Meni je na m5a97 r2.0 cvilelo lc600h napajanje ima tema ovde mrzi me trazim,kad pomeram misa,kad je bela slika na monitoru,kad je bila neka m4n68 nije se culo nista. Kada sam stavio chief ctg-650c nista se ne cuje,zato tvrdim da je napajanje probaj ovako: Otkaci sve ventilatore na kucistu,ukljuci komp i na kratko zaustavi kulere rukom na grafici i procesoru i slusaj da li cvili iz napajanja,mozes cak i kuler na napajanju da zaustavis necim na kratko ili probaj sa nekim drugim psu ako imas
Daj bre nemoj da te mrzi, lepo ti kaze covek kako da utvrdis lakse odakle cvili. Probaj sa produznim i takodje drugom uticnicom mozda te jebe struja u sobi, desava se.
Inace cpu je fenomenalan za 100e, turi ga slobodno na 4 ghz bez ikakvog dizanja napona, radi kod mene ko zmaj.
Asus 7770 CPU AM3+ AMD FX-6300 Asus M5A99X EVO R2.0 8GB 1600MHz Kingston 1TB Seagate Barracuda Arctic F12 Thermaltake NIC F4 Sve to radi na napajanju Recom 550w i to odlicno radi.E sad razlika izmedju 7770 vs 460 je skoro 100%
DVD+/-RW LG
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Ja sam 460 klokovao na 900/2000, iz napajanja struji hladan vetric dok sam igrao FC 3... I C2D je bio klokovan na 4ghz.. Stvarno mi je zao da ga menjam. A i necujno je 100%...
Ne menjaj nista dok ne ustanovis sta tacno zuji i odakle. Kad ustanovis, zamenis za probu tu komponentu, bocnes je u drugu masinu ako i tamo zuji 100% je do nje, ako ta druga neka probna kmpnenta kod tebe zuji, onda je verovatno problem do napajanja.
Cudna stvar je sto je meni to napajanje pistalo samo na m5a97,sad mi sluzi za probu i na 5 drugih konfiguracija se ne cuje uopste a vuku isto ili cak i vise struje
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.