Bar ti ne kenjaj leba ti. Ti si jedan od rijetkih, koji si bio ok uvijek. Ako ništa drugo, imao si odgovarajuće ponašanje.
Skoro da si mi u istoj ravni kao i Raic.
Ako sam nekoga kontaktirao za dijelove, to si bio ti. Tebe i MACHINE sam najviše i kontaktirao i preporučivao. MACHINE nije zaslužio svoju reputaciju, jer je selektivno pomagao, dok si ti uvijek fer i korektno odrađivao posao. A procesore sam morao nabaviti, inače bih imao problema. Ipak, nisam ja kao neki ovdje pošteni prodavači. Toliko.
:: @VMAR :: :: Bar ti ne kenjaj leba ti :: Ti si jedan od rijetkih, koji si bio ok uvijek :: Ako ništa drugo, imao si odgovarajuće ponašanje :: :: Skoro da si mi u istoj ravni kao i Raic :: :: Ako sam nekoga kontaktirao za dijelove, to si bio ti :: Tebe i MACHINE sam najviše i kontaktirao i preporučivao :: MACHINE nije zaslužio svoju reputaciju, jer je selektivno pomagao, dok si ti uvijek fer i korektno odrađivao posao :: A procesore sam morao nabaviti, inače bih imao problema :: Ipak, nisam ja kao neki ovdje pošteni prodavači :: Toliko ::
I molim te da se javiš, kad imaš nešto pametno da pitaš, konstatuješ ili odgovoriš, a ne ko TT da odgovaraš i praviš se pametan. Trolololo. Jel ti to smisao života ili samo se tako ponašaš? Ima ovdje i ljudi koji stvarno nešto i rade.
Davno sam ti rekao silovacu te u mozak dok ne okacis slike Omicron hladjenja, bionicke ruke, Jamamotove katane iz V veka pre nove ere, omicron 5870, ultra big tower kucista i sve ga ostalog...
Nije mi jasno sto se sad bunis? Imbecilan si toliko i sad se bunis kad smo mi krenuli da igramo tvoju igru? Cuti i pu*i...
Operator, najvece gluposti u istoriji ovog foruma si natrabunjao i zajebavao ljude mesto da im pomognes, a sad izigravas neku uvredjenu seka-persu kad te ne shvatamo ozbiljno. Pa naravno da te ne shvatamo. Javljate se minimum dvojica sa tog naloga i pravite cirkus. Ili si ti podeljena licnost.
Ako je prvo, otvorite posebne naloge, nema nestasice istih. Ako je drugo, leci se.
Nisi ukapir`o, nije bilo upuceno tebi :-))) PS. Stvarno ga imam, neotpakovan, eno stoji dole. Radi ono za sta najbolje sluzi .) PPS. Ja tebi NIKADA nisam rekao da kenjas (niti ista slicno), pa ocekujem izvinjenje...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Izvini čovjek. Ajde, ako ti nije problem, ako je stvarno do procesora(pustio sam testove), da se dogovorimo za CPU. Bolje od tebe da uzmem, nego od Ewe ili Pin-a.
A za onu tastaturu što si polao cibic-u max si ga ispoštovao. Sve pohvale. Ako ti nešto treba, ići ću za Austriju na pijacu po delove za neke laptopove, pa ako ti nešto treba iz Beča ili Salzburga, javi mi na mail. Samo mi javi ovdje da si ostavio, šta ti treba.
Legendo ja se na tebe ne ljutim, ti si meni car! Samo ako zelis da udjemo u neku raspravu uvek ce se ovako zavrsavati...
Okaci slike tih gluposti iz svoje glave i necu te vise cimati, ovako ces uvek morati drzati guzu rascepljenu i biti spreman da ga primis...
Dakle Omicron 5870 i omicron CPU hladjenje?
Skyfire: ...frekfencija...
:: @Alrad i Dautovi :: :: Vama ni lijekovi više ne pomažu :: I nikada nisam nikoga podjebavao, tek toliko :: Nastavite dalje :: Bar da vidim koliko vas ima :: Biće interesantno ::
Dobijes ga po ulazu, 95.5€, i to ti je OK .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Dautoviću, koliko vidim to pričaš iz ličnog iskustva o primanju u bulju? Kod tebe bulja ima neki poseban dio u životu za primanje. Nadam se da ti tvoja `šizofrena` cijepanja pomažu u tome.
Dexteru, ti nemaš ni osnovne kulture da se javiš na telefon u dogovoreno vrijeme i to 2 puta za redom. KAd budeš imao, slobodno dođi za Čurug. Tamo ću biti u subotu poslijepodne oko 16h. Nemoj samo dautovica da vodiš sa sobom. Ne volim `šizofrena cijepanja` njegove bulje ili glave, nije još odlučio. Ako ništa drugo, ti si se zajebavao na pristojan način i ulazio u polemiku ili podjebavao na normalan način. Ovaj to nije znao. Ne znam da li pije Tomadol ili Đitlerocilin, ali ne pomažu mu baš.
Platim ti 10 kom po koliko...? A i trebalo bi mi 50-100 kom. (koliko mozes da nabavis), Celerona G1620, ali da su ispod 25€. A ove FXove ti sve uzmem po 88€.., Moze? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
@Dexter stvarno si ispao smrad kada se nisi javio coveku, lepo ti je rekao kada da ga zoves, nego, kada palis za Curug? :)
Ocekujem slike sa roadtrip-a da okacis da svi vidimo
@Operater a jel si probao da stavis u kompove PNY kartice? ako mogu da u krizi daju duplo veci fps nego isti modeli drugih proizvodjaca, verujem da mogu i ovaj problem da rese.
@VMARC Neću se ugraditi. Imaš preko alibaba.com Od njih uzimam sa isporukom u Ns u Kineskom centru, ako sam u Ns ili na adresu u Čurugu ili Bg, ako ne mogu da stignem, a hitno mi je. Isporuka im je, ako želiš brzo da dođe za Srbiju +.5-1.0%, zavisno od tipa robe(na komad). Standardno je 4-7 dana.
Za Celeron 1620, nemam pojma, to mi niko ni ne traži i nisam se interesovao. Iskreno, ja nemam kome ni da ponudim Celeron 1620, jer ga ljudi ne žele. Za rudarenje je odličan procesor. MOja ti je preporuka za oaj procesor: http://www.alibaba.com/product-detail/Intel-Core-i3-CPU-Processor-i3_1473186816.html P.S Nemoj samo da naručuješ na isto ime previše robe. Zaustavi se do 5000$ mjesečno po imenu.
Radimo samo kroz regularne kanale. Nego, pomenuo si da `ne uzimas iz EWE i PIN`, pa si me zato zacudio, pomislio sam da imas neke regularne kanale koje mi nemamo, a pouzdano znam da imamo bolje ulaze za CPU od njih. BTW. Da sam hteo I3, trazio bih ti i3 .-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ako možeš da ispoštuješ njihove standarde o količini robe, napravi lojality program za Srbiju. ComTrade i Alti nisu mogli. Da ne pričam ovdje kako će dani slave Alti-ja doći na naplatu uskoro.
A ono za Ewe i Pin si pogrešno shvatio. Uzimam i od njih, ali kad ne mogu na drugi način da se snađem, a hitno mi je. Imam tvoj broj, ako mi ponovo zagusti, kao što je bilo za neke baterije. Sve najbolje.
Ja da zovem medjunarodno, da dobijem racun do bola, zbog cega?! Kakv poziv sta cu ja da imam od toga, nego ti lepo okaci slike kulera i svih tih silnih omicron komponenti, sta je problem? Pitam te ko covek, kulturno.
Taj kule rje za smece. Ja sta bi jos odradio to je flesovanje bios. Stavio noviju verizju i vozi. A senzori lazu ako koristis HWMonitor on ce ti kaze da ne prelazi 20-23 a kad ujdes u bios sasvim druga stvar 35-40.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.