Jednostavno desi se da neke odluke covek promeni preko noci,to je deo zivota :) glavni cilj mu je bio da sklopi odlicnu konfu to je i uradio :) sad mu ostaje da uziva u igrama koje uskoro dolaze
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Vrhunac karijere ce da bude promena avatara (sad ga to kolje), samo se fokusiram na to sta ce da turi
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: http://tinyurl.com/mn6t6y :: :: Evo adekvatnog avatara :: :: :: Ajde sad Intel/n vidia avatar hahahah :: :: Detinjeg ti posla, prdis ovde mesecima za AMD i razvijas teorije, a sad promena misljenja kad treba da se iskesira novac. :: :: Dodalo te par njih na skype i mozak ispran za 48 h ...... :: :: Ne kazem da si pogresio, ali bar zamoli admina da pobrise sve tvoje postove od pocetka do kraja , kako bi nesto imalo smisla :: :: Ko te pita za Asus, to je ne bitno u celoj prici. Hahahhahahahahahahahah :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: :: :: :: :: :: intel i5 4670 :: :: :: Cooler master evo 212 :: :: :: Maximus hero 6 :: :: :: ssd samsung pro 840 120 g :: :: :: memorija kingston 2400 xyper x :: :: :: ASUS 770 GTX :: :: :: :: :: :: slike i testove kacim posle :D kad instaliram sistem : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
Ma kakvi.To je filozofija mnogih ovde.Autosugestivno atakuju da bi opravdali ono sto imaju pa je AMD sve i svja !U sustini negde u podsvesti znaju da je nVidia i Intel najbolji izbor ali vecinom finansije ne dozvoljavaju da se ima najbolje.Hebi ga i Ferrari i Lamborghini kostaju , Aventadora bi recimo u svako doba zeleo da imam ali zna se za koga je on namenjen. Mene samo nervira sto zarad tih kompromisa koji se prave u zivotu ljudi generalizuju situaciju. Ali evo ovaj primer dokazuje do sad izreceno a o tom stanju svesti tortojed govori vec duze vremena.. Sad se na primeru pokazalo..
U svakom slucaju bar nema surogate :))))))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
:: Jednostavno desi se da neke odluke covek promeni preko noci,to je deo zivota : :: glavni cilj mu je bio da sklopi odlicnu konfu to je i uradio :) sad mu ostaje da uziva u igrama koje uskoro dolaze :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
Ko mu brani da menja misljenje i da kupuje sta hoce, ali onakvo prosipanje emocija, i prozivanje tokom cele PCB karijere protiv AMD-a i N vidie, je za mene zabrinjavajuce. Juce prica kako je n vidia ugasila za igrice , a danas je kupuje ????
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Ma kakvi.To je filozofija mnogih ovde.Autosugestivno atakuju da bi opravdali ono sto imaju pa je AMD sve i svja !U sustini negde u podsvesti znaju da je nVidia i Intel najbolji izbor ali vecinom finansije ne dozvoljavaju da se ima najbolje.Hebi ga i Ferrari i Lamborghini kostaju , Aventadora bi recimo u svako doba zeleo da imam ali zna se za koga je on namenjen :: Mene samo nervira sto zarad tih kompromisa koji se prave u zivotu ljudi generalizuju situaciju :: Ali evo ovaj primer dokazuje do sad izreceno a o tom stanju svesti tortojed govori vec duze vremena. :: Sad se na primeru pokazalo. :: :: U svakom slucaju bar nema surogate :))))) :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Jednostavno desi se da neke odluke covek promeni preko noci,to je deo zivota : :: :: glavni cilj mu je bio da sklopi odlicnu konfu to je i uradio :) sad mu ostaje da uziva u igrama koje uskoro dolaze :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: 500GB WD Blu :: :: Intel 520 180GB :: :: MSI GTX 770 Lightning :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: Pioneer M :: :: :: ::
Ne vrti ventilatore? Zavrti pa stane? Pisti? Ne pisti? Jel hoce sa integrusom? Probaj direktno kratak spoj srafcigerom na pinovima za paljenje na ploci...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ma jok upalim struju ploca svetli pritisnem dugme za paljenje malo blinkne I nista se nedesava...nema pistanja nema nista a to srafcigerom kako mislis?
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Ma jok upalim struju ploca svetli pritisnem dugme za paljenje malo blinkne I nista se nedesava...nema pistanja nema nista a to srafcigerom kako mislis?
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
... onim iz stare masine, ali sumnjam da ce da pomogne... Izvadi i bateriju BIOSa, za svaki slucaj. Ako ne uspe, vadi plocu napolje, pa probaj van kucista na stolu.
PS. Nabavi vazelin .)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: ... onim iz stare masine, ali sumnjam da ce da pomogne... Izvadi i bateriju BIOSa, za svaki slucaj. :: Ako ne uspe, vadi plocu napolje, pa probaj van kucista na stolu :: :: PS. Nabavi vazelin . :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
opa, pa ja kasnim na zurku! Sta ti je karma, covece... Jel si ti drugare dobro ubo`o osmopinski kabal od napajanja za CPU u plocu?
:: Sve sam povezao kako treba I nece da upsli... ploca svetli opalim dugme na kucistu nece... u cemu je ceka? Hvala svima jos jedno :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
Pazljivo proveri da li si sve stavio u kutiju, fotografisi ako treba. U slucaju da ti fali kablic ili recimo plastika gde kacis power led, hdd led.... Vratice ti paket nazad jer nije kompletan. Dakle pazljivo upakuj i mozes na jedan papir opisati problem i da zelish povracaj novca sa svim tim posalji i kopiju racuna kao i orginal papir od garancije. E taj paket kad stigne kod prodavca oni ga salju u servis da prvo provere kompletnost vracene robe. Inace, prodavac treba da posalje kurira o svom trosku, dakle prvo kontaktiraj prodavca radi dogovora.
Izvini covek, ali umro sam od smeha na tvojoj muci... radi se o sledecem
Tetovaza ASUS-a na zadnjicu je i bolna i skupa a ti oces da istetoviras i Intel i NVIDA logo za 1 dan... nece to tako, mora koza polako da se navikava...
ROG komponente, a jebu... jbg desava se...
Nego nesto mu tu sumnjivo, ni jedna fotka, a toliki evrici pretvoreni u silicijum :D
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Pa prica je jedno a realnost drugo, mozda oce covek da isproba, da se uveri licno, da je djubre kao sto je pricao, izgleda da je bio u pravu za sada ahaahahahahahahahaha
Urekosmo coveka - rano mu cestitasmo promenu ``tima``! Deka je
01.11.2013. 01:49
status: user broj poruka: 11017
samo cekao ovako nesto (osvetoljubiv i sujetan, kao baka)... ``Aha! Hvalio si me, uzdizao u nebesa, a sad bi da me tresnes o ledinu, je li?! E neces ga majci, no ces tresnuti...kurtzem o ledinu!``
B0g te maz`o, sad mi se nesto vrzma po glavi - mozda sam ga ja urek`o onim ispravljenim avatarom???!!! Trebao sam ipak da naplatim, simbolicno, tek da ga ne tera baksuz...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.