Cpu je neispravan, naravno, probaj ga na drugoj ploci, ali ovo je cinjenicno stanje.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: sa drugom memorijom i isto, vrte ventilatori a nema slike. Takođe, probao bez kulera. Procesor FX 8320 se polako greje ali nema slike. GRafičku premestio u drugi PCIE slot, isto :: Ne znam šta dalje :: Nisam probao da menjam napajanje i nisam probao CPU na drugoj ploči :: :: ::
Ma brate, niti sam ovde 24/7, niti gledam sta ko pise, pogledam ponekada forum i ako nesto znam, ili ako mislim da mogu da pomognem, ja postujem i to je to.
Ako je njemu kul da troluje, nema veze, neka ga...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: A sta je sa tobom, sto ti ne ukljucis mozak? Nisi zavalio da lik troluje, kao sto je trolovao i pre nesto bio, sa nebuloznim pitanjima... O svasta s`vama.. :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) :: Asus Maximus VII Hero :: Kingston Fury 2x8gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 500gb. :: CoolerMaster V700 :: :: :: Lik je legenda. Napisem mu sta sve da proba, i on vice `Pomozi Dexteru` :: :: :: :: Covece, ukljuci mozak. Ako ti radi 965 na 970 gaming ploci, ofc da nije ploca :: :: :: :: Kako ce tu Dexter da ti pomogne :: :: :: :: Da baje tvoj procesoru :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
:: sa drugom memorijom i isto, vrte ventilatori a nema slike. Takođe, probao bez kulera. Procesor FX 8320 se polako greje ali nema slike. GRafičku premestio u drugi PCIE slot, isto :: Ne znam šta dalje :: Nisam probao da menjam napajanje i nisam probao CPU na drugoj ploči :: :: ::
Odavno smo rekli sta je. Ako nemas garanciju stavi procesor na neki privezak kao ukras ili slicno a ubuduce pazi sta i kako pazaris. AMD nije imun na skartove i naknabo crkavanje procesora, posebno sto je osetljiv na gubitak pinova pri savijanju, zato je Intel odavno pinove izbacio i taj rizik prebacio elegantno na proizvodjace ploca i lezista
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Kolega Vejderu, čovek je to već odradio, i, i dalje ništa.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
vratio sam procesor prodavcu, on je uredno vratio pare. Tvrdi sa mu radi procesor na njegovoj ploči. Danas sam kupio drugi polovan FX8320 i sve radi ok iz prve. Verovatno je bio neispravan onaj prvi ili gremlini. Namučio sam se ali na kraju je rešeno. Hvala svima na pomoći
Nema veze sto ce mozda da radi na nekoj drugoj ploci ( desava se to ), ali po svemu sudeci, taj CPU je neispravan cim drugi radi na tvojoj ploci. Jedino liku ostaje da proda u kompletu :D
Sve u svemu, bar te je ispostovao i vratio novac, sto je skroz ok sa njegove strane.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.