Nije mi namera da zvučim ironično, niti želim da ispadne kao da provociram ali moram da pitam koliko ta đunta košta. Što nisi stavio 4x2GB DDR3? Navedi i napajanje koje sve to gura. Pomeni i HDD, sve osim 15000-obrtajnog RAID-a bi bilo smešno na takvu konfu. Za monitor neću ni da pitam.
Pošto vidim da ovde svi kukaju kako im se mašine pate sa Crysis-om, interesuje me kako to kod tebe leti? Daj mi minimalan FPS. Nemoj samo da mi kažeš da nisi probao Crysis, i da ti taj SLI služi za partiju Solitaire-a.
Živ bio!!!
E da, lično poznajem jednog lika koji fura 8800GTS na katodi od 14 inča, mučenik!!!
Thermaltake SwordM + PC Power & Cooling T12W 1200W PSU
- R a v e n L o r d -
:: :: - - - - - - - - - - :: :: ASUS Striker II Formula LGA 775 nForce 780i SL :: :: Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield @ 4.3GHz, 12MB L2 Cache :: :: Corsair Dominator 4GB (2 x 2GB) DDR3 1800MH :: :: 2x BFG Tech GeForce 8800Ultra 768MB 384-bit GDDR3 u SLI Rezim :: :: :: :: Nije mi namera da zvučim ironično, niti želim da ispadne kao da provociram ali moram da pitam koliko ta đunta košta. Što nisi stavio 4x2GB DDR3? Navedi i napajanje koje sve to gura. Pomeni i HDD, sve osim 15000-obrtajnog RAID-a bi bilo smešno na takvu konfu. Za monitor neću ni da pitam. :: :: Pošto vidim da ovde svi kukaju kako im se mašine pate sa Crysis-om, interesuje me kako to kod tebe leti? Daj mi minimalan FPS. :: Nemoj samo da mi kažeš da nisi probao Crysis, i da ti taj SLI služi za partiju Solitaire-a. :: :: Živ bio!! :: :: E da, lično poznajem jednog lika koji fura 8800GTS na katodi od 14 inča, mučenik!!!
:: Nije mi namera da zvučim ironično, niti želim da ispadne kao da provociram ali moram da pitam koliko ta đunta košta. Što nisi stavio 4x2GB DDR3? Navedi i napajanje koje sve to gura. Pomeni i HDD, sve osim 15000-obrtajnog RAID-a bi bilo smešno na takvu konfu. Za monitor neću ni da pitam.
Ako nije pola kile dukata iz dekinog cupa ispod sljive nije ni oku...
:: E da, lično poznajem jednog lika koji fura 8800GTS na katodi od 14 inča, mučenik!!
Navedenom liku reci da su ocistili reku ispod mosta i da se moze mirno baciti bez bojazni da se povredi...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
P.S. Machine interesuje me tvoje misljenje o NZXT napajanjima (ona polirana serija).
I mene to interesuje, ali licno iskustvo korisnika, neko ko je koristio i testirao napajanje i mozda otvorio. NZXT je nov na trzistu, tek 3 godine postoje i vidim da imaju dosta fanova i da dobijaju dobre ocene na testovima, ali bih voleo da saznam nesto iz prve ruke. Ako ima takvih na forumu, u sta sumnjam, neka budu ljubazni da bace post.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.