na ASUS samo zbog fijaska sa EVGA X79 serijom. Sada svi koriste Dark i ploca razbija.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.