:: Za sada ce joj odraditi posao...ali ako ubaci neku novu grafu,koja je jaca..morace da padne i novo napajanje..tu nema price..poz :: ::
Ma da, slazem se a i ne bih se igrala sa tim, moze gadno da ispadne...
Mislim da odustajem od ove grafe, ipak cu dobru staru X1950GT, a to ce mi biti lako da promenim posle kad D10 zazivi. Koliko vidim po svemu sisa ovu 2600.
Abit ah? Pa pazi, sve moje dosadasnje ploce su bile njihove, mada koliko ja znam u poslednje vreme nisu ono sto su bili. Sto se tice Asusa, ma dobro, ali i cene im nisu bas divne ... ta deluxe je negde oko 200 valjda.
Pa ni meni nije bas jasno..Nije da su najbolje ploce za njihovu cenu,ali nisu lose..Mene moja P5K sluzi odlicno i nemam nikakvih zamerki,bar ne jos...Klokovao sam procesor na 3GHz i radi stabilno..zapravo radio je dok sam ga testirao...onda sam ga vretio na def...
:: :: Za sada ce joj odraditi posao...ali ako ubaci neku novu grafu,koja je jaca..morace da padne i novo napajanje..tu nema price..poz :: :: :: :: :: :: Ma da, slazem se a i ne bih se igrala sa tim, moze gadno da ispadne.. :: :: Mislim da odustajem od ove grafe, ipak cu dobru staru X1950GT, a to ce mi biti lako da promenim posle kad D10 zazivi. Koliko vidim po svemu sisa ovu 2600 :: :: Abit ah? Pa pazi, sve moje dosadasnje ploce su bile njihove, mada koliko ja znam u poslednje vreme nisu ono sto su bili. Sto se tice Asusa, ma dobro, ali i cene im nisu bas divne ... ta deluxe je negde oko 200 valjda. :: :: Uh, al ste mi sad zamutili koncepciju
Ovo za karticu ti je dobra odluka...a sto se tice maticne..nemoj bacati toliko love na maticnu..znaci slobodno kupi Abit ili DFI koj smo ti preporucili,a ako njih ne nadjes onda idi na gigabyte p35 ds3p...Znaci ides prvo dfi,abit,gigabyte..pozz
@NastyB P5K Deluxe je odlicna ploca za nju nisam rekao da je losa. P5KC i P5K Premium su ocajne. Na njima ne treba malo podesiti rad sa memorijom kako ti kazes,nego ako imas memoriju na 1000 ili 1066MHz i hoces da radi na toliko moras da je overklokujes da bi radila,a onda posle restarta se vrati na 800MHz...Kakva je to podrska za 1066MHz ako moras da je overklokujes svaki put kad palis komp.U specifikaciji obe ploce pise da podrzavaju DDR2 na 1066MHz.Ovo je samo jedan od problema koji je mozda i najmanji,ali ima ih i kod instalacije LAN drajvera,RAIDa,nekopatibilnosti sa optickim uredjajima,SATA1 hard diskovima,itd.
@SrAtlas: Bez uvrede,ali definitivno nisi video probleme koje prave neke serije.Ja sam licno sa Asusovim plocama uvek muku mucio.Ali da se razumemo Asusove Deluxe ploce su odlicne i to stvarno vredi. Procitaj utiske korisnika koji su malo dublje testirali P5KC i P5K Premium. Ploce nemaju veze sa zivotom. I da testirao sam P5K Premium i nikakvu pohvalu ne mogu da nadjem za tu plocu osim da na oko stvarno lepo izgleda.I za ovu plocu stvarno mislim da se Asusovi strucnjaci nisu potrudili da je testiraju pravilno nego su je tek onako bacili na trziste pa ko se upeca na brend. Posto imas mogucnosti zamolio bih te da testiras makar nesto od stvari koje sam naveo da ne radi kako treba pa ako mozes javi da li sam upravu ili kako kazes samo ne volim Asusa.U principu bilo bi lepo ako bi mogao jos neko da uradi ovakav test i da napise utiske da ne preporucujemo ljudima nesto ako je lose.Nije vise svaki Asus dobar. Sto se tice P5K-E ploce,citao sam samo utiske korisnika i cini se da je ploca OK,ali je nisam licno testirao i moracu da verujem ljudima koji jesu.
Ima ljudi i koji su ih odlicno ocenili,ali obrati paznju na likove koji kazu da ploca ima mnogo bagova,ram ne radi kako treba,dosta je nestabilna i onda joj daju maksimalnih 5 zvezdica...Ipak je to Asus,nema veze sto ne radi kako treba...
Ja sam jedan od ljubitelja Asusa.. bar bio do nedavno.... posto sam planirao da uzmem p5k premium, gledajuci review-s na netu dosao sam i do newegg-a gde ljudi koji imaju tu plocu komentarisu... prenerazio sam se koliko ljudi imaju problema sa njom.... jednostavno mnogo je vise nezadovoljnih korisnika asusa nego npr Gigabyte-a, iako kazem mnogo sam cenio asusa ranije... takodje mozete da odete na asusov sajt, support/forum i da vidite sta pise o plocama koje vas zanimaju...izgleda da p5k pr. ima neke silne probleme sa sata koji nece da radi u sata2 modu.. hm.. nisam pametan, ali tako pise... koga ne mrzi neka procita ...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.