Ma ja ne volim to. Ja volim da su mi svi kablovi dostupni i zbog prasine i svega. Realno je najmanje 60-70% ljudi koji su imali tower coolere preslo na all in one systeme. Bice u buducnosti hladnjaka od coppera i aluminiuma. Sve vise ce ih praviti da moze lako da se sklapa sa grafickom. Ja u naredne 3 godine ocekujem da se prave sistemu full kompatibilni sa vec predvidjenim delom za hydro copper graficke karte. I opet ti je sve dostupno mnogo lakse nego sa air coolerima. Iskreno mena bi hvatala muka da moram da prikopcam fan na plocu sa tim kulerom. Pa ni vodeno hladnjenje ne zatezes kao konj nego prisrafis samo. Cak i mesto gde su spojevi a ne ovo sto je napravljena kapa da se prstima stegne. Zato je i perforirana sa strane da ne kliza dok se prstima stavlja. Neki vodeni blokovi ja mislim da te kape nemaju ni zareze za srafciger. Nego prstima samo pritegnes. Nema sta jebes to...tako je dizajnirano. Jos performanse tih all in one systema nisu dosle dotle da je to bas pogodno da se uzme neki koji je kompatibilan sa grafickom. Ako bi CORSAIR izbacio nesto novo narednih godinu ipo dana predvidjeno za graficku kartu planirao bi njega i da posle ubacim blok. Ali samo ako je brzo i jednostavno i naravno kazem ne da su performanse takve da drzih na default klokovima procesor i graficku nego da mozes da klokujes oba i extreme i graficku i da se to posteno ohladi e onda bi to bilo dobro. Drugo Megisa nema sta da trazi sa 6 core procesorima klokovanim a ove zadnje hydro serije su mnogo bolje nego sto mislite samo dosle su u vreme procesora koji imaju odvratan transfer toplote. Videcete sa IB-E i Haswell E, kao i SB-E tu su all in one predvidjeni kao recommend. Cak i Intel je postavio neko takvo govance sa 120mm ventilatorom.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.