Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
EVGA Sleeved Cables for G2/P2 series, RAZNE BOJE...
STRANA 2 OD 3  
MilosNBG ... 23.04.2014. 15:09 #550816

status: user
broj poruka: 1586
Ovako sam pakovao kablove pre jedno deset godina kada sam pravio pojacala za takmicenja i zaebavanje. Cisto iz estetskih razloga, zaebavao se, pravio nosace da idu kao cevi kroz kuciste i tako te gluposti, pa buziri raznih boja, bla bla bla truc... U sustini, nista sto ne mozes covek i sam da napravi.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EVGA011 Re: .... 23.04.2014. 18:29 #550824

broj poruka: 578
Sta ti naprica bre... Ej bre covece... Alo... pa ja izbegavam Fractal Design i Coolermaster jel razlikujem najstinije detalje i sve mora da bude uradjeno najkvalitetnije a ti mi pricas o nekom modu kog bi dovatio jedino neki elektricar. A i da skupim 5 najboljih elektricara nasta bi to licilo na prvi pogled verovatno na one sto se prodaju na kupujem prodajem. Ja se mislim da uvozim CASELABS ti mi pricas o kucistima rucno pravljenjim. O sleevu koji 80% ljudi koji je jednom uradilo vise nece nikada uraditi. Jel su se namucili, Ovo su opcije koje imas sve to samo gotovo. Pa koliko da me kostaju ti radovi, da zeznem nesto da upalim hardware od 1000e. Ma daj to su price koje su moguce u drugim uslovima sa masinama i alatima kakve nemaju u Srbiji a i tada sam vidjao takve modove a i dalje mi se svidja vise da kupim gotovo.
Ja nemam problem sa sakrivanjem kablova. Gledajuci plocu i kablove kakve ja zelim to se nece videti nista.
Ove kablove ovako ne mozes nikada sam da napravis a i da pravis premasice cenu. Ja nisam od onih koji stavljaju carapu zensku umesto filtera. Meni su CORSAIR sleeve gotovi ruzni i zato ove hvalim. Bolje uvelicaj sliku samo Molex i SATA kablova pa ces shvatiti da tako niko nikada nije uradio. Ja ni na jednom sajtu nisam tako nikada video dobro uradjeno. Kada Molex i SATA izlgedaju onako dobro onda odmah znas da su svi drugi ekstra isto. Ja nemam to zadovoljstvo ako napravim ruznije od EVGA da budem srecniji sto sam ja napravio. Odem pa kupim od njih kao i svi jel su normalni. Sto bi skracivao kablove uopste kada ce oni trebati za neko drugo kuciste, za neki drugi hardware.
Ja vama ne mogu da objasnim kako ti molex i sata lepo legnu jedan uz drugi i kako ih je lako sloziti i u kanal izmedju motherboard tray i panela. Imate slike u velikoj rezoluciji. Jel ti znas uopste koliko kosta 1m sleeva i gde se to kupuje?
Ja buzire ne volim, niti bi stavljao kablove sa buzirom. Buzir sluzi samo da drzi sleeve i predstavlja najgoru i najruzniju opciju za drzanje sleeve. Malo bolja opcija je topljenje buzira da istopi i lepar i uhvati sleeve. Mora da bude odredjeni buzir koji kod nas nema nego na MDPC-X sajtu i odredjeni sleeve da se ne bi zapalio koji kod nas nema. Najbolja opcija za drzanje sleeva i kako je to kod ovih EVGA uradjeno kablova je da pin je krimpovan preko sleeva i to moze daa uradi jedino onaj koji krimpuje kablove i pravi od 0 kablove za napajanja. Mora da zna sve, da ima semu, znanje, alat koji kosta mnogo, sleeva dosta koji kosta mnogo i sve izadje na cenu jos 2 cela napajanja. Tako da bude kao 3 napajanja da si kupio. Ne racunajuci trud. Jedna greska i spaljena komponenta ili vise njih. Moras imati semu tacno svog napajanja i gde koja zica ide, a moras kupiti i konektore tacno kompatibilne za tvoje napajanje jel nisu svi isti koji ulaze u napajanje.
Jednom recju NE DOLAZI U OBZIR.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

:: Blago li se tebi, koliko nemas sta pametnije u zivotu da radis
::
:: Ove kablove mozes i sam da napravis, sleeve mrezica, buzir, zice, konektori, kalaj, pasta i lemilica. Napravis kako ti dusa iste. Cak i napajanje mozes sam da napravis ako imas smisla za elektroniku. Mozes takvu perverziju sa kucistem da napravis, da bi se ljudi cudili kako nema kablova i sakrivanja
:: Jedan primer. na donjim prorezima kucista gde provlacis kablove (ili iseces kuciste) stavis plocu sa konektorima. Skratis postojece PSU kablove i ukacis u te konektore, dok sa druge strane idu zice koje razvode na druge plocice, umetnute u proreze sa konektorima, odakle ces izvlaciti ostatak konektora prema uredjajima. I tacno rasporedis sta ti gde treba, za HDD, za plocu...itd. Jedino sto bi od kablova stajalo i setalo, a i to nije problem, su kablovi za graficku. Homemade perverzija, ako imas vremena. Zadovoljan si kad uradis, stavise, prezadovoljan, a ne ovo neko gotovance
:: A druga stvar, da li je iko od vas, a i ti Wlado, ikada pogledao u kuciste, kada radis za kompom
:: U stvari, setih se, pa ti nista i ne radis za kompom .
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO
ZooLoo ... 23.04.2014. 18:44 #550825

broj poruka: 3975
Fractal Design i Cooler Master su za tebe tata! Taj Corsair sto forsiras prvi ima `najsitnije` detalje koji ne valjaju, ali naravno da ih ti ne vidis JEL na glavi imas oglav kao konj i samo gledas pravo... Smaras brate, o onome sto ne znas nemoj da pricas i da mracis..

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window
Dell P2414H...

EVGA011 ... 23.04.2014. 18:54 #550828

Mozda ima to CORSAIR koji ti gledas, ja sam znaci budala i kod mene u kraju kupuju bezimena kucista. Pa uglavnom svi imaju neki Fractal, Thermaltake ili CM jel su presli na to sa CHIEFTECA i nekih bezimenih, i svi uglavnom cene vise CORSAIR jel su videli kod mene moj i rado bi se menjali uz doplatu neku pomalo, jel nemaju pare. I ja vidim njihovo kuciste i moje kuciste, i najlakse sto bi meni bilo je da kupim nesto od toga da primetim nesto lepo. Odmah iz cuga, ali kazem ni za zivu glavu. Jel ovo odaje utisak duplo skupljeg proizvoda dok redjas hardware unutra. Da ne pricamo o kvalitetu celika na Obsidian kucistima skupljim, opcijama za skidanje stranica, kvalitetu gume, zvuku kada se skida stranica itd. Pa sta ja nemam pare za Fractal Design pa necu da priznam da je dobar. Vi ste poludeli, jako dobro vidim detalje, a vi ste ti koji nece da priznaju da je ono sto nemozete da nadjete i sto je skuplje stvarno bolje i naravno trazenije u svetu. I vi ste ti koji tese sebe, ja ne. Ja uzmem ono sto primetim da je dobro i sto me privuce.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

cokla imam utisak da... 23.04.2014. 20:18 #550833

broj poruka: 760
kad bi Wlada predstavljao svoje stavove (ukoliko afinitet prema nekom hardveru može da se nazove stavom) samo malo normalnije, niko mu ne bi postavljao tako neprijatne komentare u teme. ovako, iz njegovih postova izbija nekakva ludost koja iritira (gle čuda) uvek iste ljude. mislim da bi nekakav dobar psiholog mogao da napiše sjajan rad...
Guest Re: ... 23.04.2014. 21:16 #550836

broj poruka: 583

Kakve su temp u tvom kucistu ? Trebam da pazarim neki mid skoro.

:: Fractal Design i Cooler Master su za tebe tata! Taj Corsair sto forsiras prvi ima `najsitnije` detalje koji ne valjaju, ali naravno da ih ti ne vidis JEL na glavi imas oglav kao konj i samo gledas pravo... Smaras brate, o onome sto ne znas nemoj da pricas i da mracis.
:: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3
:: Gigabyte G.1 Sniper B
:: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh
:: Seagate Baracuda 1T
:: Seasonic G550 550W Gol
:: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo
:: Dell P2414H..
imarkovic Re: Re: ... 23.04.2014. 21:31 #550837

broj poruka: 19085
Pazari slobodno, temperature su sasvim stabilne, u zavisnosti od ventilatora i hladjenja i samog hardware-a naravno. Kuciste je zaista kvalitetno uradjeno, u smislu protoka temperatura, tako da nema brige. Takodje, ima izolaciju kao ni jedno drugo.

:: Kakve su temp u tvom kucistu ? Trebam da pazarim neki mid skoro
:: :: Fractal Design i Cooler Master su za tebe tata! Taj Corsair sto forsiras prvi ima `najsitnije` detalje koji ne valjaju, ali naravno da ih ti ne vidis JEL na glavi imas oglav kao konj i samo gledas pravo... Smaras brate, o onome sto ne znas nemoj da pricas i da mracis.
:: ::
:: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3
:: :: Gigabyte G.1 Sniper B
:: :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh
:: :: Seagate Baracuda 1T
:: :: Seasonic G550 550W Gol
:: :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo
:: :: Dell P2414H..
Bobi4ever Fractal i CM bezimene firme... 24.04.2014. 07:56 #550868

broj poruka: 4891
IQ minus beskonacno...
neXus2000 Re: Re: .... 24.04.2014. 09:09 #550872

broj poruka: 3352
Pa ti elektricari su ti i pravili kablove. Zasigurno nije pravio mlekar. Koji si ti pajser bogom dan.
Lemljenje, buziranje, sleevovanje i ostale sitne cakice, nisu nikakva preterana nauka.

Malo sedi i razmisli, pre no sto lupis. Ima jedan deo u ljudskom mozgu koji se zove logika.

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=FeCs98TSsYQ
Pa se nagledaj. Ovo je najprostije sleevovanje. Ako hoces da nadrdavas, to zavisi od tvoje maste. Koju ocigledno nemas, cim lupas.

A ovo ti je malo bolje:
http://www.youtube.com/watch?v=WNA2pkcrSMc
http://www.youtube.com/watch?v=oxyrkD7HaV4
P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO

:: Sta ti naprica bre... Ej bre covece... Alo... pa ja izbegavam Fractal Design i Coolermaster jel razlikujem najstinije detalje i sve mora da bude uradjeno najkvalitetnije a ti mi pricas o nekom modu kog bi dovatio jedino neki elektricar. A i da skupim 5 najboljih elektricara nasta bi to licilo na prvi pogled verovatno na one sto se prodaju na kupujem prodajem. Ja se mislim da uvozim CASELABS ti mi pricas o kucistima rucno pravljenjim. O sleevu koji 80% ljudi koji je jednom uradilo vise nece nikada uraditi. Jel su se namucili, Ovo su opcije koje imas sve to samo gotovo. Pa koliko da me kostaju ti radovi, da zeznem nesto da upalim hardware od 1000e. Ma daj to su price koje su moguce u drugim uslovima sa masinama i alatima kakve nemaju u Srbiji a i tada sam vidjao takve modove a i dalje mi se svidja vise da kupim gotovo.........
EVGA011 EJ NEXUS... 24.04.2014. 12:53 #550880

Nemoj ti mene da ucis, jel ti imas kuci 30m MDPC-X sleeva i 5m for SATA. Nema sta da sednem i da razmislim, ja pricam to jel znam. Jel sam radio ventilatore, jel mi je Front I/O Panel uradjen sleeve, jel sam radio i drugima. Ovako da bude uradjeno ne moze. To je kao da uzmes meru od CASELABS i kazes sada cu da ga napravim.Znam kakvi su EVGA kablovi prema tome i ne da ja ne mogu da napravim nego niko ne moze da napravi ovako kao fabrika kada to radi. I zasto bi to radio pored specijalizovanih kablova za napajanje tvoje recimo naa koje imas garanciju. Ovo nisu radili nikakvi elektricari nego masina kao sto pravi sve ostale kablove.
Ti meni pricas sta je sleevovanje, ja pozajmljivao i te stvarcice sve za vadjenje pinova i ostalo ljudima. SHVATI NE MOZE DA IZGLEDA KAO OVO, NE MOZE DA BUDE JAKO I DUGOTRAJNO KAO OVO, NE MOZE DA BUDE JEFTINIJE, ZAHTEVA MNOGO TRUDA, RADA I RIZIKA I STALNOG POPRAVLJANJA, SHVATI TO. JA SLEEVE CUVAM AKO ZATREBA ZA VENTILATORE SAMO. A VIDECES KAKO IZGLEDAJU OVI PROFI SLEEVE KABLOVI KADA SU SVI KABLOVI SLEEVOVANI I SLOZENI I SAVIJENI SA ONIM EVGA TRAKAMA CICAK. LJUDI CE U INOSTRANSTVU ODLEPITI.
SA TIH 30M JA NE MOGU DA POKRIJEM SVE OVO STO IMA EVGA. EJ LJUDIMA JE MDPC-X SLEEVE IZLAZIO PO PREKO 100$ OPUSTENO SAMO ZA KABLOVE KOJI IM TREBAJU.
ZASTO BI TO RADIO? TI MISLIS JA SAM SADA NOV U TOME SADA PRVI PUT VIDIM SLEEVE I TI ZNAS DA TO SVAKO MOZE DA URADI. COVECE KAZEM TI RADIO SAM VISE OD TEBE, IMAO NAJBOLJI SLEEVE ALI GOTOVO JE MNOGO BOLJE I LEPSE. NE SVAKI NISU LEPSI ONI CORSAIR I SILVESTONE ALI JESU OVI EVGA I ONI SA modDIY sajta gde kit kosta 200-220$ isti ovakav i manji cak, nema toliko sata i nema 2 CPU kabla. Kada narucis kosta kit za Seasonic X-750 ceo oko 250$.

neXus2000 .... 24.04.2014. 13:28 #550883

Naravno da cu da te ucim, kada iza sebe imam jedno 20to godisnje iskustvo u oblasti elektronike. I sve se moze, ne lupaj gluposti. To sto fabrika radi moze da se uradi rucno i jos bolje. Cak i lemljenje mozes da uradis da izgleda boli glava. Batko alat, stega, lupa....

Ne lupaj vise gluposti, kada nemas iskustva u elektronici, niti na jednom polju. Svi oni kupuju kablove i sleevove i konektore na mestima gde svi zivi kupuju. I to na tone, tacnije kilograme. Ne na metre. Prodavnice u kojima kupuju svi zivi isto nabavljaju na kilo od istih proizvodnih fabrika. A u tim istim prodavnicama i ti kupujes sve to. To su standardizovane stvari. Radio sam i produzne za napajanja, radio splitere za ista, radio sam pojacala, radio sam razne stvari koje ti mozes samo da gleda na netu u obliku VEC NAPRAVLJENO - KUPUJEM.

Dao sam ti jebena 2 snimka koja ti pokazuju sta mozes da radis. A sto se tice preciznosti, to je tvoj problem sto si nespretan.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO

Daum ... 24.04.2014. 13:42 #550884

broj poruka: 12808
Nexuse ne lupetaj, na tim kablovima što ti napraviš ne piše EveTiGaNa i nije izdrkao Pingvin na iste.

Čim je skuplje, mora da je bolje... šta ti je mozak glodara...

neXus2000 Re: ... 24.04.2014. 14:26 #550888

Ahhahhh :)

To ono sitnim slovima na buziru :)

:: Nexuse ne lupetaj, na tim kablovima što ti napraviš ne piše EveTiGaNa i nije izdrkao Pingvin na iste
:: Čim je skuplje, mora da je bolje... šta ti je mozak glodara..
EVGA011 Daum lupa ne pise EVGA na jednim... 24.04.2014. 21:32 #550922

...niti na onim sto ima da se kupe na moddiy.com pa su to opet jedini sleeve kablovi koje bi stavio u komp. Stim sto su onima pomera sleeve i naborava a ovima je kompaktan sa zicom sto joj daje elasticnost i bolji izgled...Ali da nema ovih za 90$ rado bih uzeo one da kostaju oko 100$, samo sto kostaju 250$...Sem njih ostali su ruzni i osetljivi na pomeranje i koriscenje, to zna svako ko ih je radio. Ja ne pravim to za slikanje i da svaki kablic namestim ravno nego mi treba da bi se koristili normalno. Ali ko vas jebe, vi nece imati ovo nego obicne.

Na kom buziru, jel si gluv ili slep, buzir ne postoji, buzir nije potreban uopste i ne volim ga u kucistu.

blender re 24.04.2014. 23:28 #550939

broj poruka: 242
Ja uvezao kablove u svinjska crevca, mnogo lepo izgleda, a i zamirise kucu kad se ugreje komp...

Inace nisam ih sam pravio nego KUPIJO

neXus2000 .... 25.04.2014. 09:50 #550959

A sta tacno radi taj sleevovan kabl u odnosu na ne-sleevovan?

ZooLoo Re: Re: ... 25.04.2014. 12:51 #550975

broj poruka: 3975
brate, imam dva fabricka 140mm venta, jedan napred (dole) da uvlaci i duva preko harda i jedan pozadi da izvlaci vazduh.. kuler mi je okrenut tako da ovaj kuler pozadi taman izvlaci vazduh koji protice kroz kuler.. planiram da dodam jos jedan 140mm vent napred(gore) i to je to, a pritom sam izvadio hdd cage jer mi ne treba, koristim onaj dole.. temperature, cpu idle oko 25, max ne prelazi 65, hard 30, maticna 25-30, a inace ventilatori su prikaceni na fan kontroler i stoje na 5v.. sve je veoma tiho i radi uskladjeno..
imas jos dosta opcija za dodatne ventove ali meni nisu potrebni..

kuciste je veoma kvalitetno i pusti vladine komentare, covek nema pojma o nekim stvarima, i ja isto cenim sve do detalja i ovo nema mane po meni i nudi sve ono sto sam zeleo i opravdava sve pozitivne komentare na netu sto mozes da procitas, a uzivo jos vise..

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window
Dell P2414H...

:: Kakve su temp u tvom kucistu ? Trebam da pazarim neki mid skoro
:: :: Fractal Design i Cooler Master su za tebe tata! Taj Corsair sto forsiras prvi ima `najsitnije` detalje koji ne valjaju, ali naravno da ih ti ne vidis JEL na glavi imas oglav kao konj i samo gledas pravo... Smaras brate, o onome sto ne znas nemoj da pricas i da mracis.
:: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3
:: :: Gigabyte G.1 Sniper B
:: :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh
:: :: Seagate Baracuda 1T
:: :: Seasonic G550 550W Gol
:: :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo
:: :: Dell P2414H..
EVGA011 ... 25.04.2014. 16:32 #551004

EVO JE MOJA PRASTARA SLIKA sa NEX1500 koji je imao slicne kablove.
SAMO STO CE SADA MALO VISE KABLOVA TU KOD GRAFICKE DA BUDE JEL IMA 8+8+6 pin i BICE CRNI KABLOVI SKROZ. KAKO NEMA ONA BUDZA NA 24pin KAO KOD SVIH VAS, NEGO RAVNO....

http://imgur.com/Ho2Q9U4

http://imgur.com/oHMYo1z

Ne mogu da nadjem slike sada mrzi me da trazim od NEX1500, a kazu da su ovi malo bolje jos uradjeni...

http://imgur.com/XBD5eeI

http://imgur.com/MGyd6kL

http://imgur.com/jFhmbHc

http://imgur.com/uR1MMOB

Pravi kablovi prirodno da izgledaju a ne ono kao plasticni da su, vestacki onako kada poredjaju svaku zicu ravno da stoji kao za galeriju. Ovo koristis brate mili normalno. Bez boijazni premestis, skidas a ne samo da napravis i da slikas i da ne diras.

Bobi4ever Re: ... 25.04.2014. 17:43 #551019

broj poruka: 4891
I samo sto ovo nije tvoja slika, ali nema veze, isto izgleda kao i tvoje...

:: EVO JE MOJA PRASTARA SLIKA sa NEX1500 koji je imao slicne kablove
:: SAMO STO CE SADA MALO VISE KABLOVA TU KOD GRAFICKE DA BUDE JEL IMA 8+8+6 pin i BICE CRNI KABLOVI SKROZ. KAKO NEMA ONA BUDZA NA 24pin KAO KOD SVIH VAS, NEGO RAVNO...
:: http://imgur.com/Ho2Q9U
:: http://imgur.com/oHMYo1
:: Ne mogu da nadjem slike sada mrzi me da trazim od NEX1500, a kazu da su ovi malo bolje jos uradjeni..
:: http://imgur.com/XBD5ee
:: http://imgur.com/MGyd6k
:: http://imgur.com/jFhmbH
:: http://imgur.com/uR1MMO
:: Pravi kablovi prirodno da izgledaju a ne ono kao plasticni da su, vestacki onako kada poredjaju svaku zicu ravno da stoji kao za galeriju. Ovo koristis brate mili normalno. Bez boijazni premestis, skidas a ne samo da napravis i da slikas i da ne diras
:: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450
Dexter013 @Bobi 25.04.2014. 18:41 #551026

broj poruka: 17098
Bar zna search na evga forumima da odradi i probere tudje slike, al isto je tako kod njega...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EVGA011 ... 02.05.2014. 15:36 #551695

KOJA NIJE MOJA SLIKA, UDJI NA EVGA FORUM POD MOJ ACCOUNT I MOD RIGS I VIDECES MOJE STARE SLIKE, OSTALE NISU MOJE, SAMO OVE SLIKE SU MOJE I JA SAM TO OBJASNIO

http://imgur.com/Ho2Q9U4

http://imgur.com/oHMYo1z

Imaces prilike da ih vidis jos malo jel ja vise nemam ni to napajanje, ni tu memoriju, ni tu grafiku, ove dve stvari su prodate, ova nadam se da ce u ponedeljak stici u Nemacku jel sam poslao postom, ali su to moje stare slike. Pa ja uvek kada sam uzeo nesto dok i nisam dolazio ovde ja sam na EVGA forumu i drugima pokazao slikao, registrovao na moje ime.
Jos malo jel za mesec dana nece biti vise tih slika, kada stigne napajanje, kablovi za njega i stvarcice za stavljanje pod vodu onda ce nove slike.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N ClassifiedSound Blaster Z-Force GT120CORSAIR Obsidian 650DNEX1500- Logitech G510/G700- Samsung P2450H
http://www.techpowerup.com/gpuz/agqf6

Classy EVGA SuperNOVA 1200P2 Johnny Guru Review 06.12.2014. 23:18 #573956

broj poruka: 546
Tekst najboljeg platinum napajanja na svetu i drugog modela sa ocenom 10/10.

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=389

I jos jedna prinova na listi

http://imgur.com/HO38lUB

JE3A re@wlada 07.12.2014. 13:59 #573999

broj poruka: 913
druze, dzabe ti to napajanje kada imam bolju i jacu graficku od tvoje.
a sad cu da uzmem 2 u SLI pa da vidim sta ces onda.
onda ces morati da menjas tu tvoju raspalu graficku koja jedva da je 60 fps-a u CS-u, a veruje da opterecuje to napajanje sto si kupio da sve izbacuje vreo vazduh pozadi i spaljuje te sleeve kablove za koje si bacio pare (moji kablovi su hladni, pipam ih svaki dan da se uverim, a cak sam na neke stavio vent za svaki slucaj-ne bih da prodjem kao ti).
nasao si nesto da pricas o tom bzvz napajanju a na njemu peces rostilj zajedno sa tom drndavom matorom grafickom koja se pregreva. citao sam o tebi na EVGA forumu.
ne znam samo sta ces kad EVGA propadne, a uskoro ce, onda ces moci da kupujes samo ASUS koji je najbolji.

CM HAF 932+Seasonic SS-750 W
INTEL i5 4670k
Gigabyte Z97X-SLI
Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED
Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4
Gigabyte GTX 970 G1 4GB DDR5
Dell U2412M
Logitech G105+MX518
vladats Slazem se 07.12.2014. 14:11 #574000

broj poruka: 4537

Malopre citam neki review za Galax GTX 970 EXOC black edition 4GB. EVGA ne moze ni da primirise pored nje.O napajanju nemam komentar.Seasonic i Enermax su daleko kvalitetnija.

JE3A re@vladats 07.12.2014. 14:52 #574009

broj poruka: 913
Imao sa EVGA graficku i pre nego sto je vlada cuo za nju (cak sam i pisao, mislim da je bila u pitanju gtx 460 ili 285, davno bese, nisam siguran-jos dok je pin uvozio kod nas. tada je wlada hvalio ASUS).
Nista posebno firma-malko jache od proseka i to je to.
A ASUS ih otkida koliko su bolji.
Evo npr. imam Seasonic napajanje koji mi radi vise od 4 godine i radi odlicno od prvog dana.

CM HAF 932+Seasonic SS-750 W
INTEL i5 4670k
Gigabyte Z97X-SLI
Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED
Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4
Gigabyte GTX 970 G1 4GB DDR5
Dell U2412M
Logitech G105+MX518

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647790.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs