Opet, kazem... Ne mozes tako da gledas na stvari (uvek kupuj najjeftinije), to je individualno, svako kupuje ono sta zeli i mogucnosti su drugacije, apsolutno je nebitno da li je Omron switch na strani jednog ili drugog, senzor, to ne znaci da je u pitanju potpuno identican izbor, niti su ljudi mentalno zaostali sto kupe skupljeg misa, da li je to Logitech, Razer ili treci/cetvrti izbor. Vise puta sam se uverio da nije bolje najskuplje, ali takodje da nije bolje ni najjeftinije, nego zlatna sredina, naravno ovo sve uslovno receno, itekako je bolja stvar skuplja, to je logicno.
Sto se tice napajanja, nisam zabelezio da bih ti dao link kao dokaz, ali napajanje LC6550 GP, izgorelo kolo na njemu koje nisam mogao da nadjem da zamenim, jer se zapalilo, moglo je da izazove sirenje, ali srecom nije. Dakle, zastita na nivou.
:: ja samo govorim iz svog iskustva. Jel skuplje uvek bolje? Ćemo sad da poredimo Mac i PC, šta? Nisam ja ni pominjao H seriju napajanja, nego ova što malo više koštaju. Ovo što je on pomenuo koje je video je viša klasa. Generalno, kod kvarljive robe, kao što je napajanje je uvej zajeb ako se ide na polovno, koja god marka da je. Drugo, oko paljenja napajanja... jel ima neko da se požalio da mu izgoreo LC a da nije bila H serija? A i ne razumem ta poređenja, najskuplji Logi i najjeftiniji A4... pa aj uzmi u obzir istu klasu. I A4 koristi Omron, nove Bloody serije se rade od aluminijuma, Avago senzor itd, infrared prekidači, itd itd. I kolko to košta? Ne može da pretera 50€ ni najluđa varijanta. Miš mi traje kolko traje, a strategije ne igram i tako to, samo FPS, nekad obrada foto i video. Sve je to super što nisu velike intervencije, neću bre intervencije, kupio sam te da radiš, ne da se kvariš a ja da te opravljam :: Da me neshvatite nešto pogrešno, nije da branim ja sad to što vozim, al smarate malo sa ti mainstreamom, samo najskuplje. Postoji roba za svačiji džep, a nisu svi za najskuplje :: I još jedna stvar koja mi uvek bola oči, koji je domen za LC power? .de? Kinezi su? Ok. Očigledno prave svoje proizvode pod `nečijim` drugim narodom, a taj neki narod nije glup da pravi totalne krševe, pravi ono što hoće da naplati :: :: A tebi rođače nek je sa srećom i tim napajanjem, nadamo se da si ubo pravu stvar :D (ozb mislim, ne primajte se i na ovo :D :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Kao što reće imarkovic, previše spaljenih napajanja LC Power 6550 GP. S druge strane, ENERMAX EG495AX-VE FMA 485W ATX12V Ver 2.2 i EG465AX-VE(G) FMA napajanja na pijaci po 1000 din su mnogo bolja opcija od bilo kog LC POwer-a, bar što sam ja vidio. Iskreno, ja nisam oduševljen ni sa LC Power LC1200 V2.4. Mnogo oscilacija na 12v granama sa 3 grafičke.
Ako je neko nestručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.