To sam i ja pričao, stvarno mi nisu jasni ljudi koji pročitaju njegove kilometarske postove da bi nastavljali apsolutno besmislenu konverzaciju jednog subjektivnog mentalnog bolesnika...
:: je i ignorisati lika...zasto uopste dozvolite da vas isprovocira i odgovarate i citate teme...preskocim, citam nesto drugo i zdravo.. :: :: Rodjen sam u Srbiji...i od toga cu i umreti :: ::
najzad!! toliko mu smaraju postovi, nista nema zanimljivo da se procita kad napravi temu, sve neke nebitne gluposti, kao da ne moze da stavi u 2 pasusa sve sto treba da se kaze, nego pise li pise, a od svega toga nema 1 recenica da je bitna!
Bas to. Ajde da napise nesto, neki novitet, nesto sto je smesno ili bilo sta sto je van EVGA. Ali ne. On stavi EVGA ili Corsair ili sta mu je vec bilo totem obozavanja. I samo je uporan na tome. A pored svega, ti kilometarski postovi su stvarno uzas. Jedno te isto, pa opet jedno te isto. EVGA pa EVGA.
Ovo ,sto procitah da ima 40+ godina i ja sam mislio da je neki klinac. Ali, definitivno sa 40 godina neka teska droga je pala ili je jednostavno psihicki nestabilna osoba. Sa ili bez uticajem droge ili nekadasnjim uticajima droge.
Sta ce taj raditi kada nesto sutra prsne i svi elektronski sistemi po svetu popadaju, to bi bilo zanimljivo videti.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO
:: najzad!! toliko mu smaraju postovi, nista nema zanimljivo da se procita kad napravi temu, sve neke nebitne gluposti, kao da ne moze da stavi u 2 pasusa sve sto treba da se kaze, nego pise li pise, a od svega toga nema 1 recenica da je bitna ::
Mene interesuje kad ce i ostali da se banuju? Sta je sa ostalim koji takodje truju? Uvrede se prastaju, pogrdne reci i psovke to nista? Mentalni bolesnici?
P.S.Imas aktuelne teme koje ti izbise oci i nista!
A ona botina drum sad kao fina,100 puta napusavao Srbiju kao on je iz Vojvodine pa su oni neki kurac. Napusava SNS sad mu on kriv sto nece nista da radi neko lezi ko parazit.
Nego da apelujem kad je pocelo ciscenje srbomrzaca da se malo ociste i mentalni bolesnici i maliciozne gnjide i oni psiholoski opsesivni brendom koji ne razlikuju osobu od nezive stvari- konkretno grupacija ljudi koji su optereceni AMD-om pa upucuje kojekakve razne uvrede drugim clanovima.
Vec u ovoj temi ima jedan kandidata, ocigledno je bilo da ce da se javi.
`Ajde vec jednom da ovaj forum bude malo kvalitetniji i da se anarhija sasece u korenu.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
Ajde, i ja sam za to. Pa pamtim tebra,zato sto volim ovu zemlju ma kakva da je. Zato sto sam ziveo na tom kurcevom zapadu koji je nekom sinonim za demokratiju i video njihovu trulez. Zato sto ne mogu da objasnim Wladi da je Amerika jedna izdegenerisana nacija i da je nasa zemlja najbolja za zivot. Zao mi je ove mlade,misle da je tamo nesto bolje ali je ovde najbolje samo treba da se radi.
Isti slucaj brate. Sve sto si naveo ja sam isto proziveo. Ljudi misle da na tom zapadu cvetaju ruze a daleko je teze tamo ziveti nego ovde. Da ne pominjem upravo to koliko sve trulo i nakaradno bas kao sto kazes.
Pisao sam i na berzi o tome vise puta ne znam da li se secas. Hebi ga, isprase ljudima mozak sa tim bajkama o lepom i divnom zapadu.
Evo drugar koji zivi 20 godina tamo ceka dan kad ce da se vrati za Srbiju, ne moze vise da izdrzi.
Srbija je obecana zemlja, nas problem je sto smo siromasni, kad bi ekonomski podigli ovu zemlju na odredjen nivo, ne mora da bude ni kao Nemacke, Svajcarska ali bar nekih 30-40% bolje nego sad i te kako bi se osetilo.
A i za to si upravu. Mnogo njih je naucilo da lencare a da primaju plate. Anarhija je svugde prisutna, nema discipline. Cim disciplina dodje na red odmah nastaje problem. Ma jasno kao dan.
I ja volim svoju zemlju naravno..
:: Ajde, i ja sam za to :: Pa pamtim tebra,zato sto volim ovu zemlju ma kakva da je :: Zato sto sam ziveo na tom kurcevom zapadu koji je nekom sinonim za demokratiju i video njihovu trulez :: Zato sto ne mogu da objasnim Wladi da je Amerika jedna izdegenerisana nacija i da je nasa zemlja najbolja za zivot :: Zao mi je ove mlade,misle da je tamo nesto bolje ali je ovde najbolje samo treba da se radi :: :: :: :: ::
:: Isti slucaj brate. Sve sto si naveo ja sam isto proziveo :: Ljudi misle da na tom zapadu cvetaju ruze a daleko je teze tamo ziveti nego ovde :: Da ne pominjem upravo to koliko sve trulo i nakaradno bas kao sto kazes :: :: Pisao sam i na berzi o tome vise puta ne znam da li se secas :: Hebi ga, isprase ljudima mozak sa tim bajkama o lepom i divnom zapadu :: :: Evo drugar koji zivi 20 godina tamo ceka dan kad ce da se vrati za Srbiju, ne moze vise da izdrzi :: :: Srbija je obecana zemlja, nas problem je sto smo siromasni, kad bi ekonomski podigli ovu zemlju na odredjen nivo, ne mora da bude ni kao Nemacke, Svajcarska ali bar nekih 30-40% bolje nego sad i te kako bi se osetilo :: :: A i za to si upravu. Mnogo njih je naucilo da lencare a da primaju plate :: Anarhija je svugde prisutna, nema discipline. Cim disciplina dodje na red odmah nastaje problem. Ma jasno kao dan :: :: :: I ja volim svoju zemlju naravno. :: :: :: :: Ajde, i ja sam za to :: :: Pa pamtim tebra,zato sto volim ovu zemlju ma kakva da je :: :: Zato sto sam ziveo na tom kurcevom zapadu koji je nekom sinonim za demokratiju i video njihovu trulez :: :: Zato sto ne mogu da objasnim Wladi da je Amerika jedna izdegenerisana nacija i da je nasa zemlja najbolja za zivot :: :: Zao mi je ove mlade,misle da je tamo nesto bolje ali je ovde najbolje samo treba da se radi :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja nikad nisam `napušavao` Srbiju kao Srbiju,već sam se ismevao glupostima,glupim delima i još glupljim ljudima,a to ću i dalje nastaviti da radim...
Mogao bi mnogo toga da napišem o prozivanju kako sam parazit,ovo ili ono,ali smatram da mi nisi dostojan kao sagovornik,jer očigledno ne vidiš dalje od nosa,pa čak i da ti nacrtam-pitanje je i to da li bi i to razumeo...
:: :: Zasto vise ne uvedete Moderatore :: :: A ona botina drum sad kao fina,100 puta napusavao Srbiju kao on je iz Vojvodine pa su oni neki kurac :: Napusava SNS sad mu on kriv sto nece nista da radi neko lezi ko parazit :: :: ::
Nevera da se slazem sa tobom... Mada ono da samo AMD poklonici prave haos na ovom forumu i nije bas tacno, al ajde bolje i 50% da si u pravu no da nisi u opste. :)
AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
:: Isti slucaj brate. Sve sto si naveo ja sam isto proziveo :: Ljudi misle da na tom zapadu cvetaju ruze a daleko je teze tamo ziveti nego ovde :: Da ne pominjem upravo to koliko sve trulo i nakaradno bas kao sto kazes :: :: Pisao sam i na berzi o tome vise puta ne znam da li se secas :: Hebi ga, isprase ljudima mozak sa tim bajkama o lepom i divnom zapadu :: :: Evo drugar koji zivi 20 godina tamo ceka dan kad ce da se vrati za Srbiju, ne moze vise da izdrzi :: :: Srbija je obecana zemlja, nas problem je sto smo siromasni, kad bi ekonomski podigli ovu zemlju na odredjen nivo, ne mora da bude ni kao Nemacke, Svajcarska ali bar nekih 30-40% bolje nego sad i te kako bi se osetilo :: :: A i za to si upravu. Mnogo njih je naucilo da lencare a da primaju plate :: Anarhija je svugde prisutna, nema discipline. Cim disciplina dodje na red odmah nastaje problem. Ma jasno kao dan :: :: :: I ja volim svoju zemlju naravno. :: :: :: :: Ajde, i ja sam za to :: :: Pa pamtim tebra,zato sto volim ovu zemlju ma kakva da je :: :: Zato sto sam ziveo na tom kurcevom zapadu koji je nekom sinonim za demokratiju i video njihovu trulez :: :: Zato sto ne mogu da objasnim Wladi da je Amerika jedna izdegenerisana nacija i da je nasa zemlja najbolja za zivot :: :: Zao mi je ove mlade,misle da je tamo nesto bolje ali je ovde najbolje samo treba da se radi :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja dobro pamtim tvoje recenice tipa:` Samo me interesuje od danas sta se radi u Vojvodini,mrzim Srbiju itd.` Uopste me ne interesuje tvoj mentalni sklop.Ti mi nisi ni do kolena pa mi je i ponizenje sto ti odgovaram. Pamtim i tvoje prozivanje tipa SNs botovi i tvoja mrznja prema svemu sto hoce da ucini nesto bolje od ove zemlje. Naravno,takvi kao ti vole da vide ovu zemlju na kolenima ali grdno se varas. Ovo je poslednje sto sam ikad postovao sa tobom zato sto te smatram za izmet. Izmet si i takvima ce brzo doci kraj.Ziv bio pa video.
Onaj koji voli Srbiju ne moze voleti i postovati ni SNS, a ni ove koji su vladali pre njih. SPS, DS i ostala bagra... Svi oni gledaju kako sebe i svoje da obezbede za ceo zivot narodnim parama, a za Srbiju i njenu buducnost ih bas briga. SNS ponajvise, sto se vidi iz toga kako ih hvale ove zapadne vodje (poslusni su do bola).
@vladats
Naivan si ako stvarno mislis da SNS i bilo koja prethodna vlast zeli dobro Srbiji. Oni samo zele dobro sebi, a za narod ih bas zabole. I takvi ce vladati dok je vecina naroda takva kao i ti. (pretpostavljam da radis u nekoj drzavnoj firmi).
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Stvarno ne razumem čemu takve reči i takav stav.Mogu slobodno da kažem da mnoge moje postove nisi razumeo na pravi način,ali opet ne vidim razlog da me tako oslovljavaš. Ja nikad nisam rekao (napisao) da mrzim Srbiju,niti mrzim bilo koga.Jednostavno nisam takva osoba. To za Vojvodinu sam napisao jer smatram da je nepravda da Vojvodina kao oblast ili pokrajina od 2 miliona stanovnika (što je oko 27-28% stanovništva Srbije) dobija iz budžeta samo 12%,a i to su nedavno smanjili 7%.Jednostavno nije fer prema ljudima koji žive u Vojvodini. To što sam napisao za SNS botove je bili upućeno Phat-u,ali uz konstataciju da sam se zajebao u njegovoj proceni,jer mi je delovao kao takav.Pre izbora nisi mogao da odeš ni na jedan sajt gde nije bilo komentara tipa:Vučić je za samo 2 godine uradio ovo i ono i takvi komentari su mi se popeli na Q...,jer su se ponavljali u nedogled,a sve je bilo plaćeno i iscenirano.Propaganda kakvoj bi i Hitler pozavideo.
Na izbore nisam ni izašao jer su mi svi isti i svi mi se gade...Nemoj da misliš da imam nešto protiv Vučića,a da druge gotivim jer sam isto tako pljuvao i one koju su bili pre njega.
Iako bi još dosta toga mogao da napišem,neću da budem kao Wlada sa kilometarskim postovima i ovde ću se zautaviti.
Želim ti sreći i u biznisu koji imaš,a i uopšte u životu,samo bi te zamolio da mi se ne obraćaš na takav način,jer da me imalo poznaješ-shvatio bi da uopšte nisam takav kakvim si me predstavio ili kakvim me zamišljaš...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.