Ja sam to napisao zato što on (i njemu slična ekipica ovde, nekada sa teme `Nepovoljni oglasi`), imaju uvek jako niske ponude/procene za ono što drugi prodaju, a i imaju onaj famozni stav: `ako je stvar samo prešla prag radnje, odmah cena mora da joj bude niža makar 30%`. Ili tako - ili će oni da ga troluju na pomenutoj temi po ceo dan, da od njega (prodavca koji im nije po volji) prave `Hitlera`, `zlikovca`, `prevaranta`, itd, itd...
Može to (da odmah čim izađe iz radnje bude 30% niže) - ali samo u njihovim fantazijama. (osim ako neko nije budala, pa da podlegne njihovom pritisku i trolovanju)
Moja rabota je `đavolja`??? A kad ti, u bilo kojoj prodavnici, prodaju HRANU (a bez hrane se ne može - bez kompj. delova se može) sa 35% marže, to nije `đavolja rabota`? Jel` ja prodajem mleko, zejtin, brašno, ugalj?
I naravno da mislim da je ovo majmunski narod (što je očigledno i na ovoj temi, a ovaj trol ByteBite ti je savršen primer). Da nije - ne bi toliko pametne mladeži bežalo odavde decenijama, i ne bi zemlja ostala balkanoidnim seljačinama - kakvih ovde ima koliko hoćeš, a i kakvi su na vlasti danas. Ko misli da je sa ovim narodom i njegovim navikama/stavovima sve u redu - taj nije u redu. (u glavi)
Na primer, Srbi imaju divan izraz za razvedenu ženu - `polovnjača` :) Baš divan narod. :) I narod koji mnogo voli tu reč, `polovno` :)
Evo druze ja bih kupio tu tvoju plocu i procesor reci realnu cenu posto sam ozbiljan kupac da presecemo ovu raspravu. Platicu ti posteno koliko se dogovorimo. I zamolio bih neodrasle razmazene picopevce da nehejtuju srpski narod jer ne znaju o cemu pricaju. Pozdrav
Jbga ako idem nekom logikom, recimo da ja kupujem, i trebam da dam 240eur za polovno, pa kad vec dajem preko 200 dacu i tih ~30 i lepo kupim u radnji, novo.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.