Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
NOVA ostecena MB!
STRANA 2 OD 2
solaja777 e pa nikako 19.10.2013. 12:31 #521135

status: user
broj poruka: 3278

Nemozes dokazati, ja sam svoj paket otvorio i probao i nisam zadovoljan, jedino sto su kablici otpakovani, e sad ako neko posalju istu plocu sa zapakovanim kablicima nema sanse da zna dali je ploca probana...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa Re: Re: Nije dozvoljeno... 19.10.2013. 13:52 #521142

status: admin
broj poruka: 876

Paket kurirske službe nije otvaran a, tu je cela nalepnica koju kidas prilikom prvog otvaranja. Naravno, to ne znači da ti je to sigurica, ali tebe ne kosta puno truda a, ipak imaš kakav takav dokaz. U svakom slučaju, `kupac bi trebalo da je uvek u pravu` pa ako nisi zadovoljan, pogotovo kupovinom putem web-a, imaš pravo da tražiš svoje pravo.

:: Nije problem da snimam otvaranje ali sta mi to znaci kad kutija ploce nije bila u najlonu, da kazemo hermeticki zatvorena? Kako dokazati da ja to otvaram prvi put a ne recimo drugi?
::
DMCivan ... 31.10.2013. 19:00 #523615

status: user
broj poruka: 215
Da ne otvaram novu temu... Situaciju jos uvek nisam resio, ali sam evo ustanovio da je u pitanju pin AE2 / SA_DQ[62] / DDR3 / I/O.

Znam da ako je u pitanju oin koji sluzi za uzemljenje ili Vcc procesor bi radio bez problema. Sta misliti da li je ovo neophodan pin?
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs