Pa pazi, obe su jako kvalitetne, malu prednost ima Asus, zbog sitnica ali zato i skuplja je. Sniper nudi sasvim dovoljno npr. meni, koji necu da overklokujem, necu vise od jedne graficke, imacu hard i ssd, nista preko toga, plus kvalitetna je ploca, lepa na izgled, dobre komponente, i jako jako ok cena, i pase uz mini-midi tower kuciste. Svako ima svoje ukuse. Ako bih isao na Gryphona, za 20e vise recimo ima Gene VI, a u tom rangu ako dajem 150e uzecu onda Z87X-UDH3 i cao zdravo svima! :D Tako da ova plocica od 85e je sasvim ok i mozda najpametniji izbor za neke da kazem normalne potrebe. Dosta nudi, i sve je lepo ususkano. :)
Moj potrebe ukljucuju : 3 hard diska 1 ssd koji ce doci Blu ray writer Dvd writer 4670 K koji cu kasnije klokovati Nvidia 760,770,R 280 X itd sta god ... Jel moze to Gigabajt da izdrzi?? Asus Grifon moze :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
smorih i ja ljude jednom temom za maticnu i 4770 a od toga nista :( ... Cekam drugu sabertooth fx990 (prethodnu sam poslao na reklamaciju) za fx8320, ako sve bude ok merkacu neku drugu graficku, trenutno imam gtx 660 ...
Zato mi koji imamo astronomska kucista mozemo da placemo :D Realno, odvratno izgleda staviti ovako nesto u ogroman sanduk.... Idealna plocica po meni za fractal mid kucista.
trazih po netu ali nisam nasao kako bi se grifonka uklopila u u moju kugiju storm trooper ali nisam nasao...
:: Zato mi koji imamo astronomska kucista mozemo da placemo : :: Realno, odvratno izgleda staviti ovako nesto u ogroman sanduk... :: Idealna plocica po meni za fractal mid kucista :: :: ::
Ma i to je malo kuciste :D Ne znam zasto se to vodi kao pod terminom ``full tower``
:: trazih po netu ali nisam nasao kako bi se grifonka uklopila u u moju kugiju storm trooper ali nisam nasao.. :: :: :: :: Zato mi koji imamo astronomska kucista mozemo da placemo : :: :: Realno, odvratno izgleda staviti ovako nesto u ogroman sanduk... :: :: Idealna plocica po meni za fractal mid kucista
Gde se onda uklapa moje kuciste ?? Izgleda taman za Grifonce :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ma i to je malo kuciste : :: Ne znam zasto se to vodi kao pod terminom ``full tower` :: :: :: :: trazih po netu ali nisam nasao kako bi se grifonka uklopila u u moju kugiju storm trooper ali nisam nasao.. :: :: :: :: :: :: :: Zato mi koji imamo astronomska kucista mozemo da placemo : :: :: :: Realno, odvratno izgleda staviti ovako nesto u ogroman sanduk... :: :: :: Idealna plocica po meni za fractal mid kucista ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.