Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Ucestalo napustanje AM3+ platforme
STRANA 2 OD 2
solaja777 Re: 09.07.2015. 23:58 #598723

status: user
broj poruka: 3278
Deblje apsorbere sam stavio na zadnji ventilator (izmedju hladnjaka I ventilatora) upravo zbog smanjenja vibracija I šuma.

::
:: @Solaj
:: Ne provaljujem sa slike... Da li si stavio one debele apsorbere vibracija na sadnji vent. Dosta smanje šum strujanja vazduha u odnosu na one tanke
:: Mislim na ovo
:: http://www.dodaj.rs/f/g/oT/2rlvFAem/wp20150508180110pro-12.jp
:: DaSickSystem
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Ta trka je odavno zamrla 10.07.2015. 00:40 #598724

broj poruka: 7733
jer u principu sve sto ti treba je brz internet ,odakle mozes da skidas i renderovano i enkodirano itd ...

lakiwot Re: Ucestalo napustanje AM3+ platforme 10.07.2015. 06:29 #598727

broj poruka: 1118
Koj trolol.
http://valid.x86.fr/xctzay

:: Videh dosta oglasa gde ljudi prodaju nove FX procesore i AM3+ ploce (kada kazem nove, mislim na par mecesi stare komponente sa pisanom garancijom) zarad kupovine Intela
:: Ne znam cemu ta pomama? Licno sam misljenja da ce masine sa FX63/83xx procesorima, adekvatnim plocama i kartama sigurno i narednih par godina pruzati odlicne perfomanse kako za igre, tako i za druge aktivnosti
:: Svi koje sam zvao prelaze na Intel - covek kupio komplet pre mesec dana i vec ide na Intel..
Bobi4ever Sad bi neko rekao, khm, khm. 10.07.2015. 09:16 #598728

broj poruka: 4891

Vi sto pljujete po Noctui vama je krivo sto nemate kvalitet u kucistu.

Salu na stranu, Noctua je malo skuplja i zbog odlicne podrske/support-a, to sve ulazi u cenu proizvoda.

Primera radi, meni su poslali kacenje za ventilator besplatno, samo sam otvorio tiket i poslao fotku racuna i u roku od 5 dana je to bilo kod mene.

Drugaru je vent bio felerican out of the box, kupio ga je u Austriji, otvorio je tiket, objasnio sve, prilozio racun kao dokaz i ljudi su mu poslali potpuno nov ventilator, a da mu stari koji je bio felerican nisu ni trazili da posalje.

Vredno pomena je to da su cak oni platili slanje paketa u oba slucaja.
Mene su kupili za ceo zivot sto bi rekli.
Kutalion sve je to lepo ali... 10.07.2015. 09:25 #598730

broj poruka: 2480
Meni je to isto radio Cryorig, DHL-om sve slali. Isto 6 god garancije i premium support, pa opet ne kosta ko noctua :)

SAMDSUNG!!!

Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA

Bobi4ever Re: sve je to lepo ali... 10.07.2015. 09:35 #598731

I nema ga kod nas da se kupi. :)

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Meni je to isto radio Cryorig, DHL-om sve slali. Isto 6 god garancije i premium support, pa opet ne kosta ko noctua :
:: SAMDSUNG!!
:: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Kutalion vremenom...mozda i bude. 10.07.2015. 09:43 #598732

broj poruka: 2480
Pa da, jer vecina ljudi kod nas misli Bog na nebu, Noctua na zemlji, Lepi medju oblacima.
Plus smo malo trziste, tako da nema za koga da se uvozi. I Phanteksa dobijamo u mizernim kolicinama ponekad. Nemamo Thermalright uopste, ziva greota. Nemamo ni Akasu, Scythe, Noiseblocker, BeQuiet...

SAMDSUNG!!!

Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA

Bobi4ever Nema druze zato sto smo malo i siromasno trziste. 10.07.2015. 10:05 #598733

U Altiju su dva coveka cula za Phanteks i niko vise. To sto se uveze je svega par komada jer se to tesko prodaje jer dok stignu svi da se ugrade prodajna cena bude visoka.

Ja sam se pocastio sa NH-D14 pre neku godinu i nemam nameru da menjam. Dzisus na nebu, Noctua u kucistu! xD

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

peki22 Re... 10.07.2015. 10:11 #598734

broj poruka: 2936
Ma nema sta dobar cooler (nije bas najbolji) , ali je sigurno najruzniji

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647785.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs